Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA FAN KULÜBÜ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.703
Cevap
69
Favori
701.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: __elantrafaruk__

malum şehiriçi.arasıra trafik sıkışıklığı yüzündünden deliriyorum arabayı çok agresif kullanıyorum oyüzden.ama çoğu zaman trafikte aracı spor kullanırım bu yüzden böle yakıo...

Ozaman normal yakıyor ama benzin zamlarınıda göz önüne al bas
  • bizdeki 2005 model sıfır almıştık ve 8.5lt/100km altına düştüğümüzü hatırlamıyorum taaki akaryakıt istasyonu markasını değiştirene kadar. şuan 7.5lt/100km geçmiyor. normal kullanım + istanbul içi + her gün asyadan avrupaya geçiş yapıyor.... araç 93 bin km de. hiç bir sorun yok kesinlikle tavsiye ederim düşünen arkadaşlara...
  • Arkadaşlar geçen Yeni sonatayı test etmek için showroom'a gittik, o arada expertis aracımızı biz sonatayı test ediyoken kontrol etti, Çıktı yolda bikaç tur attı geldi, Çıktık Showroom'un Müdürüne ( Bu arada Showroomun(Neziroğlu'nun kurucusu babamın 30 yıllık arkadaşı ) Baktık ordan;

2004 Elantra Ay Grisi
    95000Km
    Kazasız,Masrafsız,Boyasız + Olarak üzerine ekstra Ziebart'ın Orj.bayisinde Cam Filmi, Motor boya koruma, Ses Yalıtımı, Kumaş Koruma Yapıldı.
    Verdikleri Fiyat Rakamla ( 17000YTL) Yazıyla (On Yedi Bin Y T L ) Biçtiler dedim zamanında ne kadara aldık şimdi ne kadara gidiyo dedim.

Birde ben bi arkadaşın olayını anlayamadım 2005 Model 40Bin'deki aracı adam 16Bin Ytl'ye nasıl satıyor acaba?

• walla arinc bende o 2005 model 40000km 16,000ytl 'lik elantra olayını hala anlayamadım.ya satan adam piyasayı bilmiyo.yada araç taklalı veya pertten çıkma..

bayi araca bence 1000 ytl daha wermeliymiş.
    aracın hakkı 18000ytl bana göre....

bu arada 4 sayfa olduk arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

quote:

Orjinalden alıntı: __elantrafaruk__

malum şehiriçi.arasıra trafik sıkışıklığı yüzündünden deliriyorum arabayı çok agresif kullanıyorum oyüzden.ama çoğu zaman trafikte aracı spor kullanırım bu yüzden böle yakıo...

Ozaman normal yakıyor ama benzin zamlarınıda göz önüne al bas

en sonunda zaten takcam araca lpgyi.başa çıkılmıo benzinle.şuan burda 97 oktanın litresi 3.56ytl.zamanında ben eski arabamla 50ytlye depoyu full dolduruyodum....ama şimdi nerdeeeeee

• hiç sormaya insan arabyı ağız tadıyla süremiyor bu benzin yüzünden
  • +1
  • POLEN FILITRESI ILE KLIMA GAZINI NEKADARA DOLDURUYORLAR ARKADASLAR BILEN VARMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: imbus_civata

POLEN FILITRESI ILE KLIMA GAZINI NEKADARA DOLDURUYORLAR ARKADASLAR BILEN VARMI

Valla hocam klima gazını ne kadara dolduruyolar bilemiyorum ama biz Hyundai Neziroğlu Servisinde Polen Filtresini 40Ytl'ye değiştirdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: consequence

Merhabalar,
    elantra 1.6 gls almayı düşünüyorum 2005-2006-2007 model max 40-50 bin km'de, otomatik
    bir arkadaş bu topic'in daha öncelerinde servis pahalı, yedek parça pahalı, servisler kalitesiz gibi demişti.
    kilosu ağır olduğu için şehir içinde fazla yakıyormuş. fakat lpg ile bu haledilebilir herhalde. 10 bin bakımları gerçekten bu kadar pahalımıdır. Pek zannetmiyorum yetkili servis'e götürünce biraz daha pahalıya mal oluyordur. Yedek parçası bir honda toyota'ya göre daha hesaplıdır herhalde? Siz ne dersiniz. Başka bir arabaya mı baksam diye de düşünüyorum. Bir de
    http://forum.donanimhaber.com/m_24231941/tm.htm
    adresinde elantra sorunlu araçlar içinde gösterilmiş. Neden olduğunu bilemiyorum.

elantra yerinde honda 1.6es veya 1.4ies gibi 2001-2003 arası araçları'da önerdiler. Daha sağlam ve sorunsuzdur ve satarken daha kolay satarsın... gibi

ben elentrayı 2 sene kullandım ve 30 binde sattım.kullandığım süre zarfında en ufak bir arıza cıkarmadı.suan c sedan sınıfı araclarda görülen sorunların coğu yoktu.sadece frenleri bana biraz hissis geliyordu.ama tekrar yazıyorum elantranın kronik hiçbir sorunu yok.gönül rahatlığıyla bin.
    toyota ile servis maliyetleri arasında cok fark yok.hondayı bilmiyorum.

• klima gazını ne kdara dolduruyolar bilmiyorum.ben polen filtresini yetkili serviste 55 liraya değiştirdim 2 hafta önce.
  • elantranın en büyük sorunu yol tutuşu bence
  • ben gayet memnunum aracın yol tutuşundan.süspansiyon sistemi sert olduğu için sadece darbeleri kabin içne çok yansıtıyor.tek sorun bu, zaten yol tutuşunun iyi olmasını sert süspansiyonlarına borçlu...
  • NE yol tutuşu mu sorunlu!

Hocam ben bolu otobanında virajlar dahil sabit 150'dan aşağıya düşmedim,Yol tutuş B sınıfı aracına göre gayet güzel tutuş var bence
  • +1
  • Hadi Elantrası olanlar Arabalarının fotolarını buraya koysun, İsteyen Plakasını kapatabilir Şahsen ben kapatıcam Anormalin teki çıkar ihbar falan eder
  • Bunlar Benim araçtan resimler, Fakat Kaliteli bir fotoğraf makinem olmadığı için Telefondan çektim;

HYUNDAI ELANTRA FAN KULÜBÜ

• quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

NE yol tutuşu mu sorunlu!

Hocam ben bolu otobanında virajlar dahil sabit 150'dan aşağıya düşmedim,Yol tutuş B sınıfı aracına göre gayet güzel tutuş var bence

bence sağda oturan yolcuyu viraja girerken çok havaya kaldırıyor ve virajlarda bana güven vermiyor ama belkide ben mazda3 alıştığımdan dolayı arkdaşlar viraj nasıl bir virajdı bu arada

• buda benim araç ... resimler biraz kötü telefonla çekmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __elantrafaruk__ -- 9 Temmuz 2008; 15:57:25 >

• Faruk Xenonlar çok tatlı olmuş Kardeşim, Bende taktırmayı düşünüyorum Servisine gittiğimizde H7 Xenon far 500Ytl diyordu kafama yattı, Senin arabadaki Xenonlar Kaç K ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.