Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA FAN KULÜBÜ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.703
Cevap
69
Favori
701.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ticari taksi oluca bu arada babamın araç aslında ama 2 sene hususi kullandım ama araç halen bizde taksi olarak
  • hocam aracın durumu nasıl.190.000 kmde durumu nasıl.arıza falan çıkarıyormu araç?malum bizim araçalr şuan düşük kmde.ilerleyen kmlerde nasıl oluyor aracın durumu bu konuda bilgi verirsen sevinirim...saygılarımla
  • arabanın durumu güzel geçen sanayide bir usta motoru açtı baktı bu bir 190.000 daha rahat yapar dedi motor vs sağlam yani daha arabanın
  • Arkadaşlar Sonunda Babamla karar verdik Lpg taktırmaya ama ne taktırcağımızı bilemiyoruz, Araştırmalarıma göre Hyundai kullanan taksicilere göre Yorum BRC, birde sizlere sorayim dedim, Şimdi öğrenmek istediklerim şunlar;

1- Simit Tank'da (Stepne'nin ordaki yerdeki Lpg Tankı) Depo ne kadara doluyor ?
    2- Tank Kaç Litre Stepnenin ordakilerden bahsediyorum ?
    3- Aracın çekişinde herhangi bir problem itekleme, vs.vs. sorunlar ortaya çıkıyormu?

Babam Lpg işini araştır dedi, bende size sorayim dedim arkadaşlar
  • bizim lovato sıralı sistem kullanıyoruz tavsiye ederim 190.000 binde hiç bir sorun yapmadı
    tank' tan tank a değişiyor litre olayı kapasitesi
    Aracın çekişinden düşme olayı biraz fark ediyor ama hyundai elantranın kasası ağır bence biraz performans kaybı olması doğal

birde babama sordum heryer güzel yapamaz dedi ok
  • bizim araçlar piayasada az bulunduğu gibi aksesuarlarını bulmakta çok zor. modifiye ürünlerini istanbulda bulabileceğimiz yerler var mı? mesela logosuz ön panjur arıyorum... araç 2005 model...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:legend:. -- 2 Temmuz 2008; 13:16:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:legend:.

bizim araçlar piayasada az bulunduğu gibi aksesuarlarını bulmakta çok zor. modifiye ürünlerini istanbulda bulabileceğimiz yerler var mı? mesela logosuz ön panjur arıyorum... araç 2005 model...

Burayla bi görüş istersen Body kit olarak değilde tek parça olarak Panjuru alabilirsin.
    LİNK
  • bence elantra yapılacak en güzel olay 17 inç jant spor yay vede kule gergisi takmak lazım yola güzel oturtması için ve onun yanında body kit yapılmalı
  • arınc link için teşekkürler... buraya daha öncede bakmıştım. aslında buradaki body kit çok hoşuma gidiyor ama yapacağım şeyler büyük çaplı değil. bi sormak lazım aslında belki tek panjur bulabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

bizim lovato sıralı sistem kullanıyoruz tavsiye ederim 190.000 binde hiç bir sorun yapmadı
    Aracın çekişinden düşme olayı biraz fark ediyor ama hyundai elantranın kasası ağır bence biraz performans kaybı olması doğal

Hocam Lovato'yu önceden hiç duymadım ama peder araştır dedi şimdi araştırmadan'da almak istemiyorum, Bi sorun çıkar babam bana patlar ne biçim araştırdın diye Şimdi Lovato'yu öneriyosun yani değilmi? Birde Ne kadar yakıyo Lovato'yla araç, 20Ytl'lik Gazla kaç km yol gidiyor.?

• bende de 20000 km dir lovato var...kelebeğin kurum yapması dışında hiç problem çıkarmadı onun çözümü de çok basitti zaten..ama ben kesinlikle prins almanı tavsiye ederim..piyasadaki en iyi sistemdir. yalnız fiyatı biraz pahalı...mercedeslere bmw ve porsh lara genel de bu markayı takıolar avrupada...
  • bu gidişle bende takıcam lpg araca.benzinle baş edemiom artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __elantrafaruk__

bu gidişle bende takıcam lpg araca.benzinle baş edemiom artık.

Faruk sizin arabanın Teyp'i Mp3 çalıyormu 2004mü 2005den'mi sonrasında mp3 çalıyor diye biliyorumda ?
  • dostum 2006larda yok.2007 modellerde 100 ytl farkla weriolar mp lü teybi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

bizim lovato sıralı sistem kullanıyoruz tavsiye ederim 190.000 binde hiç bir sorun yapmadı

Hocam Lovato'yu önceden hiç duymadım ama peder araştır dedi şimdi araştırmadan'da almak istemiyorum, Bi sorun çıkar babam bana patlar ne biçim araştırdın diye Şimdi Lovato'yu öneriyosun yani değilmi? Birde Ne kadar yakıyo Lovato'yla araç, 20Ytl'lik Gazla kaç km yol gidiyor.?

30 ytlye 140 km gidiyor ve trafik içinde Lovato öneriyorum biz memnunuz

• Merhabalar,
    elantra 1.6 gls almayı düşünüyorum 2005-2006-2007 model max 40-50 bin km'de, otomatik
    bir arkadaş bu topic'in daha öncelerinde servis pahalı, yedek parça pahalı, servisler kalitesiz gibi demişti.
    kilosu ağır olduğu için şehir içinde fazla yakıyormuş. fakat lpg ile bu haledilebilir herhalde. 10 bin bakımları gerçekten bu kadar pahalımıdır. Pek zannetmiyorum yetkili servis'e götürünce biraz daha pahalıya mal oluyordur. Yedek parçası bir honda toyota'ya göre daha hesaplıdır herhalde? Siz ne dersiniz. Başka bir arabaya mı baksam diye de düşünüyorum. Bir de
    http://forum.donanimhaber.com/m_24231941/tm.htm
    adresinde elantra sorunlu araçlar içinde gösterilmiş. Neden olduğunu bilemiyorum.

elantra yerinde honda 1.6es veya 1.4ies gibi 2001-2003 arası araçları'da önerdiler. Daha sağlam ve sorunsuzdur ve satarken daha kolay satarsın... gibi

• elantra sorunlu bir araç değil bence benim aracım 190.000 de ve daha adam akıllı sorun bile çıkarmadı ve ticari takis günün 24 saati neredeyse trafikte ama bir sorun çıkarmadı Allah a şükür bende birde mazda3 var mesela elantra taksiye sokmadan önce normal kullandığımda mazda3 den daha az yakan bir araçtı kilosu ağır fakat az yakan bir araç servislere gelince indirim yaptırmak sizin eliniz de arkadaşlar sizdemezseniz adamlar baya pahalıya yapıyor veya desenizde üzerine gitmes iseniz yapmazlar
  • arkadaşım ben 2 yıldan beri kullanıyorum.bana daha bu güne kadar 1 kuruş bile masrafı olmadı.sadece servise periyodik bakımları için gittim.şikayet üzerine bir kere bile gitmedim.
    aracın kasası gelecek olursak ewt kasası biraz ağır ama abartıldığı kadar çok yakmıyor.şehir içi 9.5lt şehirdışı 6.5-7lt yakıyor.tabi bu normal kullanımda.
    eğer spor kullacaksan tabiki çok yakar.emin ol spor kullanımda her araba çok yakar.
    servis olayına gelince öle pahalı falan değil.ben 10000km bakımını 64 ytl'ye yaptırdım hyundai yetkili servisinde.

elantra almayı düşünüyorsan bi saniye bekleme.bu fiyata böle donanimli ve güvenli araç bulamazsın emin ol...

saygılarımla...

• bendeki elantra 8 lt den yukarı çıkmıyordu faruk senin ki çok yakıyor kardeş biraz
  • malum şehiriçi.arasıra trafik sıkışıklığı yüzündünden deliriyorum arabayı çok agresif kullanıyorum oyüzden.ama çoğu zaman trafikte aracı spor kullanırım bu yüzden böle yakıo...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.