Şimdi Ara

1.3 linea mı 1.6 megane 3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Muhtemelen 1 yıla satacağım aracı. Sizce 2015 multijet 1.3 dizel 60k km'de 50bin liraya linea mı, 2012 benzinli boş paket 60k km'de 52 bin liraya megane 3 mü yoksa 2010 benzinli 120k km'de sunroof hariç dolu paket 50bin liraya megane 3 mü? Her açıdan değerlendirip yardımcı olabilir misiniz? Hasar durumları neredeyse aynı araçların. Bu hafta içi alacağım nasipse.

• Megane Linea’nın her türlü içinden girer, tersinden çıkar. Ama hangisi derseniz emin değilim
  • Linea daha hızlı satılabilir ama megane 3 arkadaşın dediği gibi içinden geçer lineanın orası ayrı
  • Çok teşekkür ederim cevaplar için. Benimde gönlüm megane'dan yana ama hangisi daha iyi olur kestiremediğimden sormak istedim. Satılma mevzusu şöyleki ederi neyse piyasaya göre ona bakar koyarım , megane'ıda satarken çok beklemem gibi? Peki yazdığım iki meganedan hangisini tercüh edersiniz? Linea'nın şu an gördüğüm bi artısı az yakıyor oluşu. Zaten 1 yıl kullanacağım için bunuda çok dert etmiyorum açıkçası.
  • hocam selamlar megane 3 konusundan geldim,
    arkadaşlara katılıyorum konfor yol tutuş malzeme kalitesi vs. her türlü megane daha iyidir linea'dan.
    megane alacaksanız bu araçların boş paketleri keyif vermez, alınacaksa en dolu paket olan privilege yada bi altı dinamik paketi tercih etmenizde fayda var (en sonda yazdığınız gibi)
    bende 2015 dci - touch plus paket var parasının hakkını veriyor bu araçlar içiniz rahat keyifle kullanırsınız. şimdiden hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
  • meganenin lpg li olması sorun değil ise dolu paket olan megane işinizi rahatlıkla görür güzel arabadır.
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Priv dyn ayni seviye donanimlardir. Farklar privde bej renk trim cok kollu jant dynamicte siyah ic 5 kollu jant var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACCENT ERA 1.4 MÜ YOKSA 1.6 MI ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • megane 3 makyajsız kasa alacaksanız kesinlikle 2009 fransa üretimi full paket alın makyajlı kasada ise touch plus harici almayın
  • İko model farklı sınıf araçlar. Megane'ın Linea'dan daha iyi bir otomobil olması normal.

LPG derdine girilmeden Megane'a binilebilecek ve benzin sıkıntısı olmayacak ise Megane tercih edilir.

Yakıt mevzusu olacaksa veya megane'da LPG olacaksa her türlü Linea derim. Linea'da yeni kasa mı hocam eski kasa mı? Yeni kasa Lounge donanımı Linea'nın gayet güzeldir.

sahibinden.com
    Fiat / Linea / 1.3 Multijet / Lounge / FİYAT DÜŞTÜ Sahibinden 2015 Linea hatasız BOYASIZ en dolusu sahibinden.comda - 701243223
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiyat-dustu-sahibinden-2015-linea-hatasiz-boyasiz-en-dolusu-701243223/detay

Bunun gibi bir Linea hem Megane'dan çok geri kalmaz hemde LPG illeti olmadan az yakar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.