bize sessiz kalmak düşer. dolar pahalandığında vergileri yükseltiyorlar. ben 0 km araç ne zaman alabileceğim ? 2017 de 200bin tl ye bmw 320D almadığıma o kadar çok pişmanım ki... |
Hyundai bayisi 0km fiyatı 226 bin olan aracını 2.el olarak 259 bin tl ye satıyor. (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: iPeoplebize sessiz kalmak düşer.
dolar pahalandığında vergileri yükseltiyorlar.
ben 0 km araç ne zaman alabileceğim ?
2017 de 200bin tl ye bmw 320D almadığıma o kadar çok pişmanım ki...
Dostum onu geçtim zamanında en lüks araçları 250 - 300 arası alabiliyordun.. Şimdi tam tersine döndü normal araç alıyorsun o fiyata açıkcası türkiyede sıfır araç alınır mı bana sorsan ben almam geçen adam yeni araç almış daha alalı 3 saat olmuş kafası güzel tofaşın biri gelip vurmuş adamada demiş ben alamıyorsam sende sürme a.. içmiş otu önceden kafası güzel basmış gitmiş adam kala kaldı öyle.. Gidişat hiç iyi değil
-
Biz bunu diyoruz zaten araçlar yok satıyor ama nasıl yok satıyor? Bayiler - Galeriler ve Altsatçılar 10 üretim varsa 8ini talep ediyor, hal böyle olunca patladı satışlar, küçük bir ilçedeki galerici bile 10 toyota almış, liste fiyatının 20bin üzerine satışa koymuş.
Galerici ve Al-Satçılar müdahale edilemez ama cidden Bayileri şirketin Ana Merkezine ve hatta gerekirse LinkedIn üzerinden CEO'ya şikayet edilmesi gerekiyor, Bayiler en temel sözleşmeleri bozuyor.
-
Yeni Türkiye.
Kim kime çakarsa
Altta kalanın canı çıksın. Son alanın elinde patlasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başka galeriye satmayı unutmuşlar heralde haha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 23 Ekim 2020; 15:58:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: mad_jaguar30 Eylül tarihinde xxx şehrindeki Skoda yetkili satıcısında
-Suberb 1.6 tdi prestige paket buldum
-liste fiyatı 397.000
-satış temsilcisinin verdiği fiyat 435.000
-Aradaki farkı sorduğumda “seramik kaplama ve cam filmi yaptıracağız onun farkı”
-Bunları yaptırmadan aracı satmıyoruz
-Son nokta 397.000 şirket hesabına araç bedeli olarak yatacak
-Aradaki 38.000 TL fark ise başka hesaba “hizmet bedeli olarak yatırılacakmış.
bu düpedüz soygun
o işlemler taş çatlasa 5bin lira tutar
yahu nerden nereye 2016 da aracımı alırken araç kaplama+cam filmi hediye etmişlerdi 1200lira fatura ettiler bendende kuruş istemediler
-
Bayiler sattıkları araçtan misal 10000 TL kar yapacaksa kendine alıp satarak 40000 kar yapıyor. Valla bende bayi olsam, devlet ve şirket izin veriyorsa aynısını yapardim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu isin sonu nere varcak merak ediyorum
İğrenç bir durum söz konusu hakikaten. Bir sürü Peugeot bayisini aradım, sıfır benzinli 308 almak istiyorum diyorum yarım ağız cevap veriyorlar veya hiç ilgilenmiyorlar bile. Kasımda güya gelecekmiş. Satış temsilcileri belli ki avantalarını almışlar galericilerden, gelecek arabaların da kime satılacağı bellidir. İnşallah bütün o sıfır arabalar galerilerin elinde patlar. Okkalı bir şikayet de yazdım Peugeot'a.
-
2020 hyundai i20 1.4 full paket 187bin TL tam bir sıcak fırsat ve ellerinde var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 23 Ekim 2020; 16:29:54 >
seat arona 231000 liste fiyatı urfa vimsa 250000 tl istedi.Aksesuar mı var araçta diyorum pişkin pişkin yok diyor.Ağzımı bozdum telefonu kapattım.
-
Şu piyasada arabaya binmek için alan kesim yuzde 30 dur.Geriye kalan araba fiyatları yukselir kar edeyim diyen al satçı ve galericilerdir.
-
ilan kaldırılmış yarın ahmet bey diye bir hesaptan koyarlar. Yakında markalar bayiliklerini alırsa bunların sıfır araba gelmiyor bahanesi gerçek olur ellerinde kalan 2-3 arabayıda milyona satmaya başlarlar artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 23 Ekim 2020; 20:15:22 > -
ekşide başlık açtınız mı? burdan linkini verin favlayalım. üste çıkartalım
Liste fiyatından fazla olanı almayın . Üç bayiden fiyat aldım ve liste fiyatından fazla diye kabul etmedim . Değerinin üzerinden kat kat fazla para veriyoruz bir de üstüne aksesuar şu buyla fazla fiyat cekıyorlar. Arkadaş iki ayda 100 bin zam yemiş araç . Utanmadan liste fiyatından vermıyoz . En kısa zamanda araçlarının elinde patlamı dileğiyle
ya el birliği ile markaların genel merkezlerine mail atalım buna bir dur diyelim arkadaşlar yazık günah bunlar tam kötü insanlar önüne geçelim. Bir taslak hazırlayalım organize olalım
-
Liste fiyatı bile afakiyken ses çıkmayınca ekle dur dilin kemiği yok
-
Yıl 2012 33bine sıfır anlaştık hyundai bayisinde bizim arabayı da ekspertiz yaptılar 16 verdiler, üstüne 17 verip alacağız, tamam dedik bankadan çektik bi kısmını kalanını kredi kartı çekilecek, dediler ki sizin aracın arka alt takımda değişen parçası varmış artık 14,500 vereceğiz. halbuki sonradan ekspertiz yapılmadı, o hışımla gaziemirde ki bayiden çıktık karşıyaka'da ki bayiye gittik konuştuk 3 dk sürdü sürmedi sizin araca 14500 demişti o zaman. Alenen organize oluyorlar anında yıllardan beridir var bu dolandırıcılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: koroglu69
Bu isin sonu nere varcak merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 23 Ekim 2020; 21:55:37 >
-
220 bine 2 yıl önce ne alıyordun şimdi ne alabiliyorsun... DCT hyundai bile 290 bin lira olmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X