Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
818.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VEJETA

Merhabalar yeni üye oldum Önümüzdeki hafta elime geçmek üzere elantra baz modelini babam aracılığıyla satın aldım. Daaha önce 2004 Renault Megane
    kullanıyordum ve araçtan oldukça memnundum fakat fluence almak için aracı sattım babam benim için araba bakarken elantra modelini görüp hayran kalmış YEMİN EDERİM arabayı görmeden almasını söyledim fakat gece uykularım kaçmaya başladı lan insan arabaya bibakar diye kafama vuruyorum. Bugün gidip aracı görücem
    forumda güzel şeyler yazılmış aracı alınca resimlerinide eklerim. Şu saatten sonra hayırlısı

Hayırlı olsun Elantran.Bende alıyordum vazgeçtim...2005 modeli ile yola dewam dedim...

• quote:

Merhabalar yeni üye oldum Önümüzdeki hafta elime geçmek üzere elantra baz modelini babam aracılığıyla satın aldım. Daaha önce 2004 Renault Megane
    kullanıyordum ve araçtan oldukça memnundum fakat fluence almak için aracı sattım babam benim için araba bakarken elantra modelini görüp hayran kalmış YEMİN EDERİM arabayı görmeden almasını söyledim fakat gece uykularım kaçmaya başladı lan insan arabaya bibakar diye kafama vuruyorum. Bugün gidip aracı görücem
    forumda güzel şeyler yazılmış aracı alınca resimlerinide eklerim. Şu saatten sonra hayırlısı

Hayırlı olsun Elantran.Bende alıyordum vazgeçtim...2005 modeli ile yola dewam dedim...

Hyundai Elantra 1.6 GLS Automatic

Teşekkürler görüntüsü kadar kullanışlıysa daha ne isterim

• Aracı aldığında fazla gezme foruma resim koyda bizde almamış olsakda ARABA görelim...
  • quote:

elantra ile fluance yi yanyana koy, sadece görünüşü içi bile elantra alınır. kasa olarak geniş, heybetli, atak ve sportif bir duruşu var elantranın. mode donanımında bazı dijital klima ve alüminyum alaşımlı jantlar yok. paranız varsa prime olan full paket daha iyi. tabi arada hatırı sayılır fiyat farkı var.

• quote:

hayırlı olsun kazasız belasız cezasız günlerde inşallah

içiniz rahat olsun ben blue yu test ettim bayıldım bunu düşünemiyorum çok iyi yapmışsınız

• hayırlı olsun,liste fiyatından indirim yaptılarmı,size kaca mal oldu?
  • 128 HP Dizel,DCT(çift kavrama) ve Full donanım 50000-55000 tl arası olduğu zaman satılır.

Yoksa bu fiyatlara zor bea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 17 Haziran 2011; 16:49:45 >
  • arkadaşlar full paket şu an için 49.800 olduğu söyleniyor.

biraz indirimle 45.000 e çekilebilir mi bu ?

45.000 e indirirlerse açıkcası almayı düşünüyoruz prime versiyonu
  • 45.000 zor hocam ya naptın muhtemelen bunun lansman fiyatı olduğunu, aracın DAHA DA zam yiyeceğini, bu fiyatlar varken kesinlikle kaçırmamanız gerektiğini, hatta araca sıra yazdıklarını söyleyeceklerdir bayide size.. indirim falan hayal yani.
  • hocam valla bu araç için çok heveslendik gerçekten güzel araç yarın test sürüşünede gideceğiz zaten.

45000 tl bütçemiz var hadi 46000 olsun 49800 da çok yav yarın gidip detaylı konusacağız bakalım hayırlısı...
  • bugun bende test surusu yapacagım,fiyat konusunu ve alınabilen indirimleri paylasalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

hayırlı olsun,liste fiyatından indirim yaptılarmı,size kaca mal oldu?

Araç 42500 olarak dendi , babam tanıdıklar vasıtasıyla 41000 olarak almış tabi kasko alım satım falan hariç.
    Araba bugün elimde olacak resimlerinide çeker eklerim. Bayağı heyecanlandım yaw
  • Hayırlı olsun Sn Vejeta.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdu1997

Yollara yeni bir takoz geliyor sanırım.Klasik hyundai,boşa uğraşıyor adamlar.

Klasik beynini değiştiremeyen insan hali, boşa konuşuyor işte.
  • Bugün Elantrayı test ettim. 130km/s hıza kadar çıktım. Yüksek devirlerde arabanın gücünü çok rahat hissedebilirsiniz. Aracı sessiz buldum özellikle motor sesi yok gibi.
    Yalıtım iyi. İç hacim gayet geniş. Ferah. Arabanın yüksekliği emsallerine göre biraz daha düşük ama tasarımla bu durumu kapatmışlar. Başınızın tavana değmesi falan söz konusu değil. Tekerler ince görünüyor. O gövdeye yakışmamış. Bence bütün versiyonlar 16 alaşım jantlı ve 195 yerine 205 lastikler kullanılmalı.
    Test sonunda bir form doldurdum. O formda da belirttim Türkiye şartlarında, rakiplerinin hepsinde ( Honda Civic hariç) dizel motor seçeneği varken benzinli motorla yüksek satış rakamlarına ulaşacağını sanmıyorum. Dizel motor şart!
    Reklamda söylenen üç otomobil, spor tasarım, prestij ve geniş aile arabası. Buna ben katılıyorum. Uygun fiyatla dizel motor alternatifi gelirse aracım dizel olmasına rağmen takasa girip almayı düşünürüm.
    Bu arada alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.
    Resim eklemelerini bekliyorum.

• mode donanımda alüminyum alaşımlı jantlar ve dijital klima olsa iyi olurdu. veya modenin üstü, prime nin altı ara bir paket iyi olurdu. dediğin gibi günümüz c sınıfı araçlarda 205x55x16 lastik ve jant ölçüleri standart olmalı. daha ince ve küçük jant yakışmıyor. ileride tüketici isteklerine göre ve diğer markalarla rekabet açısından dizelinin geleceğini de düşünüyorum. gdı motorun gelmemesinin nedenide lpg uyumlu olmaması olabilir. lpg uyumu için cvvt-i motor getirildiğini tahmin ediyorum.
  • eski ve yeni model IIHS testleri
  • Arkadaşlar araç harika kimsenin tereddütü olmasın inanılmaz sessiz ve çevik direksiyon acayip keyifli
    sadece geri görüş biraz kısıtlı oda park sensörüyle giderilmiş beklediğimden çok daha iyi bir araç renault megana göre
    artıları ve eksileri vartabi fakat yeni heveslendiğim için yada araç yeni olduğu içinde olabilir oldukça beğendim hatta bayıldım .
  • 1.

• 2,

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.