Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (334. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.076
Cevap
68
Favori
816.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kapı içinde 33 psi yazıyor ama ben dün hepsini 34 yaptım. Tüm lastiklerin havası 32 görünüyordu. Sonrasında 100 km yakın yol yaptım yine sönmedi uyarı ışığı. Salı serviste göstereceğim artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün Ankara ATA Hyundai'de 15 bin/yıllık bakım'ı biraz erken olarak 12500 km'de yaptırdım. Lastik basınç uyarısı servise gitmeden sönmüştü. 1 hafta yandığını söyledim ama arıza tespit edilmedi. Genel olarak servis kısmında ilgi alakadan memnun kaldım diyebilirim.(Satın alma sürecinde sıkıntı yaşamıştım).Standart bakım dışında birşey çıkmadı, 393 TL ödedim.
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,servis fiyatları diğer markalara göre biraz daha uygun galiba
  • martin palermo kullanıcısına yanıt
    Daha önce vw marka aracım olmuştum bakım ücreti 600-700 arası tutuyordu. Premium diye tabir edilen diğer markalarda 1000 tl üzerinde. Ben aracımdan da ekonomisinden de memnunum şükür
  • CEHENNEMTR1 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Cok kisa kesmissiniz. Aracinizdan biraz bahseder misiniz? Fiyat nedir, lpg uygulattiniz mi, 15 jantla mi aldiniz, eger oyleyse 15 jantlarin konforu yol tutusu surus hissi vs nasil? Yakit tuketimi, yalitimi gibi kullanici deneyim ve goruslerinizi paylasmanizi bekliyoruz.

Tekrar hayirli olsun.

• Son zamanlarda benzinli manuel ve otomatik için fiyat alan oldu mu ?
  • 2017 Mt style icin 68 fiyat almistim yaklasik 1 ay once. 800 metalik boya

2400 multimedya

2500 16'' jant/lastik

Eklenince fiyat 73700 olmustu.

Lpg olayi da var tabi.

• NeAyaksınız kullanıcısına yanıt
    desenize fiyatlar almış başını gitmiş. Liste fiyatından çok indirimde yapmıyorlar sanırım bu ay. Belki önümüzdeki ay kota doldurmak için liste fiyatından biraz daha fazla indirim yaparlar yada faiz kampanyası olabilir aralık için.
  • NeAyaksınız kullanıcısına yanıt
    Aracim 2017 model ve eski sahibi 11.08.2017 de almis araci suan 3000 km de. Daha oncede yazdigim gibi extra olarak ses izalasyonu, park sensoru, deri direksiyon, on kaput koruma, havuz paspas takimi bagaj dahil 4 adet kislik lastik ile satin aldim. Fiyat olarak 64bin e aldim. Uzerinde orjinal 15 janti var. Kullanimi cok keyifli ve sessiz bir arac. İlk hafta yakit hesaplamalarinda ankara trafikte benzin 5.55 tl iken hesaplamalarima gore 40 kurus yakti. Bu hafta benzin alip yeni olcum yapmadim. Lpg konusunda garantiden dolayi tereddut ediyorum.

Keske maddi imkan yeterli olsaydida dizel otomatik alabilseydim diye dusunuyorum.

Atladigim birsey kaldiysa tekrar soru sorabilirsiniz.

• Metalik renk + Navigasyon + geri görüş kamerası + kauçuk paspas + kauçuk bagaj havuzu + Park sensörü ile aracı 69250 tlye aldım. Haftaya teslim alacağım. Hangi bayi olduğunu öğrenmek isteyenler özel mesaj ile sorabilirler. Buradan yazarsam reklam gibi olur sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sheyhzade26

Metalik renk + Navigasyon + geri görüş kamerası + kauçuk paspas + kauçuk bagaj havuzu + Park sensörü ile aracı 69250 tlye aldım. Haftaya teslim alacağım. Hangi bayi olduğunu öğrenmek isteyenler özel mesaj ile sorabilirler. Buradan yazarsam reklam gibi olur sanırım.

Geçen bakıma gittiğimde ayak üstü manuel style elantra fiyatını sordum. 67.500'e veriyoruz dedi. Biraz zorlasan 66.5-67 bin olur.Metalik renk farkı 800 tl imiş. Aldığınız fiyat çok iyi. Güle güle kullanın inşallah. Tek eksik HIZ SABİTLEYİCİ, bir de onu taksalar.
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Evet malesef onu takmıyorlar. Takılması için direksiyon değişmesi gerekiyor dediler.

• 7 aydır elantra sahibiyim,çok çok memnunum,iyi karar vermişim.

• Bugun shelden yine depomu doldurdum. 5.70 tl benzinin litre fiyati. Ankara sabah aksam yogun trafikte 230 km yol yapildi 107 tl lik benzin aldi aracim. 2017 model 1.6 elantra.

• 1.6 Benzinli Manuel yokuş kalkış desteği var mı? Kimi yerde var denmiş kimi yerde yok.

• quote:

1.6 Benzinli Manuel yokuş kalkış desteği var mı? Kimi yerde var denmiş kimi yerde yok.

Aldığım zaman bende aynı soruyu sormuştum çünkü kolay kolay aktif olmuyordu yokuş kalkış desteği.Hyundai'de HAC diye geçiyormuş. Ancak sert bir yokuş varsa devreye giriyor. 1.6 manuel style aracımda HAC var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_86

quote:

1.6 Benzinli Manuel yokuş kalkış desteği var mı? Kimi yerde var denmiş kimi yerde yok.

Aldığım zaman bende aynı soruyu sormuştum çünkü kolay kolay aktif olmuyordu yokuş kalkış desteği.Hyundai'de HAC diye geçiyormuş. Ancak sert bir yokuş varsa devreye giriyor. 1.6 manuel style aracımda HAC var.

Teşekkürler
  • Otomatik elantram var arkadaşlar. Dik yokuşlarda geri kaçırma yapıyor sizce normal mi?

Elantralarda hangi yıl yokuş kalkış desteği başladı acaba bilgisi olan var mıdır?

• Arkadaşlar Ankara-Çorum gidiş dönüş ortalama yakıt tüketimini paylaşıyorum. Araçta 2 kişiydik ve bagaj yok sayılır. Genelde 110 km hızla seyrettim. 2016 manuel style.

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

• Alione A kullanıcısına yanıt
    Aracınız kaç model? Bir iki defa deneyin olmazsa servise danışmakta fayda var. Kaçırmaması lazım genelinde.
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.