Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
819.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de izmirde canlı canlı görmeye başladım ara sıra lastik ve jant hariç tasarıma diyecek yok jant olarak da 17 iyi gider diye düşünyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaxk

quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

herkes almasın elantra ayrıcalığımız olsun

Bugün aracımı teslim aldım hayırlısıyla trafiğe çıktım ışıklarda falan durduğumda herkes arabama bakıyo herkes konuşsun bakalım. bizde kendimize baktıralım

yeasen dostum sen çelik jant almıştın sanırım üstündeki lastiklere mi taktın yoksa lastikler değişti mi? ben aracı alırken görevliye sordum kaç inç çelik jant takayım diye 15'' bütün jantları takabilirsin dedi.Sen kaç'lık jant taktın dostum??

yok hocam ben daha almadım çelik jant inşallah en kısa zamanda

bu arada hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanmak dileğiyle..

aracınız ne renk? otomatik mi manuel mi?

• @Yeasen
    Dostum 1 haftalık memlekete gitmiştim..Yolda uzun bir süre 2011 elantra ile kapıştım..Bir o tokatlıyor bir ben tokatlıyorum..Araç çok güzel yakından bakıca..Araç prime donanımdı..
  • quote:

quote:

quote:

herkes almasın elantra ayrıcalığımız olsun

Bugün aracımı teslim aldım hayırlısıyla trafiğe çıktım ışıklarda falan durduğumda herkes arabama bakıyo herkes konuşsun bakalım. bizde kendimize baktıralım

yeasen dostum sen çelik jant almıştın sanırım üstündeki lastiklere mi taktın yoksa lastikler değişti mi? ben aracı alırken görevliye sordum kaç inç çelik jant takayım diye 15'' bütün jantları takabilirsin dedi.Sen kaç'lık jant taktın dostum??

yok hocam ben daha almadım çelik jant inşallah en kısa zamanda

bu arada hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanmak dileğiyle..

aracınız ne renk? otomatik mi manuel mi?

Teşekkür ederim.Beyaz renk aldım.Otomatik vites hoşlanmadığım için manuel aldım.Araca çelik jant takmak istiyorum ama jant konusunda pek bilgim yok.Dün aracı çıkarırken tanıtım yapan görevliye sordum 15 ''jant alacaksın dedi hepsi uyar dedi.Dün saat 19.30 gibi teslim aldım aracı çok fazla dolaşamadım 20 km civarı gezebildim :) senin ki otomatik vitesin alt donanımı mıydı?

• 15" ufak olur en az 16" al bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Kelso -- 28 Temmuz 2011; 20:55:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro

Teşekkür ederim.Beyaz renk aldım.Otomatik vites hoşlanmadığım için manuel aldım.Araca çelik jant takmak istiyorum ama jant konusunda pek bilgim yok.Dün aracı çıkarırken tanıtım yapan görevliye sordum 15 ''jant alacaksın dedi hepsi uyar dedi.Dün saat 19.30 gibi teslim aldım aracı çok fazla dolaşamadım 20 km civarı gezebildim :) senin ki otomatik vitesin alt donanımı mıydı? 15" ufak olur en az 16" al bence :)

cıro ne demek istedin dostum?
  • Benim anlamadığım şey şu.Bu aracın otomatik viteslisinin hem mode hem prime donanımlısı varken manuel viteslisinin neden sadece mode donanımlısı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdavran

Benim anlamadığım şey şu.Bu aracın otomatik viteslisinin hem mode hem prime donanımlısı varken manuel viteslisinin neden sadece mode donanımlısı var?

hyundainin saçmalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackElantra

quote:

Orijinalden alıntı: onurdavran

Benim anlamadığım şey şu.Bu aracın otomatik viteslisinin hem mode hem prime donanımlısı varken manuel viteslisinin neden sadece mode donanımlısı var?

hyundainin saçmalığı

Adamlar alacaksanız otomatik alın daha fazla kazanalım düşüncesinde herhalde
  • mode manuel/otomatik elantralara jant kapakları ve lastik ölçüleri hiç olmamış. hyundaiye yuh olsun. bizim eski 2004-2006 elantralar bile orjinal alüminyum alaşımlı jant ve lastikli, zamanına görede tek paket full olarak geldi. yeni elantraya en az 16'' jant ve lastik yakışır. 17'' jant ve lastik süper olur. zaten reklamlardakide 17''. acayip değiştiriyor aracı. ne demişler '' pantolonu gösteren ütüdür''. otomobili gösterende jant ve lastiktir. ''
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim.Beyaz renk aldım.Otomatik vites hoşlanmadığım için manuel aldım.Araca çelik jant takmak istiyorum ama jant konusunda pek bilgim yok.Dün aracı çıkarırken tanıtım yapan görevliye sordum 15 ''jant alacaksın dedi hepsi uyar dedi.Dün saat 19.30 gibi teslim aldım aracı çok fazla dolaşamadım 20 km civarı gezebildim :) senin ki otomatik vitesin alt donanımı mıydı? 15" ufak olur en az 16" al bence :)

Mümkünse 16" jant al, daha güzel görünür demek istemiştim :)
  • quote:

quote:

quote:

Asıl öğrenmek istediğim, benim aracın lastiklerine en fazla kaçlık jant takabilirim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asıl öğrenmek istediğim, benim aracın lastiklerine en fazla kaçlık jant takabilirim?

Amerika sitesine baktım, aşağıdaki jantlar kullanılmış
    15-inch steel wheels with wheel covers and P195/65R15 tires
    16-inch steel wheels with wheel covers and P205/55R16 tires
    16-inch alloy wheels with P205/55R16 tires
    17-inch Euroflange alloy wheels with P215/45R17 tires

link :
    www.hyundaiusa.com
    2020 Hyundai Elantra - Features & Specs | Hyundai
    http://www.hyundaiusa.com/elantra/specifications.aspx

• Elantra'nın Arabam.com'da test sürüş izlenimleri var. Eleştiriler ortak.
    1- Dizel motorun olmaması
    2- Yüksek fiyatı
    3- Manüel almak isteyenlerin mode donanımına mahkum edilmesi.
    Hyundai yakın bir zamana kadar rakiplerinden daha uygun fiyata araba satardı. Şimdi fiyat konusunda rakiplerini solladı
    Test sürüş izlenimlerini okumak isteyenlere link:

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail hoca

Elantra'nın Arabam.com'da test sürüş izlenimleri var. Eleştiriler ortak.
    1- Dizel motorun olmaması
    2- Yüksek fiyatı
    3- Manüel almak isteyenlerin mode donanımına mahkum edilmesi.
    Hyundai yakın bir zamana kadar rakiplerinden daha uygun fiyata araba satardı. Şimdi fiyat konusunda rakiplerini solladı
    Test sürüş izlenimlerini okumak isteyenlere link:

Kimse kusura bakmasın..Tamam fiyatı yüksek dizel motoru yok..Manuel almak isteyen tıraş bir donanıma mahkum doğru..Ama millet eski kasa civic,corolla gibi araçlar alıyor 50 bin tl verip hemde benzinli,hadi corollanın dizeli var ama oda yaramaz 1.4 90 bg..bunlara ne demeli böyle düşünüce elantranın fiyatı uygun gibi geliyor ama DEĞİL..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amerika sitesine baktım, aşağıdaki jantlar kullanılmış
    15-inch steel wheels with wheel covers and P195/65R15 tires
    16-inch steel wheels with wheel covers and P205/55R16 tires
    16-inch alloy wheels with P205/55R16 tires
    17-inch Euroflange alloy wheels with P215/45R17 tires

link :
    www.hyundaiusa.com
    2020 Hyundai Elantra - Features & Specs | Hyundai
    http://www.hyundaiusa.com/elantra/specifications.aspx

Yani sonuç olarak 15'' lik mi takmam gerekiyor?

• kardeş kusura bakmada 15'' jant ve lastikler o araca yakışmıyor. en az 16'' jant ve lastik taktır. çıkanlarıda satarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

kardeş kusura bakmada 15'' jant ve lastikler o araca yakışmıyor. en az 16'' jant ve lastik taktır. çıkanlarıda satarsın.

Bu lastikler herhalde tasarruf amacıyla takılan özel lastikler.Accent Blue'da da aynı lastiklerden var; ancak yakıttan tasarruf edeyim derken bu şık aracı kötü göstermeye hakları yok.Bence de hem lastikler hem de jantlar değişmeli.
  • tasarruf amacıyla bu lastiklerin takıldığını düşünmüyorum. genelde hyundai fabrika çıkışı kumho takıyor. bazende hankook takıyorlar. ikiside kore malı, adamlar milliyetçi. o amaçla taktıklarını ve fiyatınında uygun olmasının etkili olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

tasarruf amacıyla bu lastiklerin takıldığını düşünmüyorum. genelde hyundai fabrika çıkışı kumho takıyor. bazende hankook takıyorlar. ikiside kore malı, adamlar milliyetçi. o amaçla taktıklarını ve fiyatınında uygun olmasının etkili olduğunu düşünüyorum.

Accent Blue'da kullanılan lastikler için silika lastik diyorlar ve bu lastiklerin de yakıt tasarrufu amacıyla takıldığı yazıyordu Blue'nun sayfasında; ancak bu araç için de aynı geçerli mi bilmiyorum.Blue'da da benzer lastikler olduğundan bu lastiklerin de yakıt tasarrufu amacıyla takıldığını düşünüyorum.Bundan bir yıl önce dediğinize hak verirdim; ancak şimdi görüyoruz ki Hyundai masraftan kaçınmıyor ve bu da araç fiyatlarına yansıyor.Bu yüzden 40.000 tl'lik araca ucuz ve yerli lastik takalım düşüncesinde olduklarını sanmıyorum.Tabi siz de haklı olabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.