Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA FAN KULÜBÜ (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.705
Cevap
69
Favori
702.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sehir içi gaz litre fiyatına göre km de ne kadar yaktığını hesaplama şansınız oldu mu. Sattigim focus uzun yol 18 19 kuruş yakıyordu. Şehir içi kullanıma gore 30kurusu buluyordu
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackElantra B kullanıcısına yanıt
    benim araçta 2005 model otomatik elantara aldığım adam sağolsun vermişti. bende mevcut
  • ozkn_oznr O kullanıcısına yanıt
    Sayın özkan bu yazınızı daha yeni görmüş bulunmaktayım.öncelikle yazmış olduğunuz olay tamamen hayal urunudur firma olarak bahsettiğiniz gibi yedek parca,usta ve servis ağı olarak öncü firmayiz öncü firmanın gerektirdiği büyüklük ve profesyonellik olarak tüm yedek parca ve isciligimiz dahil garanti kapsamındadır.ayrıca bahse konulu kayış o zamanda belirttiğimiz gibi depomuzda bulunmayıp is hayatimiz boyunca o marka kayış kullanmadik kullanmama nedenimizide size ozaman aciklamistik.yapmadigimiz bir olay için bizi haksiz yere suclamaniz ve hakaret etmemize boyun eyemezdik bu hususta gerekli hukuki islemleri başlatması için avukatimiza yetki vermiş bulunmaktayız siz tamamen çamur at izi kalsın uslubundasiniz

• ozkn_oznr O kullanıcısına yanıt
    Sayın özkan bu yazınızı daha yeni görmüş bulunmaktayım.öncelikle yazmış olduğunuz olay tamamen hayal urunudur firma olarak bahsettiğiniz gibi yedek parca,usta ve servis ağı olarak öncü firmayiz öncü firmanın gerektirdiği büyüklük ve profesyonellik olarak tüm yedek parca ve isciligimiz dahil garanti kapsamındadır.ayrıca bahse konulu kayış o zamanda belirttiğimiz gibi depomuzda bulunmayıp is hayatimiz boyunca o marka kayış kullanmadik kullanmama nedenimizide size ozaman aciklamistik.yapmadigimiz bir olay için bizi haksiz yere suclamaniz ve hakaret etmemize boyun eyemezdik bu hususta gerekli hukuki islemleri başlatması için avukatimiza yetki vermiş bulunmaktayız siz tamamen çamur at izi kalsın uslubundasiniz

• Herkese merhaba. 1 ay önce 2011 model elantra aldım. Trip A ve Trip B'yi sıfırladıktan bir süre sonra kendiliğinden tekrar (50-100 km sonra) sıfırlanıyor. Problem bende mi araçta mı? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • 2005 model otomatik lpgli lacivert renk bir elantra beğendim arkadaşlar. Alabilirim
    Daha önce getzim vardı hyundaileri hep sevmişimdir.
    Yakıtı tam algılayamadım. Ne kadar yakar tam hesabı anlayamadım.
  • Merhaba arkadaşlar allah nasip kismet ederse 1.8gls otomatik elentra almayi düşünüyorum 96-97 model bütçem o modeller arasini almaya musayit. Forumda 1.8gls otomatiklerden bahsedilmemis galba yada ben göremedim elentra kullanan arkadaşlardan 1.8 gls otomatik hakkinda bilgi verirmisiniz

• Arkadaşlar, Daha resmiyetini halletmedik yarın halledeceğiz ama artık sizdenim.Elantra 2006 1.6 gls aldım.( Siyah)
  • hayirli olsun yeni elentra, kazasiz belasiz sürüsler dilerim
  • Merhaba, 93 model elentra aracimda tahminimce enjektor sorunum var. Arac benzinde normal fakat lpg de titrek sarsintili calisiyor guc inanilmaz dusuyor yokus cekmiyor.
    enjektor soketlerini tek tek denedigimde en bastaki enjektorun soketini cektigimde aracin lpg de sorunsuzlastigini calismasjnin ve cekisinin duzeldigini fark ettim. Ve bu enjektorun arac lpg deyken yanma ofasina benzin sizdirdigini dusunmeye basladim.

Sizce sorun ne olabilir ve tek enjektor kac paradir?

• Merhaba arkadaşlar araba alacam en fazla 15.000 çıkartabilirim. Sizce Elentra 1.6 gls nasıldır Yakıt yönünden Parça fiyatları yönünden bir de bu Arabanın otomatiği nasıldır bilgi verirseniz sevinirim. Ben bir kaç araba buldum

2'nci sahibinden temiz bakimli
    İlan No: 210046281

SAHİBİNDEN MASRAFSIZ ELANTRA
    İlan No: 211128811

ERMAN AUTO'DAN 2000 HYUNDAİ ELENTRA 1.6 GLS OTOMATİK+ AC+ LPG
    İlan No: 206747128

• Aracın boş ağırlığına bakmak lazım.Maaile( bizim ailenin tonajı 4 kişi 400kg :D ) kullanılacaksa 1.6 az gelebilir.Sonraki kasanın boşu 1350kg ruhsatta.Tabi bizim buralar ovalık düzlük dersen o başka.
    Ben alırken dert etmedim.Ne de olsa senede üç bilemedin dört kere cümbür cemaat bineriz.
  • Mrb . 1996 1.6 elantra aldim 1 ay önce camlara ruzgarlik ariyorum ama bulamadim.orjinal olarak üretilmemis %100.ama bazi satilik elantralarda gördüm taktiran olmuş.%99 başka bi aracdan uydurma yapilmis.bu konuda. Bilgisi olan yada taktiran varsa bilgi almak istiyorum.tesekkur ederim.

• Bende otomatik 2003 model elenra var DECRON II ATF UYARMI ve bu araç lar kaç lt otomatik şanzuman Yağı alıyor bilgi verir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrn61

Bende otomatik 2003 model elenra var DECRON II ATF UYARMI ve bu araç lar kaç lt otomatik şanzuman Yağı alıyor bilgi verir misiniz

Hocam şanzuman yağını tam boşaltırlarsa 6 litreye yakın yağ alıyor.Eğer sadece şanzuman karterindeki yağ boşalırsa 3 litre felan alıyor.Yağı Dexron 3 kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimavi23

Mrb . 1996 1.6 elantra aldim 1 ay önce camlara ruzgarlik ariyorum ama bulamadim.orjinal olarak üretilmemis %100.ama bazi satilik elantralarda gördüm taktiran olmuş.%99 başka bi aracdan uydurma yapilmis.bu konuda. Bilgisi olan yada taktiran varsa bilgi almak istiyorum.tesekkur ederim.

Yokmu yardimci olacak kimse arkadaslar

• arkadaşlar 1996 model elantram var şöyle bi sorunum var araci sabahları ilk calistirdigimda kayis sesi geliyor.sanayide ustaya gösterdim mayis gergisi biraz daha gerginlestirdi. Ama hala ses yapıyor ilk calistiginda. Araba isindikdan sonra ses yok.kayisimi değişmek lazim acaba.

• 60.000 bakımında ne yapılıyor? (2011 elantra)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimavi23

arkadaşlar 1996 model elantram var şöyle bi sorunum var araci sabahları ilk calistirdigimda kayis sesi geliyor.sanayide ustaya gösterdim mayis gergisi biraz daha gerginlestirdi. Ama hala ses yapıyor ilk calistiginda. Araba isindikdan sonra ses yok.kayisimi değişmek lazim acaba.

bendede aynı sorun vardı hocam direk degiştirdim. kayıslardın degişim zamanı gelmiş olabilir zaten o kayıslar ucuz en güvenlisi değiştirmek. kayıs deyip geçme en önemli parçalardan biri
  • asimavi23 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, aracı yeni aldığımda bende kafayı takmıştım :) Kayışın ilk çalıştırmada ısınana kadar rahatsız etmeyecek seviyede ses yapması normal olduğunu söylüyor ustalar.
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.