Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
819.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdi araçta O/D tuşu yok ama şöyle bir durum var.

Örneğin ben sakin kullanırsam 3-4 devirde vites artırıyor.

ama örneğin sollamalarda felan gaza sonuna kadar köklenirsem 6-7 devirde vites artıyor yani sürüş tarzınıza göre değişiyor demek istediğiniz bu mu?
  • cift kavrama degil biliyorum.olmasınında cok onemli oldugunu dusunmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

hocam senin dediğin olay şu mu?

ama örneğin sollamalarda felan gaza sonuna kadar köklenirsem 6-7 devirde vites artıyor yani sürüş tarzınıza göre değişiyor demek istediğiniz bu mu?

Hiç D+ denedinmi? bide benim araç şöyle:
    P
    R
    N
    D
    2
    L
    Bir de vites topuzunda bir tuş var O/D diye 4.viteste kullanılabiliyor sadece sollama gereken kısacası yüksek devir çevirmesi gereken yerlerde kullanılıyor..Ama gazdan ayağını çekip hemen bastığın zaman da otomatikmen kullanıyor O/D yi ama hemen yapmalısın ustalık gerektiren bi iş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 26 Temmuz 2011; 12:34:55 >
  • Amma abarttınız şu arabayı ha.Yok çift kavrama gibi,yok dizel gibi...Yok artık Lebron JJJJames
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale

Amma abarttınız şu arabayı ha.Yok çift kavrama gibi,yok dizel gibi...Yok artık Lebron JJJJames

Ewt lebron james..Bana 20 den fazla ödül alan c segmentinde araba göster?Ayrıca sanki civic,cruze gibi araçlara dizel istemiyorlarda elantraya isteyince şaha kalkıyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackElantra

quote:

hocam senin dediğin olay şu mu?

Hiç D+ denedinmi? bide benim araç şöyle:
    P
    R
    N
    D
    2
    L
    Bir de vites topuzunda bir tuş var O/D diye 4.viteste kullanılabiliyor sadece sollama gereken kısacası yüksek devir çevirmesi gereken yerlerde kullanılıyor..Ama gazdan ayağını çekip hemen bastığın zaman da otomatikmen kullanıyor O/D yi ama hemen yapmalısın ustalık gerektiren bi iş..

bizde bunu otomatik yapıyor hocam

gaza fazla basınca yüksek devirlerde vites attırıyor.yani bildiğin spor moduna geçiyor normalde 2-3 de vites attırıyor gaza fazla basarsan 6-7 lerde vites artıyor

• quote:

quote:

Amma abarttınız şu arabayı ha.Yok çift kavrama gibi,yok dizel gibi...Yok artık Lebron JJJJames

Ewt lebron james..Bana 20 den fazla ödül alan c segmentinde araba göster?Ayrıca sanki civic,cruze gibi araçlara dizel istemiyorlarda elantraya isteyince şaha kalkıyorsunuz..

Ben de de 30 civarı serftifika oldu.Parayı bastırınca alabiliyorsun.
    Valla bu araba civic ve cruzeden ucuz olmak zorunda.Bence yok artık SHAQQQil O'Neil
    40000 e full unü versin hemen alalım.Yoksa 50000 e araba çok.Avensis fiyatı nerdeyse...
  • Ewt 50 bine araba çok..Elantra çok güzel bir araba şahsen bende 50 bin tl vermem ama..Gidip bu paraya civic elegance at alan var 48 bin tlye..Corolla alan var hemde comfort 47 bin tlye elegant ise 51.600 tl ayrıca bu bahsettğim araçlar eski kasa olacak 1 yada 1.5 yıl sonra..Ama elantra rahat en az 5-6 sene daha var kasa değiştirmesine..Bunlara ne demeli elantranın ne eksiği var o araçlardan..
  • Aracımı yarın teslim alıyorum hayırlısıyla. Bugün işlemler için hyundai bayi'ye gittim.Görevliye sanırım biraz acele ettim bayram indirimi falan gelir miydi önümüzdeki ay dedim.Kesinlikle elantra ve blue ya indirim gelmeyeceğini şu an tanıtım fiyatı olduğunu hatta araclara zam geleceğini söyledi.Dizeli gelecek mi diye sordum.Dizelinin ötv si yüksek olduğu için Türkiyeye gelmeyeceğini ve kısa vadede şu an satışta olan 3 donanım modeli haricinde başka model gelmeyeceğini söyledi.Bilginize...
  • quote:

quote:

quote:

Valla bu araba civic ve cruzeden ucuz olmak zorunda.Bence yok artık SHAQQQil O'Neil
    40000 e full unü versin hemen alalım.Yoksa 50000 e araba çok.Avensis fiyatı nerdeyse...

Arkadaşım bu toyota hayranlığı nedir Allah aşkına.Neymiş bir Avensis fiyatıymış.Avensisle aynı fiyat olsa ne olur?Hem bu kıyaslamaları yapınca niye bu arabanın full olanının fiyatı ile bir başka aracın çıplak fiyatını karşılaştırıyorsunuz anlamıyorum.Diğer araca da bu özellikleri ekle bakayım o zaman o aracı kaça alıyorsun?Ayrıca kıyasladığın araçlardan biri spor diğeri makam aracı bile olamaz.Bu arada Elantra'nın reklamında söylenenlerin doğruluğunu da göz önüne alırsak (iş hayatı için ya da spor otomobil gibi) bu iki araç kıyas kabul eder mi?Corolla nasıl olsa aracım satıyor deyip yıllardır aynı iğrenç tasarımları sunuyor.Ford ise önce şu Mondeo'nun balkon gibi olan arka tarafını düzeltsin ki konuşmaya yüzleri olsun.Yemin ederim iki kişi oturup karşılıklı çay içer Mondeo'nun bagajının üstünde

Şimdi bana sen de marka fanatikliği yapıyorsun deme; çünkü ben sadece fikirlerimi söylüyorum.Yoksa sayfa sayfa dolaşıp Toyota, Ford alınır mı gidin işinize falan demiyorum.Ya da sizin gibi abartmayın şu aracı da demiyorum.Yani özel bir çabam yok.

• Başbakanlık korumalarının şu Mondeo'ları Elantra'larla değiştirilse de gözümüz gönlümüz açılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur06gs -- 26 Temmuz 2011; 15:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdavran

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım bu toyota hayranlığı nedir Allah aşkına.Neymiş bir Avensis fiyatıymış.Avensisle aynı fiyat olsa ne olur?Hem bu kıyaslamaları yapınca niye bu arabanın full olanının fiyatı ile bir başka aracın çıplak fiyatını karşılaştırıyorsunuz anlamıyorum.Diğer araca da bu özellikleri ekle bakayım o zaman o aracı kaça alıyorsun?Ayrıca kıyasladığın araçlardan biri spor diğeri makam aracı bile olamaz.Bu arada Elantra'nın reklamında söylenenlerin doğruluğunu da göz önüne alırsak (iş hayatı için ya da spor otomobil gibi) bu iki araç kıyas kabul eder mi?Corolla nasıl olsa aracım satıyor deyip yıllardır aynı iğrenç tasarımları sunuyor.Ford ise önce şu Mondeo'nun balkon gibi olan arka tarafını düzeltsin ki konuşmaya yüzleri olsun.Yemin ederim iki kişi oturup karşılıklı çay içer Mondeo'nun bagajının üstünde

Şimdi bana sen de marka fanatikliği yapıyorsun deme; çünkü ben sadece fikirlerimi söylüyorum.Yoksa sayfa sayfa dolaşıp Toyota, Ford alınır mı gidin işinize falan demiyorum.Ya da sizin gibi abartmayın şu aracı da demiyorum.Yani özel bir çabam yok.

İsteyen Elantra alır isteyen ford isteyen toyota alır.Zevk benim para benim değil mi? Citroen ve ford kullanıcısı olarak söylüyorum Elantra ödediğim parayı sonuna kadar hakediyor.Herkesin aklı var fikri var zevki var.Benim zevkimde elantra

• Yahu bu araç gibi dizaynı olan araç mı var. Bıktık usandık kusturucu, çirkin arabalara mahkûm olmaktan. Zevkler renkler tartışılmaz felanmış ama o kadar da değil.

Bir golf, bir reno(clio sundan tut, lagunasina kadar, bir toyota( yaris inden tut, verso suna avensisine kadar) içi ayri cirkin dışı ayrı çirkin arabalara mahkûm ettiler yıllarca. Bir de üste, sahip oldukları maddi güçle, yayın organlarinda öve öve bitirtmediler. Bir testte wv gurubu bir araç varsa bilin ki o birinci olur.

Ben sabah evden ciktigimda caddenin karşısında duran aracimı gördüğümde heyecan duymaliyim.

Hadi golfe bak heyecanlan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaxk

Dizeli gelecek mi diye sordum.Dizelinin ötv si yüksek olduğu için Türkiyeye gelmeyeceğini söyledi.Bilginize...

Çok büyük hata yaparlar Dizel Elantra gelmezse... Kia Cerato da yaşananların aynısı yaşanır sadece Benzinli motorlar ile ülkemize gelirse ve sonucunda hayal kırıklığı yaratır Yeni Cerato da yaşananlar gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Dizeli gelecek mi diye sordum.Dizelinin ötv si yüksek olduğu için Türkiyeye gelmeyeceğini söyledi.Bilginize...

Çok büyük hata yaparlar Dizel Elantra gelmezse... Kia Cerato da yaşananların aynısı yaşanır sadece Benzinli motorlar ile ülkemize gelirse ve sonucunda hayal kırıklığı yaratır Yeni Cerato da yaşananlar gibi..

Yav arkadas tamam dizel gelmez ise fazla iş yapamaz elantra..Yahu millet benzinli civic alıyor.Corolla alıyor.Cruze alıyor..Elantraya gelince dizel isteriz diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 26 Temmuz 2011; 19:30:56 >

• dsı cok ıyı ıc tasarımı bıraz daha ıyı olsa bıde markası honda olsa varyaaa
  • quote:

quote:

quote:

Yav arkadas tamam dizel gelmez ise fazla iş yapamaz elantra..Yahu millet benzinli civic alıyor.Corolla alıyor.Cruze alıyor..Elantraya gelince dizel isteriz diyor..

Herkesin almasın zaten, ayrıcalığımız olsun

• quote:

quote:

Civic gibi piyasa aracı olmaz işte, piyasaya bakın her yerde civic geleceğin doğanları şahinleri olmaya aday civic

• herkes almasın elantra ayrıcalığımız olsun
  • quote:

herkes almasın elantra ayrıcalığımız olsun

Bugün aracımı teslim aldım hayırlısıyla trafiğe çıktım ışıklarda falan durduğumda herkes arabama bakıyo herkes konuşsun bakalım. bizde kendimize baktıralım

yeasen dostum sen çelik jant almıştın sanırım üstündeki lastiklere mi taktın yoksa lastikler değişti mi? ben aracı alırken görevliye sordum kaç inç çelik jant takayım diye 15'' bütün jantları takabilirsin dedi.Sen kaç'lık jant taktın dostum??

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.