Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (341. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.076
Cevap
68
Favori
816.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediklerinizi yapınca sizin araç elit donanım elantra olacak. Maşallah diyelim
  • ada0679 kullanıcısına yanıt
    Face grubunda gormustum resimlerini yakismis. Orjinalden farki sizinkinin ici siyah galiba hocam.
    Difizor icinde metin bozkurt hocam kargo dahil 250 tlye satis yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEHENNEMTR1 -- 15 Mart 2018; 23:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumurta kasalarda yan aynalar otomatik kapanıyor mu?

• CEHENNEMTR1 kullanıcısına yanıt
    Aynen özelikle siyah kontraslısını aldım aracın rengine daha uygun oluyor difüzörü konuştum arkadaşla önümüzdeki ay haledecem inşallah.

hangi bayi acaba hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: balıkadam 19

hangi bayi acaba hocam..

Ata hyundai ankara ama şimdi fiyatlar ne alemde bilmiyorum.

• arkadaşlar aşağıdaki araç için teklif alan var mı?

ELANTRA 1.6 D-CVVT STYLE (BENZİNLİ) 84.200 TL 79.200 TL 74.875 TL
  • beyler ne diyorsunuz elantra 2017 model style 1.6 cvvt paket için manuel düşünüyorum . Alınır mı malum bu ay kampanya var ve önümüzdeki ay fiyatlarda kesin zam olacak hem ötv değişiyor hem de kur farkından dolayı ? şu an i30 2010 modelim var bunu satıp almak istiyorum . Bazı eklemeler ile tabi ki

lcd ekran ve geri görüş kamerası
    park sensörü
    garantili lpg sistemi
    16 inç çelik jant
    hız sabitleme ve mümkünse siyah döşeme ile 82 bin lira fiyat verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 29 Mart 2018; 14:19:50 >
  • Selamlar. O yazdığınız eklentileri bi boşverin. Style manuel için 74 bin fiyat alanlar vardı. Sonradan ekleme yaptırırsınız daha uyguna gelir. Ama ben naçizane olarak eğer imkan varsa 90 bin civarına elite dizel otomatik öneririm hem söylediğiniz herşey onda mevcut.(park sensörü yerine kamera var sanırım). Ben manuel style elantra sahibiyim aracım 19.000 km oldu ve çok memnunum ama bazen keşke otomatik alsaydım diyorum. İnşallah doğru kararı verirsiniz.
  • 2017 otomatik elantra hız sabitleme taktım...75$ aliexpress aldım kendim yaptım montajını.

• Lpg dışarda da taktırsanız aynı garantiyi bozuyor o yüzden bayiden taktırıp boşuna 1000-1500 zarar etmeyin
    Elinize sağlık. Montaj videosu da olsa süper olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: martin palermo

Lpg dışarda da taktırsanız aynı garantiyi bozuyor o yüzden bayiden taktırıp boşuna 1000-1500 zarar etmeyin

Motor garantili lpg takabiliriz demişti bayi ? Bayi kendi taktığı lpg de de mi garantiyi bozuyor ?

• Aynen garanti bozulur,bayiler garantili diye satıyor ama öyle değil isterseniz genel merkezi arayıp sorabilirsiniz.Ayrıca dışarda takılan lpg de de motor garantisi yapıyorlar 200-300 tlye bayinin bahsettiği o durumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_86

Elinize sağlık. Montaj videosu da olsa süper olurdu

Montaj videosunu çoğu kişi çekmiş ondan dolayı çekmedim.

Face dede konusmustuk hocam benim arac duz vites olduhundan hangisini almam gerektigi konisinda kararsiz kalmistim satiyla konustum sizin aldiginiz modeli almami soyledi baya pazarlikta ettim fiuatlar zaten indirimki diye indirim yapmadi benin kuponlarim fln vardi onlari kullanip 56 dolar a siparis verdim bugun. Bakalim nasil olacak.

Nisan ayinin sonundada 16 jant lastik almayi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CEHENNEMTR1

Face dede konusmustuk hocam benim arac duz vites olduhundan hangisini almam gerektigi konisinda kararsiz kalmistim satiyla konustum sizin aldiginiz modeli almami soyledi baya pazarlikta ettim fiuatlar zaten indirimki diye indirim yapmadi benin kuponlarim fln vardi onlari kullanip 56 dolar a siparis verdim bugun. Bakalim nasil olacak.

Nisan ayinin sonundada 16 jant lastik almayi dusunuyorum.

Hayırlı olsun hocam olmazsa olmaz bi özellik... İyi yapmışsınız. Ben montajdan sonra tanıtım videosu çekmiştim face grupda yayınlamıştım görmüşsünüzdür belki..

Evet hocam gordum 2 video vardi. Burdaki en buyuk sorun bu parcayi takinca aracin garantisinin bozulmasi.

Jant lastik isinide uuguna halledersem cok iyi olacak.

• Merhaba abiler kardeşler 1.6 benzinli otomatik almak istiyoruz tüp taktıtmak istiyoruz tüp te sıkıntı çıkarırmı ve genel olararak araç nasıl bunları kullanıcılardan öğtenmek istedim. Cevaplarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: peripelladuo

Merhaba abiler kardeşler 1.6 benzinli otomatik almak istiyoruz tüp taktıtmak istiyoruz tüp te sıkıntı çıkarırmı ve genel olararak araç nasıl bunları kullanıcılardan öğtenmek istedim. Cevaplarınızı bekliyorum

Tüpe tam uyumlu sıkıntı çıkartmaz.

• 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.