Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (342. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
820.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ada0679

quote:

Orijinalden alıntı: peripelladuo

Merhaba abiler kardeşler 1.6 benzinli otomatik almak istiyoruz tüp taktıtmak istiyoruz tüp te sıkıntı çıkarırmı ve genel olararak araç nasıl bunları kullanıcılardan öğtenmek istedim. Cevaplarınızı bekliyorum

Tüpe tam uyumlu sıkıntı çıkartmaz.

Genel olarak konfor motor donanım nasıldır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ada0679

quote:

Merhaba abiler kardeşler 1.6 benzinli otomatik almak istiyoruz tüp taktıtmak istiyoruz tüp te sıkıntı çıkarırmı ve genel olararak araç nasıl bunları kullanıcılardan öğtenmek istedim. Cevaplarınızı bekliyorum

Tüpe tam uyumlu sıkıntı çıkartmaz.

Genel olarak konfor motor donanım nasıldır ?

Ben memnunum konfor çok iyi motorda güzel 127 bg 155 tork atmosferik ünite var sonuçta nekadar kötü olabilirki

Megan 115 bg

Astra sedan 115 bg v.s bunlara göre konfar ve çekişi iyi segmentindeki araçlarla kıyasladığında önde yani.

• ada0679 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Selamlar arkadaşlar. Elantra style manuel aracıma bugün Ankara Altınsoy Hyundai yetkili serviste orjinal parça hız sabitleyici taktırdım. 600 tl ödedim. Şükür sıkıntısız çalışıyor

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Bende Ankarada'yım. Tanıdık vasıtasıyla filan mı oldu yoksa direk arayıp, gidip taktırdınız mı? Ben ayarlatamadım diğer servislerde bir türlü. Ne kadar sürede taktılar?

Teşekkürler.
  • lkrycl kullanıcısına yanıt
    Bende Ata ve Akbak'a defalarca sordum ama takamadıklarını söylediler. Akbak bir aksesuarcıya yönlendirdi. Ata'daki aksesuarcı eleman bu parçayı takmak için direksiyonda yuvayı genişletiklerini ve 1000 TL'ye yaptıklarını söyledi. Altınsoy servisi arayıp şansımı deneyeyim dedim,yedek parça bölümünde Murat diye bir arkadaş var ellerinde parça olduğunu söyledi. Parçanın normal fiyatı 555 TL ama işçilik ve parçada ufak bir indirim ile 600 TL'ye hallettik şükür Randevu alarak gittim 15 dk'da aracımı teslim ettiler. Memnun kaldım. Eğer gidecekseniz parçayı sipariş ettirip öyle gidin şuan ellerinde tuş takımı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_86

Selamlar arkadaşlar. Elantra style manuel aracıma bugün Ankara Altınsoy Hyundai yetkili serviste orjinal parça hız sabitleyici taktırdım. 600 tl ödedim. Şükür sıkıntısız çalışıyor

Hayırlı olsun iyi yapmışsınız.Ben ali expresten 290₺ aldım kendim taktım 20 dk işlem sonucunda sıkıntısız çalışıyor.

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

Teşekkür ederim. Size de tekrar hayırlı olsun.

• Bende aliexpresten siparis verdim gelmesini bekliyorum.

Hocam selamlar. Direksiyonu deri kaplatmışsınız sanırım. Ne kadara yaptırdınız ve ele renk verme vb. oluyor mu? Memnun musunuz? Deri direksiyon simidi(tuşlar vb. hariç) 950 TL,Deri vites topuzu için de 315 tl fiyat aldım montaj hariç? Sizce nasıl fiyatlar?
  • Merhaba 2011 model otomatik elentra düşünüyorum.Mode paket kullanan arkdşlar var ise tavssıyelerını almak ıstıyorum.
    teşekkürler
  • quote:

Hocam selamlar. Direksiyonu deri kaplatmışsınız sanırım. Ne kadara yaptırdınız ve ele renk verme vb. oluyor mu? Memnun musunuz? Deri direksiyon simidi(tuşlar vb. hariç) 950 TL,Deri vites topuzu için de 315 tl fiyat aldım montaj hariç? Sizce nasıl fiyatlar?
    Orj. deri yaptırmadım direksiyon kılıfı diktirdim ama güzel oldu. Görüntüyü kurtardı👍 50₺ yaptırdım.

50 TL'ye çok iyi olmuş Arabaya ses yalıtımı yaptıracaktınız. O konuda gelişme oldu mu? Ankara'da hakkıyla yapan yer olursa beni de yazın gelirim

• quote:

50 TL'ye çok iyi olmuş Arabaya ses yalıtımı yaptıracaktınız. O konuda gelişme oldu mu? Ankara'da hakkıyla yapan yer olursa beni de yazın gelirim
    Var biyer görüştüm 150₺ altını komle yıkayıp pütür yapıyolar önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum.

Burayı bi inceleyin derim.

Marhaba;

Ben alırken Hyundai Ata'ya yaptırmıştım, hiç faydası yok tüm yol sesi aracın içinde. Ya yapamadılar ya da başka çözüm bulmak gerek

İyi günler.
  • 2018 model elentra benzinli otomatik sitede şuan 94.500 olarak gözüküyor. Elantra ne zaman kasa değiştirir benzinlisi alınır mı bilgilendirirseniz sevinirim. Normalde bu fiyatlara sıfır araç almak hayal gibi bir şey tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durotan35

2018 model elentra benzinli otomatik sitede şuan 94.500 olarak gözüküyor. Elantra ne zaman kasa değiştirir benzinlisi alınır mı bilgilendirirseniz sevinirim. Normalde bu fiyatlara sıfır araç almak hayal gibi bir şey tabi.
    Hocam o fiyatlara çıkınca çok temiz 2. el dizel otomatik elite paket elantralar var. Alın geçin,bu piyasada 85-90 bin arasına dizel otomatik c sınıfı sedan yakında hayal olacak.
  • Megane ve Astra da aklımda ama karar veremedim. Makyajlı elantra 2017 mi oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Durotan35

Megane ve Astra da aklımda ama karar veremedim. Makyajlı elantra 2017 mi oluyor ?
    Ben almadan önce megan ve astra sedana baktım kullandım elantra otomatik aldım her yönden daha iyi pişman olmazsın. Ayrıca kasası yeni değişti 2016 da hala 2017 satılıyor istersen 2018 de var kasa daha değişmez en fazla ufak makyaj görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: lkrycl

Marhaba;

Ben alırken Hyundai Ata'ya yaptırmıştım, hiç faydası yok tüm yol sesi aracın içinde. Ya yapamadılar ya da başka çözüm bulmak gerek

İyi günler.
    Ben önceki aracıma pütür yaptırdım yolsesi bayabi kesmişti.

• 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.