Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
818.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MODE donanımda bagaj içi aydınlatma yok! şaka mı bu? (yukarıdaki listeye baktım sadece)
  • gdi sportage daki motor mu tüp takılmıyor ee dizel de yokk ne olacak şimdi ? nasıl binilir bu araca benzinle binmek çok zor d sınıfı araç sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

gdi sportage daki motor mu tüp takılmıyor ee dizel de yokk ne olacak şimdi ? nasıl binilir bu araca benzinle binmek çok zor d sınıfı araç sayılır

biraz başlığı ve mesajları ya da en azından bu sayfayı okursanız eminim cevabı bulmanız 6 saati geçmez(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 13 Haziran 2011; 14:27:16 >
  • YENİ HYUNDAİ ELANTRA GDİ MOTOR OLARAK GELMEDİ!!!! YENİ ELANTRA D-CVVT OLARAK GELDİ....
  • lpg için henuz bir onay vermediler,kore nin onay vermesi gerekiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

gdi sportage daki motor mu tüp takılmıyor ee dizel de yokk ne olacak şimdi ? nasıl binilir bu araca benzinle binmek çok zor d sınıfı araç sayılır

biraz başlığı ve mesajları ya da en azından bu sayfayı okursanız eminim cevabı bulmanız 6 saati geçmez(!)

walla motorları okudum tüp takılmayan motor yazmışlar kia sportage biliyorum bir birde fsi tsi motorlar tsi fsi wv ise bu da gdi mi dedim sordum. Bana motorla ilgili bilgi verseydin daha yararlı olacaktı. şanzımanı 6 ileri felan o surun değil tüpe uyumlu mu değilmi sorun budur bizim milletimiz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

arkadaşlar bazı yerlerde ceratoyla elentrayı kıyaslamış ama burda kıyas yapmak yanlış olur,

cerato ceed/i30 platformunda üretilmişken, elantranın dingil mesafesi buna uymamakta, 50 mm daha uzun başka bir yapı kullanıyor, ceedler ceratolar 1300 ve üzeri kg lardayken, elantrada ağırlık baya azaltılmış, üzerinde çalışılmış başka bir yapı dediğim gibi...

Evet dediğin gibi Yeni Hyunda Accent Blue ve Yeni Elantrada dünya çelik devi koreli POSCO nun üretimi olan özel daha güçlendirilmiş ve hafif bir çelik kullanılıyor. Bu şekilde araba ağırlıkları azaltıldı. Yeni i30 un ceedin vs. de ilerde çıkması durumunda onlarında ağırlıkları az olur bu özel mamul çelik kullanılırsa. Çarpışma testlerindende görüldüğü gibi yeni hafif çelik sağlam gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 13 Haziran 2011; 17:45:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

walla motorları okudum tüp takılmayan motor yazmışlar kia sportage biliyorum bir birde fsi tsi motorlar tsi fsi wv ise bu da gdi mi dedim sordum. Bana motorla ilgili bilgi verseydin daha yararlı olacaktı. şanzımanı 6 ileri felan o surun değil tüpe uyumlu mu değilmi sorun budur bizim milletimiz için

bu sayfanın ilk mesajında lpg ile uyumlu olduğu yazıyor

• 50000'e dizel otomatiği gelsin bugün alırım

• Gittim Gördüm Gaçtım.

Accent Era nın kapı içi derili hali gibi era hiç olmazsa dizel.

Bu araba 50000 tl ediyorsa Cetta yı beleş almış millet.

Doğuş oto herkesi kendine benzettin.Arabalara tip ver kaliteyi azalt fiyatı arttır. Ne taktikmiş be her onune gelen kopyalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale

Gittim Gördüm Gaçtım.

Accent Era nın kapı içi derili hali gibi era hiç olmazsa dizel.

Bu araba 50000 tl ediyorsa Cetta yı beleş almış millet.

Doğuş oto herkesi kendine benzettin.Arabalara tip ver kaliteyi azalt fiyatı arttır. Ne taktikmiş be her onune gelen kopyalıyor.

Tamam George anlaşıldı çok güzel test etmişsin verdiğin bilgiler çok bilgilendirici. Sana 50 bin TL lik cettanla mutluluklar.

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

• Yeni Elantra’da 6 kademeli çift debriyajlı otomatik şanzımana yer veriliyor. Hyundai, bu sayede dünyada 6 kademeli otomatik şanzımanı kendi bünyesinde geliştirip üreten üç üreticiden biri konumuna erişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: concept81

Yeni Elantra’da 6 kademeli çift debriyajlı otomatik şanzımana yer veriliyor. Hyundai, bu sayede dünyada 6 kademeli otomatik şanzımanı kendi bünyesinde geliştirip üreten üç üreticiden biri konumuna erişmiş

Onuda koyarlarsa fiyat oldu sana 52000 tl

• Amma da gürültü kopardı şu araba yaww!!! Adamlar bi şanzıman yapmış yere göğe sığdıramadınız. Yerden yere vurduğunuz "cetta" da teknoloji harikası 1.2 tsı motor var dikkatinizi çekerim ( Doğuş oto yu yerle bir edin o ayrı... )
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayrakol

Amma da gürültü kopardı şu araba yaww!!! Adamlar bi şanzıman yapmış yere göğe sığdıramadınız. Yerden yere vurduğunuz "cetta" da teknoloji harikası 1.2 tsı motor var dikkatinizi çekerim ( Doğuş oto yu yerle bir edin o ayrı... )

Aman hocam; birazdan Hyundai çetesi etrafını sarar... VW'den girer, Ford'dan çıkarlar. Benden uyarması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Orijinalden alıntı: bayrakol

Amma da gürültü kopardı şu araba yaww!!! Adamlar bi şanzıman yapmış yere göğe sığdıramadınız. Yerden yere vurduğunuz "cetta" da teknoloji harikası 1.2 tsı motor var dikkatinizi çekerim ( Doğuş oto yu yerle bir edin o ayrı... )

Aman hocam; birazdan Hyundai çetesi etrafını sarar... VW'den girer, Ford'dan çıkarlar. Benden uyarması...

• en full donanımında bıle navıgasyon + sunroof yok bıde arabaya 50.000 fıyat koymuslar bunlar dogus otoyuda gectıler
  • 240 ibre :)
  • Merhabalar yeni üye oldum Önümüzdeki hafta elime geçmek üzere elantra baz modelini babam aracılığıyla satın aldım. Daaha önce 2004 Renault Megane
    kullanıyordum ve araçtan oldukça memnundum fakat fluence almak için aracı sattım babam benim için araba bakarken elantra modelini görüp hayran kalmış YEMİN EDERİM arabayı görmeden almasını söyledim fakat gece uykularım kaçmaya başladı lan insan arabaya bibakar diye kafama vuruyorum. Bugün gidip aracı görücem
    forumda güzel şeyler yazılmış aracı alınca resimlerinide eklerim. Şu saatten sonra hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.