Şimdi Ara

Hyundai bayon 1.0 motor 1.4 motordan neden daha pahalı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
33.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: goodorevil

Hocam ben de 2.0 atmosferik arabadan geçtim yani. 136 beygir 190 tork vardı alette ve rölanti devrinden itibaren 150 nm'nin altına düşmüyordu tork. Yani 0.9/1.0 turbo motorların torkundan her daim yüksek torku vardı aletin. 5. Viteste 110'da gaza basıp, çok kısa bir süre içerisinde 190'lara ulaşmak mümkündü ve bariz bir yokuş olmadıkça eğimleri hissetmezdim. Egea'nın gaz tepkisinden yolun eğimini anlayabiliyorum.  

Yani 1.4 Egea hakkında söylediklerim 6,5 yıllık 2.0 Volvo macerasından sonraki fikirlerimdir.  

Alıntıları Göster

Siz büyük motordan küçüğüne geçmişsiniz hocam, o bayılmayı daha iyi anladığınız bariz. Ben bayılan araçtan geçince fark fazla geliyor haliyle  

• Teyzeme araç almak için bu bayona bakmıştık 1.4ü gerçekten gitmiyormuydu mu diyim yoksa bize crossland 1.2 turbodan sonra mı gitmiyor geldi anlamadık. Hatta benim 1.2 80bg manuel arabam daha bir hızlı ivmeleniyordu. Adama 10 defa 1.0 yok mu dedim 10 defa da fabrika üretmiyor. Rastgele geliyor. Rengini bile seçemiyorsun ne gelirse eline onu alacaksın dedikten sonra arabayı hemen plazanın önüne çekip ayrıldım araba kötü değil iş görür ama hem hyundain artist hareketleri hem de arabanın acı çekerek gitmemesi beni soğuttu şahsen arabadan.
    Kendime almam ama ilerde anneme düşünmeden alırım rahat rahat sürsün kadın 1.4 yeter ona 😂
    1.0ı satsalar kesinlikle daha çok satılır.
    Bir de içi çok sert plastik evet anlıyorum b sınıfı araç ama crosslande nazaran daha bir sert plastik ama iç dış görünümü çok sevdim bu araçta. Dışarıdan hele düzgün bir renkle ben buradayım diyor. Bu fiyata bence iyi bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 11 Eylül 2021; 11:19:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.