Şimdi Ara

Hyundai Admira 1.6 mı ? Era 1.4 Team mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an için araştırma safhasındayım. Yaptığım gözlemler neticesinde; Çok temiz admira 1.6 ile Bana göre biraz fazla Kilometre yapmış ( 90.000- 100.000 km ) Era 1.4 Team arasında çok fazla fiyat farkı yok. Örnekliyecek olursam Admira 1.6 15.000 TL ( 2004 - 2006 Model ) , Era 1.4 Team 16.000 TL (2006- 2007 Model)

Senede yapacağım kilometre 5000 ile 7000 km arası

Siz olsanız hangi araca odaklanırdınız. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOY -- 22 Nisan 2010; 11:32:33 >

• modeli yeni olana yönelirim zaten fazla km yapmayacaksınız Era 1.4 Team yeterli bu tip araçlar için özenli kullanılmadıysa 90-100 bin km ler riskli km si düşük olanı tercih etmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

modeli yeni olana yönelirim zaten fazla km yapmayacaksınız Era 1.4 Team yeterli bu tip araçlar için özenli kullanılmadıysa 90-100 bin km ler riskli km si düşük olanı tercih etmeli

İşte burda tercih yapamıyorum. Era ların düşük km sine baktınmı aradı fark 2000 -2500 TL çıkıyor bu fark da bütçeme çok geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARISOY

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

modeli yeni olana yönelirim zaten fazla km yapmayacaksınız Era 1.4 Team yeterli bu tip araçlar için özenli kullanılmadıysa 90-100 bin km ler riskli km si düşük olanı tercih etmeli

İşte burda tercih yapamıyorum. Era ların düşük km sine baktınmı aradı fark 2000 -2500 TL çıkıyor bu fark da bütçeme çok geliyor.

bütçeniz yetebildiğince düşük km li alın derim
  • Her zaman bir üst model mümkünse
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

Her zaman bir üst model mümkünse

her zaman temizi alınır,

hocam madem az bineceksin, güçlü donanımlı ve temiz arabaya bin.
  • Yüksek km lerde era almaktansa düşük km leri ve temiz olan accent 1.6 almanızı öneririm. 1.6 ya iki sene binersiniz,
    o arada 2-3 bin daha biriktirip düşük kmleri era alabilirsiniz Yüksek km li aracın ne masraf çıkaracağı belli olmaz.
  • Fikirlerinize teşekkür ederim.

Temsili Misal olarak :

http://www.sahibinden.com/sigara_icilmemis_54000km_ilk_sahibinden_-82WQQaXQQ24388640WQQpXQQdisplayitem

ile

http://www.sahibinden.com/98_000_de_2006_hyundai_era_kacmaz!!!!-89WQQaXQQ24008272WQQpXQQdisplayitem

yani bu araçlar sadece temsil ama fiili olarakta bunlardan farklı olmaz.

Gönül istiyor yeni kasa olsun da. Bilemiyorum işte.

• sayın abim bana sorarsan admira almak daha mantıklı ne için dersen era ile 100 kmh'dan sonra aracı şeritte tutmak büyük bir dikkat istiyor.
    Admira ise yol tutuş olarakta tip olarakta gayej muazzam bi araçtır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.