Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (340. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.076
Cevap
68
Favori
816.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deniz_86

Çok memnunum elantradan. Şükür hiçbir sıkıntısı yok. Ama otomatik araba ihtiyacı mevcut. Tek neden bu. Otomatik Elantra alabilirim bütçeme uyarsa.

Karar verdiğiniz aracı burada paylaşırsanız ve tecrübelerinizi memnun oluruz.

Elentra otomatik için bayiler ne fiyat verir 2017 model felan çok fikrim yok fakat corolla mds touch için 94 liste fiyatı var 91 gibi olabilir elentranında liste fiyatı 91 bin tl donanım olaraksa corolla katlanır aynası geri görüş kamerası dijital kliması deri direksiyon vites gibi daha güçlü.

Hyundai araçları severim ki kullanıcıyım bi tık daha dolu yapsaydı yada style plus olsaydı 1.6 için çok daha alınası olurdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• daldiy D kullanıcısına yanıt
    Gelişmelerden haberdar ederim tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Bende otomatiği var çok güzel konfor ve vites olayı emsalerine göre çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: daldiy

quote:

Çok memnunum elantradan. Şükür hiçbir sıkıntısı yok. Ama otomatik araba ihtiyacı mevcut. Tek neden bu. Otomatik Elantra alabilirim bütçeme uyarsa.

Karar verdiğiniz aracı burada paylaşırsanız ve tecrübelerinizi memnun oluruz.

Elentra otomatik için bayiler ne fiyat verir 2017 model felan çok fikrim yok fakat corolla mds touch için 94 liste fiyatı var 91 gibi olabilir elentranında liste fiyatı 91 bin tl donanım olaraksa corolla katlanır aynası geri görüş kamerası dijital kliması deri direksiyon vites gibi daha güçlü.

Hyundai araçları severim ki kullanıcıyım bi tık daha dolu yapsaydı yada style plus olsaydı 1.6 için çok daha alınası olurdu.

Ben 2017 otomatik olanını 2 hafta önce 79 bine aldım. Toyataya göre çok fiyat farkı var. Elantra çok avantajlı.

• Bende i20 1.2 elite var 2015 . Cok memnunum yakıtı konforu donanımı çok iyi , uzun yolda 5 şehir içi 5.5 gibi dolaşabiliyorum. fakat hem model yükseltelim hemde otomatik olsun diye düşündüm. 3-4 tane otomatik araç test ettim uzun süreli , manuel normal vatandaş için hammallık mış. Belki i20 makyajlı 1.0 motorla düzgün bi otomatik şanzımanla gelirse ki fiyatı elentrayı geçer bekleyebilirim. Takipdeyim

oto. elentra kullanıcısı arkadaşlar sakin sürüşde nasıl tüketim tüpsüz şehir içi dışı.

• daldiy D kullanıcısına yanıt
    Ben şehir içi sakin kullanımda 6.5 lt gördüm.

• 2014 o.v. Ankara'da 10 ltnin altını göremedim.

• aburakk A kullanıcısına yanıt
    2017 model. Normal kullanımda ş.içi 8.5 yakıyor en fazla.otomatik.

• Ben 10lt yaktığını görünce seviniyorum az yaktı diye. Çoğu zaman ortalamam 11.5 lt. Sizin değer çok iyi.

• Arkadaşlar herkese selam. Arabamı satmaktan vazgeçtim Yazlık lastiklere geçerken 16'' çelik jant alayım diyorum.

Bu replika jantlara güvenebilir miyiz?

Yakıt tüketimini artırır mı?

Replikalar kendi içinde kalite kalite fark ediyorsa hangi firmanınki alınmalı?

Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

• Arkadaşlar yeni kasa Honda'nın çok uyguna jant-lastik ilanları var. Sizce bizim arabalara yakışır mı? Bijon aralığı vb. uyuyor.

Bir örnek çalışma yaptım göndereyim size

• quote:

Arkadaşlar yeni kasa Honda'nın çok uyguna jant-lastik ilanları var. Sizce bizim arabalara yakışır mı? Bijon aralığı vb. uyuyor.

Facedeki grupda bu jantı takan var güzel olmuş. Facedeki gruba katılmanızı tavsiye ederim çok faydalı bilgiler ve yardımlaşma var.

• ada0679 kullanıcısına yanıt
    Face grubuna üye oldum. Teşekkür ederim. Herkese kazasız belasız sürüşler
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Ben niyeyse Honda'nın jantlarını bir türlü sevemedim. Bizim aracada pek yakışmıyor gibi ama göreceli tabiki :)

Ayrıca replika jant yakıt değerini değiştirmez değiştirse bile anlamak imkansıza yakındır çok minimumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebWhite -- 14 Mart 2018; 10:26:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebWhite

Ben niyeyse Honda'nın jantlarını bir türlü sevemedim. Bizim aracada pek yakışmıyor gibi ama göreceli tabiki :)

Ayrıca replika jant yakıt değerini değiştirmez değiştirse bile anlamak imkansıza yakındır çok minimumdur.

Kaliteli 16'' replika bulursam onu değerlendireceğim. Honda jantı benim de tam içime sinmeyecek gibi
  • quote:

Arkadaşlar yeni kasa Honda'nın çok uyguna jant-lastik ilanları var. Sizce bizim arabalara yakışır mı? Bijon aralığı vb. uyuyor.

Bu şekilde oluyor grupda kullanan arkadaşın aracı bu...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WebWhite

Kaliteli 16'' replika bulursam onu değerlendireceğim. Honda jantı benim de tam içime sinmeyecek gibi

Ben bunu taktım bileziksiz orj. tam oluyor 16"inç

Tavsiye ederim çok şık bir jant zaten elitlerdeki jantda bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ada0679 -- 14 Mart 2018; 14:16:54 >

• ada0679 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Gerçekten çok yakışmış araca. Sizin araç fırtına gri mi? Krom çıtayı takmanızı öneririm ben şurdan almıştım.

urun.n11.com
    Hyundai Elantra Krom Cam Çerçevesi 14 Prç 2016-2018 - n11.com
    https://urun.n11.com/diger-krom-aksesuar/hyundai-elantra-krom-cam-cercevesi-14-prc-2016-2018-P181343736

• quote:

Cevap için teşekkür ederim. Gerçekten çok yakışmış araca. Sizin araç fırtına gri mi? Krom çıtayı takmanızı öneririm ben şurdan almıştım.

https://urun.n11.com/diger-krom-aksesuar/hyundai-elantra-krom-cam-cercevesi-14-prc-2016-2018-P181343736

Evet fırtına gri ben kapı kulbu ve cam çıtasının sadece alt kısmını yapmayı düşünüyorum. Birde difüzör yaptırcam alacagım yerleri buldum önümüzdeki ay onlarıda halledersem tamam.

• Birde far ampullerini beyazla değiştirmenizi öneririm biraz ugraştırıyo ama yapınca çok şık oluyor.

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.