Bildirim
hyundai era dizel almak üzereyim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaş parasının hakkını veren bir araba olduğunu çok iyi biliyorum.
Birde dizel olanının performansı dillere destan. -
öncelikle ilgi ve alakan için teşekkürler...
sanırım bu arabayı kullanmışlığın var..
biraz da sürüş izlenimi hakkında bilgi verebilirsen sevinirim...
bu arada biz de ford-fiesta 1.4 tdci (68bg) araç vardı...
sanırım hyundai era 110 bg ve 1500 cc...
bu tablodan performans olarak bizim sattığım arabadan çok daha iyi olduğunu gösteriyor ama işte dediğim gibi sürüş keyfi, amortisörlerin durumu nasıldır? merak da etmiyor değilim...sonuçta test sürüşü yapmışlığımız yok.... -
Konforu fena değil.Parasının hakkını veriyor.Motoru da çok iyi ama yol tutuşu hakkında yorum yazamıycam çünkü o kadar uzun binmedim.
Bir de; iç tasarımı bana pek güzel gelmemişti.Tabi sizin hoşunuza gidermi bilemem.Eğer imkanınız varsa içi bej () olanlardan alın.Onlar daha güzel olur sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 1 Haziran 2007; 10:20:41 > -
Ben arabayı kullanmadımda benim yakın bir akrabada vardı ancak bursada kazada perte çıktı.
Oldukça araba kullanan birisiydi ve o era nın performansını hep söylüyordu. Birde çok sağlam dedi kazada kartal arabayla çarpışmışlar kafa kafaya kartal mahvoldu diyor benim arabada ise fazla bişey olmadı dedi.
En iyisi bi test sürüşüne katıl yada internetteki testlerden biraz bilgi al ona göre beğenirsen alırsın. -
http://arabam.e-kolay.net/'deki test sürüşü izlenimlerini okudum...
hoşuma gitti...pek fazla olumsuzluk yazmamışlar...
ama işte birkaç kaynağa bağlı kalmak istemediğim ve uzun süreli kullanıcılarında bilgilerini almak istediğim için bu formu açmıştım...
vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: hasanov
Ben arabayı kullanmadımda benim yakın bir akrabada vardı ancak bursada kazada perte çıktı.
Oldukça araba kullanan birisiydi ve o era nın performansını hep söylüyordu. Birde çok sağlam dedi kazada kartal arabayla çarpışmışlar kafa kafaya kartal mahvoldu diyor benim arabada ise fazla bişey olmadı dedi.
En iyisi bi test sürüşüne katıl yada internetteki testlerden biraz bilgi al ona göre beğenirsen alırsın.
-
hyundai era'nın kendi web sayfasında (http://www.accent-era.com/) iç döşeme renkleri için iki tip'den bahsediyor...
bej ve gri döşeme paketi...
sanırım kahverengi'den kastın bej...
quote:
Orjinalden alıntı: k2fg9
Konforu fena değil.Parasının hakkını veriyor.Motoru da çok iyi ama yol tutuşu hakkında yorum yazamıycam çünkü o kadar uzun binmedim.
Bir de; iç tasarımı bana pek güzel gelmemişti.Tabi sizin hoşunuza gidermi bilemem.Eğer imkanınız varsa içi kahverengi olanlardan alın.Onlar daha güzel olur sanırım.
-
quote:
Orjinalden alıntı: ttequiero
hyundai era'nın kendi web sayfasında (http://www.accent-era.com/) iç döşeme renkleri için iki tip'den bahsediyor...
bej ve gri döşeme paketi...
sanırım kahverengi'den kastın bej...
Ben sitesinden bakmamıştım sanırım uzaktan öyle görmüşüm.Herneyse bej olsun o iğrenç griden iyidir. -
bej çabuk kirlenmezmi....bırde şu kaza geçiren arkadaşın akrabası arabasına bırsey olmadıysa nıye pert oldu :)) -
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
bej çabuk kirlenmezmi....bırde şu kaza geçiren arkadaşın akrabası arabasına bırsey olmadıysa nıye pert oldu :))
Valla kirlenirmi kirlenmezmi bilemicem ama o iğrenç gri kadar kötü durmayacağına eminim.Hem düzgün kullanırsan neden kirlensinki ? -
aslında sorduğun soruyu bende soracaktım...merak ettim ama elim kolavyeye varmadı
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
bej çabuk kirlenmezmi....bırde şu kaza geçiren arkadaşın akrabası arabasına bırsey olmadıysa nıye pert oldu :))
-
quote:
arkadaşlar bugün-yarın hyundai era (dizel) almak üzereyim...
bu aracı kullanan arkadaşların araç hakkındaki düşüncelerini öğrenmek istiyorum...
şimdiden yorumlarını ileten arkadaşlara teşekkürler...
Kia Ceratoyu da incelediniz mi?
Eraya rakip bir araç o yüzden soruyorum -
evet kia-cerato'yu biliyorum...
hatta iki arabanın birçok parçasının ortak olduğunu da biliyorum...
hatta tip olarak cerato'yu daha çok sevdiğim de söylenebilir...
ancak ben hyundai era'yı filo indiriminden yararlanarak bir arkadaş vasıtasıyla alacağım...
durum böyle oluncada çok iyi indirim sağlanmış oluyor...kia'da bu indirimi yaptırabileceğim bir yakınım yok...
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
quote:
bu aracı kullanan arkadaşların araç hakkındaki düşüncelerini öğrenmek istiyorum...
Eraya rakip bir araç o yüzden soruyorum
-
Ayrıca Cerato'nun bakımları 7500km de iken aynı motorlu Era'nın bakımları 15000km de bir yapılıyor.
Cerato şansını kaybediyor bu yüzden. -
Geçen yıl ilk çıktığında test etmiştim. performansı süper...indirimli aldığına göre full+ full alıyorsun herhalde... -
bej açık renk ya o bakımdan dedim oturup kalıyon elini sürüyorsun daha çabuk kırlenır dıye düşündüm. Kirlenmezse kirlenmıyordur benım kullandıgım araçlar genelde iç döşeme v koyu renklıydı hep -
maalesef en full versiyonunu alamıyorum...
team modelini alıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
Geçen yıl ilk çıktığında test etmiştim. performansı süper...indirimli aldığına göre full+ full alıyorsun herhalde...
-
bence de verdiğin parayı hakediyor hayırlı olsun... -
sakın ha - hyundai era ile kia cerato aynı sınıfta değil. (belki biliyorsnuz ama yine söyleyeyim dedim). hyundai era ile kia rio aynı. üstelik parçalarının %80 aynı. iç göğüs bile hemen hemen birbirine benziyor. ben Kia bayisinde çalışırken kia rio'yu çok kullandım. araç çok çevik, hızlı amortisörleri biraz sert tabii bu yol tutuşa yansımış. kullandığım araç 70.000 ne bi yerinden ses geliyordu ne de bi arızası vardı. eğer imkanım olursa bundan sonraki aracım yaa kia rio yada hyundai era olacak. niye kia'yı anlattın derseniz ikiside aynı ondan
quote:
evet kia-cerato'yu biliyorum...
hatta iki arabanın birçok parçasının ortak olduğunu da biliyorum...
hatta tip olarak cerato'yu daha çok sevdiğim de söylenebilir...
ancak ben hyundai era'yı filo indiriminden yararlanarak bir arkadaş vasıtasıyla alacağım...
durum böyle oluncada çok iyi indirim sağlanmış oluyor...kia'da bu indirimi yaptırabileceğim bir yakınım yok...
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
quote:
Eraya rakip bir araç o yüzden soruyorum
-
accent'e de cerato ya da bindim. accent benim stiloya göre çok dar bi araba. cerato daha geniş. ama cerato'nun da servislerinin 7.500 de bir olması gerçekten çok can sıkıcı. 2 ayda bir servise gideceksin. hem vakit hem de para kaybı. ben şahsen sırf bu yüzden kia almam kesinlikle...
Benzer içerikler
- hgs geniş araçtan geçtim
- toyota avensis 2.0
- akü kutup başı sökerek arıza lambası söndürme
- yeni polo 1.0 tsi 95 ps dsg life yorumlar
- p0420 arıza kodu
- fiat ulysse 2024 fiyat
- 2022 model toyota corolla
- tiguan boyutları
- citroen c4x shine bold fiyat
- chery tiggo 8 pro özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X