Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA FAN KULÜBÜ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.705
Cevap
69
Favori
702.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arıinç farlarda xenon yok.normal sanayiden 20 ytlye beyaz civalı ampullerden.ama geçen gün çıkardım orjinalleri taktım.bu sıralar xenon kit taktırmayı planlıyorum.8000k cyclone marka 400 ytlye buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

Faruk Xenonlar çok tatlı olmuş Kardeşim, Bende taktırmayı düşünüyorum Servisine gittiğimizde H7 Xenon far 500Ytl diyordu kafama yattı, Senin arabadaki Xenonlar Kaç K ?

500 ytl cok pahalı.aynısını dısarda daha ucuza buluabilirsiniz.ben hem uzun hem kısa xenon u 350 ytl ye taktırdım.sizde en fazla 200 ytl ye taktırabilirsiniz.
  • bu arada teğmen oldum arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: __elantrafaruk__

arıinç farlarda xenon yok.normal sanayiden 20 ytlye beyaz civalı ampullerden.ama geçen gün çıkardım orjinalleri taktım.bu sıralar xenon kit taktırmayı planlıyorum.8000k cyclone marka 400 ytlye buldum

Ya Xenon gibi duruyo bendemi alsam ne yapsam Peki bu Ampülün orjinalinkinden farkını geceleyin görebildinmi? Yani 20 Ytl'lik Ampül Orjinal Ampülden fazlamı veriyor? Eğer oysa 1sn durmam gider alırım

• arkadaşlar bizim burdaki elantralarda görüyorum.ön panjura nikelaj takıolar.kapı kolları falan nikelaj yapıolar.sanayideki aksesuarcıların çoğuna sordum yok dediler.zor buluno piyasada.sizce nerden temin edebiliriz bunları bi fikriniz warmı....
  • ya aslında pek bi fark yok arinç.orjinaline göre biraz beyaz gösterio okadar.ama görüntüyü bayaa değiştirio.uzaktan faln bakınca yinede sarı gözükmüo beyaz gözüküo.birazcık orjinal xenon havası katıo o kadar
  • quote:

ya aslında pek bi fark yok arinç.orjinaline göre biraz beyaz gösterio okadar.ama görüntüyü bayaa değiştirio.uzaktan faln bakınca yinede sarı gözükmüo beyaz gözüküo.birazcık orjinal xenon havası katıo o kadar

O zaman almaya değer, Ben bugün iş çıkışı bi uğrayayim şu sanayiye, Herhangi H7 Civalı ampül olur demi ampülün markasına falan gerek yok herhalde ?
  • ewt h7 civalı ampul.marka önemli değil.bendekilerin markası sıradan bi markaydı.çin malıydı galiba..
    ama philips alırsan daha uzun ömürlü olur birazcık pahalıdır ama philipsler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __elantrafaruk__ -- 9 Temmuz 2008; 16:17:40 >
  • quote:

ewt h7 civalı ampul.marka önemli değil.bendekilerin markası sıradan bi markaydı.çin malıydı galiba..
    ama philips alırsan daha uzun ömürlü olur birazcık pahalıdır ama philipsler

Teşekkürler Faruk alır almaz SS koyarım
  • önemli değil dostum.
  • bu da benim yavru..hiç bi arabaya kaza bela vermesin Allah...

HYUNDAI ELANTRA FAN KULÜBÜ

• ...

• güzel araba kazasız binmen dileğiyle
  • amin cümlemize...
    quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

güzel araba kazasız binmen dileğiyle
  • ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK

yol bilgisayarıyla ilgili.yaptığım araştırmalara göre bazı elantraların yol bilgisayarında P harfi war.mesela benimkinde çıkmıo bu harf.ama güneş yansıyınca bide yol bilgisayarına yandan bakınca harf gözüo ama ekranda çıkmıo.sizde bu durum nasıl.walla taktım iyice ya.bazı elantra larda war bazılarında yok.sizde varsa ne işe yarıyor falan yazarsanız sewinirim arkadaşlar...
  • örnek resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __elantrafaruk__ -- 10 Temmuz 2008; 1:59:42 >
  • bunu bende yeni duydum bilgilendirdiğin için sağol faruk
  • O otomatik vitesli elantralar için geçerli olabilir, P harfi Park anlamında, Örneğin orada yazan rakamlar sunlar olabilir, D,P, 1,2,N olabilir. Ama sizinki Manuel vites değilmiydi Faruk ?

Edit: Ona bakarsan göstergelerin üst tarafına biraz yandan bakınca Cruise control yazıları falan yazıyo ama Türkiye modellerinde olmadığı için kullanılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 10 Temmuz 2008; 9:36:32 >
  • Erro Senin arabaya bakınca benim aracı gördüm sanki filmler bile aynı hocam Ama arabayı nasıl yıkadıysan, Yıkkatıysan acaip temiz olmuş, Lastiklere arap sabunumu sürdürdün naptın hocam çok tatlı durmuş Sende ankaradasın galiba, Ya keşke ankarada olanlarla bi buluşma ayarlasak ne güzel olur ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

O otomatik vitesli elantralar için geçerli olabilir, P harfi Park anlamında, Örneğin orada yazan rakamlar sunlar olabilir, D,P, 1,2,N olabilir. Ama sizinki Manuel vites değilmiydi Faruk ?

Edit: Ona bakarsan göstergelerin üst tarafına biraz yandan bakınca Cruise control yazıları falan yazıyo ama Türkiye modellerinde olmadığı için kullanılmıyor

ewet arinç benim araba manuel vites.bu resmi internetten buldum örnek olsun diyeyani benim arabama ait olan bi resim değil

cruise control yazılarına + olarak tcs on tcs off yazılarıda mevcut.
    verdiğin bilgiler için saol dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __elantrafaruk__ -- 10 Temmuz 2008; 12:30:04 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.