Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
819.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Orijinalden alıntı: eac

Ben de bir tane almayı düşünüyorum kullanıcılrından ricam araba direksiyonu bırakınca düz gidebiliyor mu yazarsanız sevinirim.

Aman sakın bırakma direksiyonu....
    Elantra ithal olduğu için başına buyruk bırakırsan memleket özlemi çekiyor , doğru kore ye doğru dönüyor.. Accent felan alıp ta direksiyonu bırakırsan onunda memleket Gebze olduğu için Assan ın fabrikasına doğru çeviriyor direksiyonu kendi kendine...

http://www.hyundai-blog.com/index.php/2009/10/01/2010-hyundai-elantra-touring-gls-joins-hyundais-range-of-cars/

Car Forums at Edmunds.com
    2011 Hyundai Sonata - Page 96
    http://townhall-talk.edmunds.com/direct/view/.f1cc229/4778

Gülünecek bir şey var mı?

• eac hocam ben size gülmedim yoruma gülmüştüm sadece komiğime gittiği için
  • quote:

Ciddiye alınmamanıza rağmen hala neyin peşindesiniz? Bu problemin genel bir sorun olmadığı, Sonata'nın son çıkan kasasında ilk başlarda çok cüzzi olarak karşılaşıldığı ve sorunun araçtan ziyade Hankook lastiklerden kaynaklandığı da her yerde yazıyor. Siz Hyundai (veyahut uluslararası düzeyde mass-üretim yapan VW, Toyota, Honda vb).markaların böyle bir sorunla karşılaşıp hala o piyasalarda tutunabileceğini nasıl düşünmektesiniz? Google da iki tane link bulup 8 yaşındaki çocuk gibi baak baaak diyip burada yayınlamak nasıl bir tatmin sağlıyor gerçekten merak ediyorum. O zaman ben de size Mercedes ile ilgili Left Pull sıkıntıları yazılan linkler vereyim:
    MBWorld.org Forums
    Pull to the left... - MBWorld.org Forums
    http://www.mbworld.org/forums/c63-amg-w204/395966-pull-left.html

MBClub UK - Bringing together Mercedes Enthusiasts
    MBClub UK - Bringing together Mercedes Enthusiasts
    http://www.mbclub.co.uk/forums/wheels-tyres/31532-pulling-left.html

Mercedes de mi kötü araba şimdi? Takım tutan gibi araba markası savunanları anlamam, çok komik de gelir, hiçbir şekilde Hyundai fanatiği de değilim; ama böylesine saldırıyı hak edecek bir marka olduğunu da düşünmüyorum.

• Sorun hankook lastiklerinden kaybaklandigi icin mi hyundainin cozum onerisi amortisor kulesi ve aks tasiyici degisimi ?

Hyundainin son donemde ard arda urettigi iki otomobilde de bu sorunun olmasi sizce tesaduf mu?

Ben bu kadar pozitif olamiyorum.

Ayrica hala iddia ediyorum ki hyundai ne yaptiysa 2011 sonatadaki sorunu cozemedi. Durum hala ayni bundan haberiniz var mi?
  • Yokus kalkis desteginin soketini de takmayi unutmamislardir umarim :-)
  • beyler tekrar diyorum aracın hiçbir sorunu yok içiniz rahat olsun.

• Evet Amerikalılarda gerizekalı hala gidip alıyorlar.

WSJ
    Auto and Transportation Industry News - News, Articles, Biography, Photos - WSJ.com
    http://online.wsj.com/mdc/public/page/2_3022-autosales.html

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

• quote:

Yokus kalkis desteginin soketini de takmayi unutmamislardir umarim :-)

yok hocam o bir olur.adamlar defalarca özür diledi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

beyler tekrar diyorum aracın hiçbir sorunu yok içiniz rahat olsun.

Hocam benim icin musait bir gunde otobanda 120 km sabit hizda direksiyonu birakmayi deneyebilir misin acaba ?

Saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siz taktınız herhalde direksiyona

ytokata giderken sungurluyu geçtikten sonra biraz bastık 180-200 civarı yol düzlüktü.

telefon çaldı direksiyonu bıraktım telefonu aldım elime kabından çıkardım konuşmaya başladım

direksiyonu yaklaşık 10-15 sn bıraktım dümdüzdü.

umarım yeterinde açıklayıcı olmuştur.bu arada hızım 190km/s idi
  • quote:

arkadaşlar

neler yazılmış burda yok sola çekme olayı yok başka bir olay böyle birşey olsa ilk ben yazarım buraya aracın sahibi olarak.

bu arada resimler geliyor arkadaşlar

araç hakkında sorunuz varsa bana sorun ayrıca anlatmak istediğim önemli bir konu var.

bugün bi baktık aracımızın 3.stop lambası yanmıyor.biz arıza olduğuna ihtimal vermedik kablo felan çıkmıştır dedik.hemen servise gittik.tahminimiz doğru çıktı soketi takmayı unutmuşlar taktılar hemen ama işin bir garip noktası var.

aracı bilgisayara bağladığımızda bazı özelliklerin aslında var olduğu ama kapalı olduğunu anladık örneğin araçta Yokuşta kalkış desteği varmış ama kapalıymış hemen bilgisayarlı sistemden açtırdık.işin garibi katologda yokuşta kalkış desteği yok uzaktan kumandadan bagaj açmayı felan bütün özellikleri açtırdık.

serviste bunların hepsi 20dk sürdü

aracın bir arızası yok yani.3.stop lamba yanmıyordu soketi takmamışlar onu takarkende bunları öğrenmiş olduk nasıl mutlu oldum anlatamam
    bütün özelliklerini açtırdık serviste sağolsun gayet iyi karşıladılar bizi.

Hayırlı olsun, Hocam iyice baktırsaydınız belki başka özellikler de çıkardı
    Rüzgar sesi durumları nasıl? 120-130'dan sonra özellikle.

• rüzgar durumuna gelince yalıtım süper motor sesini duyamıyorsunuz zaten.5.000 den sonra nadiren içeri motor sesi geliyor.
    araçta rüzgar sesi YOK.evet az felan değil bildiğin YOK.birtek yolun asfaltın sesi geliyor oda yol bozukluğundan ve honkok lastiklerden kaynaklanıyor
  • quote:

hocam siz taktınız herhalde direksiyona

ytokata giderken sungurluyu geçtikten sonra biraz bastık 180-200 civarı yol düzlüktü.

telefon çaldı direksiyonu bıraktım telefonu aldım elime kabından çıkardım konuşmaya başladım

direksiyonu yaklaşık 10-15 sn bıraktım dümdüzdü.

umarım yeterinde açıklayıcı olmuştur.bu arada hızım 190km/s idi

Yani 790 metre direksiyonu tutmadan 190km hızla gittiniz.
    Tamam sağolun.

• quote:

aracı bilgisayara bağladığımızda bazı özelliklerin aslında var olduğu ama kapalı olduğunu anladık örneğin araçta [b]Yokuşta kalkış desteği varmış ama kapalıymış hemen bilgisayarlı sistemden açtırdık.işin garibi katologda yokuşta kalkış desteği yok [/b] uzaktan kumandadan bagaj açmayı felan bütün özellikleri açtırdık.

aracın bir arızası yok yani.3.stop lamba yanmıyordu soketi takmamışlar onu takarkende bunları öğrenmiş olduk nasıl mutlu oldum anlatamam

Hocam yazdıklarınız içerisindeki Kırmızı renkli alanı okurken dehşete kapıldım resmen...!!! Böyle bir şey olabilir mi yaa... Bir otomotiv firması ithal ettiği aracın daha donanımlarından bi haber...!!!

Yokuş kalkış desteği fonksiyonu var deniyor , ama ne katalog da var bu sistem ne de satış sırasında aktive edilmiş durumda... Böyle bir şey başka bir avrupa ülkesinde olsa satın alan kişi tazminat davası açar üretici firmaya ve distirbütöre ve iyi para alır...

Peki o zaman şeytanın avukatlığını yapalım biraz... Yokuş kalkış desteği sisteminin kapalı olarak geldiği araçta , nerden bilecem ABS veya TCS gibi sistemlerin aktif durumda olduğunu.. Ben diyelim ki aldım Elantrayı çıktım yola.. ABS var diye TCS var diye güvendim araca , limitleri zorlayacak bir viraja girdim , araba aldı başını gitti takla attı öldük gittikk ... TCS aktif olsa araç kendini kurrtaracaktı , açık olmadığı için kurtaramadı.. Hadi bakalım ne olacak şimdi...

Hyundai den araç alırken her seferinde PC ye mi bağlatacaz aracı , neyi kapalı neyi açık diye...

NOT : Ben de bir Hyundai kullanıcısıyım , başka marka fanatikliği yapıp Hyundai ye çamur atıyorum sanmayın...

• quote:

rüzgar durumuna gelince yalıtım süper motor sesini duyamıyorsunuz zaten.5.000 den sonra nadiren içeri motor sesi geliyor.
    araçta rüzgar sesi YOK.evet az felan değil bildiğin YOK.birtek yolun asfaltın sesi geliyor oda yol bozukluğundan ve honkok lastiklerden kaynaklanıyor

Güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

aracı bilgisayara bağladığımızda bazı özelliklerin aslında var olduğu ama kapalı olduğunu anladık örneğin araçta [b]Yokuşta kalkış desteği varmış ama kapalıymış hemen bilgisayarlı sistemden açtırdık.işin garibi katologda yokuşta kalkış desteği yok [/b] uzaktan kumandadan bagaj açmayı felan bütün özellikleri açtırdık.

Hocam yazdıklarınız içerisindeki Kırmızı renkli alanı okurken dehşete kapıldım resmen...!!! Böyle bir şey olabilir mi yaa... Bir otomotiv firması ithal ettiği aracın daha donanımlarından bi haber...!!!

Yokuş kalkış desteği fonksiyonu var deniyor , ama ne katalog da var bu sistem ne de satış sırasında aktive edilmiş durumda... Böyle bir şey başka bir avrupa ülkesinde olsa satın alan kişi tazminat davası açar üretici firmaya ve distirbütöre ve iyi para alır...

Peki o zaman şeytanın avukatlığını yapalım biraz... Yokuş kalkış desteği sisteminin kapalı olarak geldiği araçta , nerden bilecem ABS veya TCS gibi sistemlerin aktif durumda olduğunu.. Ben diyelim ki aldım Elantrayı çıktım yola.. ABS var diye TCS var diye güvendim araca , limitleri zorlayacak bir viraja girdim , araba aldı başını gitti takla attı öldük gittikk ... TCS aktif olsa araç kendini kurrtaracaktı , açık olmadığı için kurtaramadı.. Hadi bakalım ne olacak şimdi...

Hyundai den araç alırken her seferinde PC ye mi bağlatacaz aracı , neyi kapalı neyi açık diye...

NOT : Ben de bir Hyundai kullanıcısıyım , başka marka fanatikliği yapıp Hyundai ye çamur atıyorum sanmayın...

hemen durumu açıklayayım.

burda abartılacak bir durum yok.neden yok?çünkü abs esp gibi donanımlarda arıza olduğu zaman zaten gösterge panelinde uyarı işareti çıkıyor.hyundai ye ben şahsen güveniyorum ki zaten büyük ihtimal katolog a yazmayı unutmuşlardır yani abartılacak ve dehşete düşecek bir durum göremiyorum.araçda herşey yerli yerinde.

yani bizimkisi şans işi.bizde birşeyi açmamışlar diye sizdede öyle olacak diye bir durum yok

• quote:

Senin nickini görmek bile güldürüyor beni artık

• quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Senin nickini görmek bile güldürüyor beni artık

aynı durum bende de var arkdasım nerde hyundai yazısı görse direk dalıyor ama hyundai ın direksiyonu ile baya ugrasıyor demekki mazisi var bu hyundai ın direksiyonu işini cok iyi biliyor nereye cekiceğini iyi biliyor

• Ben hyundai hakkinda yaziyorum.
    Siz benim kisiligim hakkinda.
    Iste aramizdaki gulunecek fark bu dostlarim.
  • quote:

hemen durumu açıklayayım.
    burda abartılacak bir durum yok.neden yok?çünkü abs esp gibi donanımlarda arıza olduğu zaman zaten gösterge panelinde uyarı işareti çıkıyor.hyundai ye ben şahsen güveniyorum ki zaten büyük ihtimal katolog a yazmayı unutmuşlardır yani abartılacak ve dehşete düşecek bir durum göremiyorum.araçda herşey yerli yerinde.
    yani bizimkisi şans işi.bizde birşeyi açmamışlar diye sizdede öyle olacak diye bir durum yok

Güle Güle kullan aracını hocam...
    Ama biz türk milleti olarak çok duygusal olup , pembe tablolar çizdiğimiz için başımız kurtulmuyor binbir türlü olaydan..

Emin ol senin başına gelen şey , Alman hans ın , veya İngiliz Robie nin başına gelseydi ortalığı birbirine kadar açacağı dava ile maddi tazminat veya ömür boyu bedava servis gibi tazminatlar alırdı.. Hele ki ABD de olsa bu olay yandım allah derdi Hyundai ABD nin tüketici yasaları ve mahkemeleri sonucunda...

Biz Türk Milleti olarak "Eyvallah" çı bir yapıya sahip olduğumuz için , her şeyi şans kader kısmet üçlüsüne bağlarız...

Yokuş kalkışı aktive etmeyen adam , Sigorta kutusundaki bir sigortayı eksik takar anlamazsın ışık yanmış mı ABS de yanmamış mı diye...

Neyse.. Yine de Balon balığı görünümlü Fluence alana kadar Elantra çok daha iyi bir seçim olur alacaklar için.. Ama dizelini getirmezlerse sonları Kia nın Cerato fiyaskosu gibi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 13 Temmuz 2011; 20:12:32 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.