Şimdi Ara

hyundai era dizel almak üzereyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aracı test ettim performans guzeldi..donanım seviyesi de fena sayılmaz...fakat yol tutuş için aynı şeyleri söyleyemem...virajda arkadan kayma egilimi var...
  • gözlemlerini aktardığın için teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

aracı test ettim performans guzeldi..donanım seviyesi de fena sayılmaz...fakat yol tutuş için aynı şeyleri söyleyemem...virajda arkadan kayma egilimi var...
  • anlaşılan doğru bir tercih yapmak üzereyim...
    gözlemlerini paylaştığın için teşekkür ediyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

sakın ha - hyundai era ile kia cerato aynı sınıfta değil. (belki biliyorsnuz ama yine söyleyeyim dedim). hyundai era ile kia rio aynı. üstelik parçalarının %80 aynı. iç göğüs bile hemen hemen birbirine benziyor. ben Kia bayisinde çalışırken kia rio'yu çok kullandım. araç çok çevik, hızlı amortisörleri biraz sert tabii bu yol tutuşa yansımış. kullandığım araç 70.000 ne bi yerinden ses geliyordu ne de bi arızası vardı. eğer imkanım olursa bundan sonraki aracım yaa kia rio yada hyundai era olacak. niye kia'yı anlattın derseniz ikiside aynı ondan

quote:

Orjinalden alıntı: ttequiero

evet kia-cerato'yu biliyorum...
    hatta iki arabanın birçok parçasının ortak olduğunu da biliyorum...
    hatta tip olarak cerato'yu daha çok sevdiğim de söylenebilir...
    ancak ben hyundai era'yı filo indiriminden yararlanarak bir arkadaş vasıtasıyla alacağım...
    durum böyle oluncada çok iyi indirim sağlanmış oluyor...kia'da bu indirimi yaptırabileceğim bir yakınım yok...

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: ttequiero

arkadaşlar bugün-yarın hyundai era (dizel) almak üzereyim...
    bu aracı kullanan arkadaşların araç hakkındaki düşüncelerini öğrenmek istiyorum...
    şimdiden yorumlarını ileten arkadaşlara teşekkürler...

Kia Ceratoyu da incelediniz mi?
    Eraya rakip bir araç o yüzden soruyorum

• şimdiden hayırlı olsun araçları alınca foto isteriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanov

Ben arabayı kullanmadımda benim yakın bir akrabada vardı ancak bursada kazada perte çıktı.

Oldukça araba kullanan birisiydi ve o era nın performansını hep söylüyordu. Birde çok sağlam dedi kazada kartal arabayla çarpışmışlar kafa kafaya kartal mahvoldu diyor benim arabada ise fazla bişey olmadı dedi.

En iyisi bi test sürüşüne katıl yada internetteki testlerden biraz bilgi al ona göre beğenirsen alırsın.

Erayı karşılaştırdığın arabaya baksana Kartalla karşılaştırırsan Chevrolet Kalos bile Kartal dan sağlam olabilir

Aracın tasarımını beğeniyorum ,kullandım 2 gün yol tutuşu pek beğenmedim onun dışında fena değil..!

• Şehir içinde 1 saat kadar kullanmıştım Hyundai accenti performans olarak sizi inanılmaz tatmin edecek arabanın fırlaması içine gaza dokunmanız yeter içine bindiğinizde kendinizi rahat nispeten sınıfındaki araçlara göre daha kaliteli bir ortamda hissediyorsunuz...

Bence Türkiye şartlarında alınabilinicek iyi araçlardan biridir şimdiden hayılırlı olsun
  • teşekkürler arkadaşım görüşlerini paylaşıp, izlenimlerini aktardığın için...

quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Şehir içinde 1 saat kadar kullanmıştım Hyundai accenti performans olarak sizi inanılmaz tatmin edecek arabanın fırlaması içine gaza dokunmanız yeter içine bindiğinizde kendinizi rahat nispeten sınıfındaki araçlara göre daha kaliteli bir ortamda hissediyorsunuz...

Bence Türkiye şartlarında alınabilinicek iyi araçlardan biridir şimdiden hayılırlı olsun
  • Hyunda Accent Era 1.5 CRDİ-VGT Style GP yıl sonuna doğru almayı düşünüyorum. Test sürüşünü yaptım, aylardırda ineceliyorum. Fiyat-Performan-Donanım bakımından çok iyi bir araç
  • arkadaşlar hyundai era 1.5 crdi-vgt 'de yeni select eski select diye birşey varmış...
    ve bu ikisi hala piyasada tüketicelere sunuluyormuş...
    bu donanım olarak aynı görünen ama aslında çok önemli farkları beraberinde taşıyan iki select aracın (yeni-eski) farkları tam olarak nedir????
    sonuçta ikisi de aynı fiyatla tüketiciye sunuluyormuş..
    hal böyleyken eskiyi almak yerine yeniyi almak daha akıllıca....
    o yüzden özellikle öğrenmek istediğim bana sunulan aracın yeni select modeli olduğunu nasıl ve hangi özelliklerinden anlayacağım...

konu hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürer....
    bir de cevaplar biraz hızlı gelirse sevinirim...
    önümüzdeki saatlerde bayii'ye gidip aracı hemen alabilirim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.