Bende de Ankara-Eskişehir arası 4.7 / 4.8 civarı çıkıyor. Ortalama hız 80km civarı. Aşırı hızlı gidersem de 5.1 yakıyor en fazla. Karşılaştırma amacıyla yazarsak eğer, eski(2014) 1.2 75bg cliom ile bu değeri nadiren yakalıyordum.
Manuel-Benzinli-2016 model.
İyi günler.
quote:
Orijinalden alıntı: lkrycl
Merhaba;
Bende de Ankara-Eskişehir arası 4.7 / 4.8 civarı çıkıyor. Ortalama hız 80km civarı. Aşırı hızlı gidersem de 5.1 yakıyor en fazla. Karşılaştırma amacıyla yazarsak eğer, eski(2014) 1.2 75bg cliom ile bu değeri nadiren yakalıyordum.
Manuel-Benzinli-2016 model.
İyi günler.
Benzinli bir araç için çok iyi değerler. Tebrikler. Kullanım şekli çok etkili. Aynı yolu 6.5 litre ile de gidebilirsiniz. Sadece cebinizden daha fazla çıkar bir de belki 15 dk zaman kazandırır. Araç yıpranır, frenler erken biter, fazla benzin yakar.
Arkadaşlar selamlar. Kış lastiği taktırmaya geldim. Continental ts860 195/65/15 takılacak. Tanesi 225 TL. Malesef 16 janta geçemedim. İmkan olursa yaz lastiğine geçerken değiştirebilirim
Bende yaza dogru 16 jant a geceyim diyorum merak ettigim konu su. Kislik lastiklerim orjinal 15 jantta kalsa yeni alacagim 16 jantada yazlik lastik alip araca taksam bu lastik basinc uyarisi icin olan sensoru yeni alacagim janta takmazsam ne olur?
Selamlar arkadaşlar nasipse yarın aracımı teslim almaya İstanbula gidiyorum. İstanbullu arkadaşlardan ricam Pendik Hızlı Tren Garından Maslak Dereboyu caddesine en kolay ve hızlı ulaşım yolunu anlatırlarsa sevinirim.
Bir arkadaşım şunu önerdi sizce en kolay yol bu mudur? Başka önerileri de dinleyebilirim. Teşekkürler.
Pendik Metro-- Ünalan Durağı sonra 34as 34a ya da 34z metrobüs --> Zincirlikuyu sonra 29i Beşiktaş otobüs Sarıyer İtü Rektörlük -- 500 metre yürü Maslak Dereboyu cad
sheyhzade26S
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun.
Zincirlikuyu'dan sonra METRO daha iyi çözüm olabilir. Aynı durakta Metro istasyonu da var.
IronHasan
kullanıcısına yanıt
Peki Maslaktaki Dereboyu caddesine yakın metro durağı var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: sheyhzade26
İTÜ- Ayazağa istasyonu var. Trafiğe takılmadan gidebilirsiniz. Otobüs trafikte adım adım gidebilir. Otobüsle gideceğiniz İTÜ rektörlükle arasında 500 metre kadar bir mesafe olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: IronHasan
quote:
İTÜ- Ayazağa istasyonu var. Trafiğe takılmadan gidebilirsiniz. Otobüs trafikte adım adım gidebilir. Otobüsle gideceğiniz İTÜ rektörlükle arasında 500 metre kadar bir mesafe olabilir.
Teşekkürler
sheyhzade26S
kullanıcısına yanıt
Rica ederim. Belki harita işinize yarar..
Selamlar arkadaşlar. Hiç yurtdışından alışveriş yapmadım ama hız sabitleyici için gezerken deri direksiyon simidi buldum.Hız sabitleyici dahil bir ürün gibi. Daha önce tecrübesi olan oldumu acaba. Ürün linkte;
aliexpress.com
US $200.0 |Otomobiller ve Motosikletler'ten Direksiyon ve Kornalar'de Direksiyon Uzaktan Otomatik Hız Kontrol Anahtarı + Uzatma Tel 17 Elantra AD Kontrol Bluetooth telefon dome direksiyon AliExpress'da
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah. Jantlar süper olmuş çok yakışmış 16" mi 17" mi? Fiyat paylaşmıştınız sanırım ama sadece jantlar ne kadar acaba bilgi verdiler mi?
quote:
Orijinalden alıntı: deniz_86
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah. Jantlar süper olmuş çok yakışmış 16" mi 17" mi? Fiyat paylaşmıştınız sanırım ama sadece jantlar ne kadar acaba bilgi verdiler mi?
Teşekkürler. Jantlar replika 17”. Ankara’dan dışarıdan alıp taktırdım. Fiyat 1450 idi. Son jant takımını ben aldım. Şu an tedarik edilemiyor sanırım yeni üretime kadar.
sheyhzade26S
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun. Nazar değmesin.
quote:
Orijinalden alıntı: IronHasan
Hayırlı olsun. Nazar değmesin.
Teşekkürler dostum
sheyhzade26S
kullanıcısına yanıt
Cevap için teşekkürler. Jantın yakıt tüketimine etkisini sizin kullanımınız sonrası öğrenmek isteriz.
deniz_86
kullanıcısına yanıt
Tabiki hocam fakat çok farkedeceğini zannetmem. Sizin şehir içi ortalamanız kaç?
quote:
Tabiki hocam fakat çok farkedeceğini zannetmem. Sizin şehir içi ortalamanız kaç?
Ben çok şehir içi trafiğine girmiyorum ama ev ile iş arası mesafe 8-9 km. Genelde ortalama tüketimim 6 lt civarı geziyor. Şehirlerarası ise 5 lt civarı oluyor.