Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (333. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
820.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah herkese nasip etsi hocam. Kaza bela olmazsa uzun sure binmeyi dusunuyorum. Oyle cok araba alip degistirmeyi sevmem 98 accent ime 5 senedir biniyorum bunu aldigim icin emektari satacagim mecburen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar,1.6 benzinli manuel sanzimanli fabrikasyon hiz sabitleyici donanimli elantra geldi mi turkiyeye? internetten baktim goremedim de,bi de siz degerli kullanicilara sormak istedim.

• Benzinli için henüz gelen yok,sonradan alıp taktıranlar var.Dizel için style plus donanımı çıkmıştı onda standart olarak var.
  • 2012 model Elantram var. 1.5 senedir motor kaputunu bile açmadım doğru düzgün. Geçen sene bu zamanlar tüp taktırdım adam 1.000 km sonra gel dedi. Ona da gitmedim. Artık tam anlamıyla bi bakım yaptırmak istiyorum. Ankarada en iyi kim anlar bu arabadan? Komple filtreler bujiler frenler diskler vs elden geçirmek istiyorum.

• Arkadaşlar şu ilandaki aracı almaya niyetlendim

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2004-model-otomatik-1.6-gls-397562314/detay/

Araçla ilgili bir kaç sorum olacak. Aracı rampada test ettim performansı çok düşük geldi (2005 clio ile 100 km hızla de çıktığım rampayı elantra 60 km hızla filan çıkabildi şanzuman çok kararsız vitesi bir büyütüyor bir küçültüyor)
    Rampada durup geri kaçırıyor mu diye test ettim, D konumunda tahmini 5-6 km hızla sürekli geri saldı araç. Düz yolda da D konumunda da ileri ivmelenme olmadı.
    Bunun haricinde söför kapısının cam fitili (u şeklinde camı üsten çevreleyen) köşeden kopmuş eksik parçası var ve o kısımdan rüzgar alıyor bu fitili Erzurumda bulamadığını belirtti satıcı acaba bulunur mu? bulunsa çok masraf açar mı?
    Birde kaportada bir kaç yerde sürtme var ayrıca şöför kapısında portakal büyüklüğünde bir alanda boya kabarmış.
    4 de lastik ihtiyacı var aracın
    Bu aracı 25 e almalımıyım sizce?

• 98 otomatik accent kullanan biri olarak yokus cok dik degilse aracin geri kacmamasi gerekir ve duzlukte hizlanmasada hafiften aracin rolanti devriyle viteste hareket etmesi gerekir diye dusunuyorum. Muhtemelen o sanzumanda sorun olabilir bulundugunuz sehir itibariyle de yaptirmasi zor ve masrafi pahali olabilir.

Benden daha tecrubeli ve elentra kullanan arkadaslarda muhakak detayli cevap vereceklerdir.

• Aractan vazgectim dostlar. Sanzimana guvenemedim, rampada kacirmamasi gerekiyor dediler. Elentra kullanicilarindan benimki hic kacirmiyor diyenler cikti oyle olunca onumdeki maclara bakmak daha mantikli geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: martin palermo

Benzinli için henüz gelen yok,sonradan alıp taktıranlar var.Dizel için style plus donanımı çıkmıştı onda standart olarak var.

benzinli manuellerde sonradan oluyor mu ? bilemiyorum,soruyorum,kusuruma bakmayınız.

bugün gittim inceledim aracı.bakalım kıyaslama safhasındayım.
  • merhabalar, hyundai ELANTRA almayı düşünüyorum.
    Elantra 1.6 D-CVVT STYLE yakıt tüketimi nedir?
    aracın yakıt, donanım, performans vb. özellikleri bakımından artıları ve eksileri nelerdir?
  • Elantra şanzıman asla kaçırmaz, aracım 85.000 km.de, hiç kaçırma yaşamadım.
  • Hocam selamlar style manuel benzinli sıfır son fiyat ne veriyorlar bu aralar? Bende o araçtan var çok memnunum ama tek pişmanlığım keşke otomatik alsaymışım
  • arashan A kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Tüketim konusunda kafanız rahat olsun çok ekonomik bir araç. Uzun yolda 5-5.5 lt civarı seyahat ediyorum. Şehir içi sıkışık olmayan trafikte 6-6.5 lt civarı kullanıyorum. 12 bin km oldu alalı,şikayetim yok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_86

Hocam selamlar style manuel benzinli sıfır son fiyat ne veriyorlar bu aralar? Bende o araçtan var çok memnunum ama tek pişmanlığım keşke otomatik alsaymışım

hocam merhabalar,sıfır bakamıyorum maddi imkanlar neticesinde.sadece aracı yakından görmek için bayiye gittim :) güle güle kullanın aracınızı :)
  • Merhabalar, otomatik araç almayı düşünüyorum. sıfır elantra 1.6 D-CVVT STYLE otomatik bezinlinin 2.eli, performansı,bagaj hacmi, konfor, yakıt tüketimi,sorunsuzluğu vb. bakımdan nasıldır?
  • Selam arkadaşlar ben de 0 km Elantra almayı düşünenlerdenim. 2 Gündür fiyat araştırması yapmaktayım. Ankara İstanbul ve Eskişehirden fiyat aldım. En uygun fiyatı veren İstanbul oldu.
    1.6 Manuel Elantra stlye paket için İstanbul 66800 beyaz 67400 metalik renk için fiyat verdi.
    Ankara aynı araç için 68 metalik renk için fiyat verdi.
    Eskişehir 68.500 verdi.
    Sizce bu araç bu paralara değecek bir araç mıdır? Çabuk dağılmasından korkuyorum açıkçası bir de yakıt düşündürüyor.

Ayrıca Navigasyon+geri görüş kamerası ve park sensörü dahil edilince +2500 istedi istanbul bayisi. Fiyatlar sizce nasıl? Kredi çekeceğimiz için tabi fiyat otomatik 12-13 bin fazlasına geliyor.
  • sheyhzade26 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Park sensörünü hediye alabilirsiniz. Hediye etmeseler bile 50-100 lira birşey, zaten takacakları da öyle profesonel bi alet değil. Navigasyon + Kamerada taş çatlasın 1500 liraya takılabilir. Bu işlemleri bayide yaptırmanıza gerek yok.

Mart ayında aldım, yaklaşık 12000km oldu daha içinden bir tane trim sesi duymadım. Pek dağılacak gibi durmuyor :)

İyi günler.
  • Eski gönderilere bakıp araç hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz...Orda kafanıza takılan veya daha farklı konularda sorularınız olursa hem çeşitlilik artar hem de daha yararlı olur.
  • Selamlar arkadaşlar. Benim araç dün sabah lastik basınç uyarısı verdi. Benzinlikte baktım tüm lastikler 32 idi. Ben yine de hafif sıcak lastik diye hepsini 33 yaptım. Dünden bugüne 50-60 km yol yaptım ama uyarı hala sönmedi. Akşam iş çıkışı basınçları tekrar kontrol edeceğim. Sizce sensörlerden birisi bozulmuş olabilir mi? Başına gelen,tecrübesi olan varmı? Araç manuel style yani boşline Hangi lastik olduğunu göstermiyor sadece uyarı çıkıyor. Haftaya salı 15.000 bakım randevusu aldım orda baktırcam artık.
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Havalar soğuyunca benim araçta da uyarı çıktı. Sabah işe giderken belli bir süre sonra yandı, öğlen hava ısınana kadar sonmedi. Isınınca biraz deneme yaptım yolda kendi kendine söndü. Bir daha da yanmadı. Bulunduğunuz yer soğuksa yapabilir. Bir kaç arkadaşın daha başına geldi farklı marka ve modelde araçları olan.
  • lkrycl kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.