Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA FAN KULÜBÜ (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.705
Cevap
69
Favori
702.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamın aleyküm arkadaşlar. 2004 elantra sahibiyim. Aracımda aslında bir çok problem var ama ilk olarak km saati rakamları yarım gösteriyor. paneli söktüm ledleri falan kontral ettim ama ledler sağlam. panelin yenisini almak istediğimde hem çok pahalı hemde bulması biraz zor. Bu sorunun çözümü mümkün mü? Yardımcı olabilir misiniz.
  • arkadaşlar selam 2005 model otomatik gazlı bir elantram var. iki üç gündür. yolda giderken istop edecek gibi oluyor. bir süre gaz yemiyor ve bir müddet sonra normale dönüyor. sebebi ne olabilir sizce. yardımlarınız için teşekkürler
  • Arkadaşlar elantralanızda 2004/2006 olanlar hangi balataları kullanıyorsunuz.Şuanki ön balatalarım mando ve değiştireceğim balataları orjinal alayım diyorum servis ön= 215 lira, arka ise = 145 lira fiyat verdi.Siz ne dersiniz orjinal alayım diyorum çünkü diğer yan sanayilere pek içim ısınmıyor sanki orjinali karşılamıyor gibi.Sizler ne önerirsiniz.
  • 2006 elantra GLS deri koltuklu LPG li hasarsız kazasız 1 parca boyalı 120 bin km de kaç liraya alınır. Piyasası nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar size bir sorunum olacak. Sahibinden.com'dan araç baktım 92 model hyundai elantra 1.6 gls 9 BİN TL'lik araç nasıldır. Gerek fiyatı gerekse kullanım açısından ideal midir? Ama aracı çok beğendim.
  • Mrb arkadaslar 2006 model elantra aracim var servis baski balata bitik dedi 700-800 tl fiyat cekti 300 lirasi iscilik benzer durum yasayan oldumu akpar dan aldigimiz urun uyumlu olur mu mersinde o seti bulmak zor

• notorious84 N kullanıcısına yanıt
    Yaptırmadım ama sorduğumda bana da aynı fiyatı verdiler.Ama detaylı konuşmadık.
  • merhaba arkadaşlar kolay gelsin.

allah nasip ederse bayramdan sonra 2004 2008 arası otomatik elentra alacağım, daha önce çok kullandım çokda hoşuma giden bir araç fakat hep kiralık olarak kullandığım için masraf parça vs. konusunda hiç bir bilgim yok ve en önemlisi yakıt konusunda hiçbir fikrim yok. istanbulda oturuyorum klima ile çalışacak lpg ile ne kadar yakar? aracı alırken topkapı civarında hangi ustayı tavsiye edersiniz arabayı göstermek için? gördüğüm kadarıyla kronik anormal bir arıza sıkıntı yok özellikle yakıt açısından yardımcı olursanız sevinirim.
  • Mahmutosman kullanıcısına yanıt
    3-4 aydır 2006 elantram var.Tanıdık usta debriyaj baskı balata değişimine sorduğumda taş çatlasa 800 demişti.Detayları konuşmadık.Öylesine sormuştum.Tabi ondan önceki 93 corollama 450-500 istendiğini hattırladığımdan gayet ucuz gelmişti bana.Ama tabi tecrübeliler daha yakışıklı cevap verebilirler.

Yakıt konusunda (lpg ile) 120-130 sabit hızda şöfor(108kg)+yolcu(85kg) bagajsız klima kapalı İstanbul-Ankara yolunda 20-22 kr yaktı.(Otobandan gidilmedi.D100 yolu)
    Ha bir de benim araç otomatik değil.Otobanda bence aşağı yukarı aynı değerleri elde eder.Her markanın otomatiği dur kalk çoğaldıkça çok yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general263 -- 14 Temmuz 2015; 21:34:53 >
  • Arkadaşlar 2005 1.6 GLS otomatik aldım, allahacok sukur aanormal sıkıntı ları yok fakat ufak tefek şeyleri var, yanliz bana istanbul avrupa yakasinda iyi bir usta lazım usta tavsiye ederseniz cok iyi olur.

• 2005 model hatasız 94 bindeki elentraya 25k istiyorlar fiyat normalmi acaba ?

• iyi geceler hyundai fanları..
    1999-2001 arası elantra bakıyorum fakat kafama bir soru takıldı. Aynı model ve aynı paket (gls) elantralarda 2 farklı direksiyon var. Biri 3 kollu diğeri 4 kollu. Bunlar arasında ne gibi bir fark var donanım vs. bilen var mı acaba.?
  • Kocaeli'de okul müdürü bir bayandan bende alası oldum bir getz.24 çekti.Bence normal ama araştırmak(ben sedan aradığımdan çok araştırmadım) lazım.Sağlam pazarlık lazım.
  • en son 15 gün önce yazılmış:).. herkese merabalar arkadaşlar..
    ramazan bayramından iki gün önce, KÜTAHYA ŞAHİN OTO dan , 2005 model, otomatik elantra 1.6 gls satın aldım. 3 çocuk var geniş olsun dedik.. hanım kullansın otomatik istedik, karşımıza bu çıktı..:).. aracımı aldığımda 51.000 km deydi.. çok çok az binilmiş, sıfır ayarında bir araç.. öyle ki, şoför tarafındaki güneşlik üzerindeki aynanın orjinal jelatini bile çıkmamıştı, şaşırmıştım..
    piyasa fiyatı 23.00-27.000 tl arası.. ama ben en temizini aldım, 29.000 tl verdim..
    memnun muyum.? dehşet... konfor hissi, güven hissi.. otomatik vites rahatlığı.. sessizlik.. özellikle ve özellikle orjinal müzik sistemi müthiş.. cd ye kaydediyorum şarkıları track olarak.. süper çalıyor..
    verdiğim parayı fazlasıyla hak ediyor.. herhalde bir 3-5 yıl binerim..
    benim sizden ricam lastikler, ne tavsiye edersiniz, hangisi elantraya yakışıyor.. üzerinde continental var.. selamlar saygılar

• MERHABA
    Öncelikle bu fan kulübü yeni gördüm çünkü bir elentra almayı düşünüyorum.
    İlk arabam olacak eşiminde kullanabilmesi için otomatik almayı düşünüyorum bütçem 18000 tl bu fiyatlarda otomatik elentralar var ancak sitelerde çok farklı şeyler yazmakta bu fiyatlarda tafsiye edebileceğiniz bir model varmı. Elentraların özellikleri çok güzel ve donanımlı araçlar 1996 - 2000 arası bu fiyatlarda var. ancak karasızım. elentra yı bana tafsiye edermisiniz kullanım olarak nasıl yakıt durumu nasıl araç sıksık sorun çıkartıyormu hangi modelini önerirsiniz.
    Bana yardımcı olabilirmisiniz.
  • Elantracilara elveda demeye geldim, artik baska bir araba aldim Elantra bize yetmez oldu malesef.
    4 seneye yakin kullaniyorum 2004 model Elantrayi, hergün ise git-gel, 4 kisi araba full yük dolu izine gittim geldim masallah tik demedi.
    Ama bende otunu suyunu iyi verdim tabii.

Özet olarak sunu diyebilirim, simdiye kadar cok araba kullandim ama aralarinda kullandigim en saglami Elantraydi.

Elantra gidiyor ama abisi geliyor... aslinda geldi bile ama trafike actirmadim daha

[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElantraXD2.0 -- 7 Eylül 2015; 21:36:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtonbul

Yakiti hesaplama İmkani olan var mi .
    Sehir içi gaz litre fiyatına göre km de ne kadar yaktığını hesaplama şansınız oldu mu. Sattigim focus uzun yol 18 19 kuruş yakıyordu. Şehir içi kullanıma gore 30kurusu buluyordu
    .

2011 yeni kasa Otomatik Vites Elantra sahibiyim. Arabayı alalı 5 ay oldu,13000 KM yol yaptım. Şehir içi 80-90 km üstü çok çıkmadan normal kullanımda 18-20 kuruş arası yakarken, sürekli agresif kullanımda ise 23-25 kuruşa kadar çıkabilmekte. Şehirlerarası 90 km üstü çıkmazsanız 14-16 kuruş, hızlı kullanımda 18-20 kuruşu bulabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

en son 15 gün önce yazılmış:).. herkese merabalar arkadaşlar..
    ramazan bayramından iki gün önce, KÜTAHYA ŞAHİN OTO dan , 2005 model, otomatik elantra 1.6 gls satın aldım. 3 çocuk var geniş olsun dedik.. hanım kullansın otomatik istedik, karşımıza bu çıktı..:).. aracımı aldığımda 51.000 km deydi.. çok çok az binilmiş, sıfır ayarında bir araç.. öyle ki, şoför tarafındaki güneşlik üzerindeki aynanın orjinal jelatini bile çıkmamıştı, şaşırmıştım..
    piyasa fiyatı 23.00-27.000 tl arası.. ama ben en temizini aldım, 29.000 tl verdim..
    memnun muyum.? dehşet... konfor hissi, güven hissi.. otomatik vites rahatlığı.. sessizlik.. özellikle ve özellikle orjinal müzik sistemi müthiş.. cd ye kaydediyorum şarkıları track olarak.. süper çalıyor..
    verdiğim parayı fazlasıyla hak ediyor.. herhalde bir 3-5 yıl binerim..
    benim sizden ricam lastikler, ne tavsiye edersiniz, hangisi elantraya yakışıyor.. üzerinde continental var.. selamlar saygılar

Merhabalar. Öncelikle aracınız hayırlı olsun Allah kazasın belasız sürmeyi nasip etsin.

Kendi aracımda Continental Contipremiumcontact 2 model lastikler vardı. Bu lastigi uzunca bir süre kullandım ancak hiç memnun kalmamıştım. Araç resmen virajlarda yatıyor hiç güven vermiyordu.

Şimdi Goodyear Efficientgrip Performance model lastik aldım. Aracın resmn yol tutuşu arttı virajlarda hiç yatmıyor ve araca olan güvenim arttı. Ayrıca Continentale göre çok daha sessiz bir lastik. Zaten aracın süspansiyonları sert oldugu için bu lastigin yumuşak oluşu bir miktar konforuda arttırdı. Ben bu lastigi öneririm size. Boyutları 195/60/15. Tavsiye ederim.

• arkadaşlar elantramı satmayı düşünüyorum 2006 17500 tüm bakım ve ağır bakımlarını yaptırdım kaçtan gidiyo bizimkiler 2006 tüplü gri 4 hasar kaydı vardır 400-600 arası malum servis işi işte yüksek çıkıyo 2 boya bi değişen bi ayna
  • Selamlar.2006 manuel vites Elantramda 1 ay önce 2-4 ve geri viteste problem yaşamaya başladım.Aracımı servise götürdüğümde şanzıman üzerinde resimdeki parçanın düştüğü ve parçanın Türkiye de olmadığı söylendi. Orjinal parçayı hiçbir yerde bulamadım.Çıkmacılardan parça buldum taktırdım düzelmedi (daha sonra parçanın Kia Cerato'nun olduğunu öğrendim), daha sonra başka bir çıkmacıdan elantradan çıkma parça buldum takıldı fakat 2-4 ve geri viteste problem devam ediyor.Konu hakkında fikri olan ve yardımcı olabilecek varsa sevinirim..

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.