Şimdi Ara

HYUNDAI GENESIS 'CAR OF THE YEAR 2009' (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
11.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tartışmayalım bence. isteyen gitsin kendine BMW alsın parasının değerini bilende Genesis alsın. önemli olan burda sadece Hyundai nin böle bi araç yapabilmiş olması. yeni bi soluk getirmesi. biz demiyoruz ki m5 kadar iyi. sadece ona fiyatı uygun bi alternatif. uzatmamakta fayda var. parası olan istediğini alır
  • katılıyorum hyundai değilmi daha önce de bmw 1 serisinin arka kısmının aynısını i30'un arkasına koymuşlardı şunu herkesin kabul etmesi gerekir ki arabanın kralını almanlar yapar hem hyundai önce wolsvagen ile yarışsın tabi yarışabilrse orası da ayrı mesele daha sonra sıra 5 serisine rakip olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

araba önden s kasa arkadan 5serisini andırıyor.

• BABAM BU ARACI GÖRSE NE OTURAKLI ARABA DER.Dİ HYUNDAİ.DEN BEKLENİLMEZ ARAÇ.
    ARKA KISIM FAR VS.ARKA YAN CAMLARIN KÖSELİGİ BMW 5SERİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkuluruyaa -- 7 Ocak 2008; 0:48:37 >
  • yeni resimler...

HYUNDAI GENESIS 'CAR OF THE YEAR 2009'

• vay canına tam bir amiral gemisi
  • Biz tartışmaya devam etsekte okuduğum ve duyduğum kadarıyla Hyundai Amerika da çok sevilen ve güvenilen bir marka.Almanya da birçok kişi Hyundai yi çok ekonomik ama gayet donanımlı,kullanışlı ve güvenilir bulduğundan daha bilindik Alman markalarından vazgeçiyormuş..

Bu Hyundai lider olması gereken disiplinlerde belki 5 serisi ya da E serisine karşı asla üstünlük sağlayamaz.

Ama onların sunduğu donanımı fazlasıyla sunabilir,üstelik benzer fiyata çok çok daha güçlü bir motorla.

İşte o zaman maliyet/fayda düşkünü Avrupalı sürücülerin ciddi bir kısmını Hyundai markasına dahil edebilir.
    Buna ilaveten güvenilir ve sorunsuz bir tablo çizerek nam salmaya devam ederse Toyota nın geldiği son noktaya;birgün zirveye yerleşebilir.

Neden olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Biz tartışmaya devam etsekte okuduğum ve duyduğum kadarıyla Hyundai Amerika da çok sevilen ve güvenilen bir marka.Almanya da birçok kişi Hyundai yi çok ekonomik ama gayet donanımlı,kullanışlı ve güvenilir bulduğundan daha bilindik Alman markalarından vazgeçiyormuş..

Bu Hyundai lider olması gereken disiplinlerde belki 5 serisi ya da E serisine karşı asla üstünlük sağlayamaz.

Ama onların sunduğu donanımı fazlasıyla sunabilir,üstelik benzer fiyata çok çok daha güçlü bir motorla.

İşte o zaman maliyet/fayda düşkünü Avrupalı sürücülerin ciddi bir kısmını Hyundai markasına dahil edebilir.
    Buna ilaveten güvenilir ve sorunsuz bir tablo çizerek nam salmaya devam ederse Toyota nın geldiği son noktaya;birgün zirveye yerleşebilir.

Neden olmasın?

• quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Biz tartışmaya devam etsekte okuduğum ve duyduğum kadarıyla Hyundai Amerika da çok sevilen ve güvenilen bir marka.Almanya da birçok kişi Hyundai yi çok ekonomik ama gayet donanımlı,kullanışlı ve güvenilir bulduğundan daha bilindik Alman markalarından vazgeçiyormuş..

Neden olmasın?

benim düşüncemde hyundai'nin genesis konsepti ile en fazla toyota camry'e alternatif olabileceğidir.BMW 5 serisine değil.çünkü BMW 5 serisi gibi bir arabaya rakip olmak için çok daha fazlası gerekiyor.öncelikle mühendislik, teknoloji ve kurumsal düzeyi olarak BMW seviyesine gelinmesi lazım.aslında bu lafları söylerken toyotayıda küçümsemiş olmayayım.toyotanın seviyesine bile gelinmesi çok büyük bir başarı olacaktır.

sonuçta dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım derler.hyundainin tekerlekleri yollarda dönmeye başlayıp sahiplerinin iyi veya kötü yöndeki yorumlarını dinledikçe akmı yoksa karamı koyun olduğunu göreceğiz.

inşallah çok kaliteli araba üretmeyi ve bunu çok cazip fiyatlara satmayı başarırlar, çünkü bunun biz tüketicilere faydası olur.yalnız burda bir çekincem var.hyundai orta vadede ucuz araba imajını değiştirmeyi planlıyor düşüncesindeyim.yani ucuz araba Hyundai yerine farklı bir imaj ile daha kaliteli ama fiyatı daha yüksek arabalar ile karşılaşacağımızı çok ciddi olarak düşünüyorum.kia'yı satınaldıktan sonra hyundai'nin bu şekilde bir misyon ve vizyon değişimine uğradığını görüyorum.kia ucuz araba sıfatını alıp hyundai daha kaliteli ama eskisi gibi ucuz olmayan bir araba kimliği kazanmaya başlayacak.çünkü sonuçta iki kardeş firmanında pazarda birbirinin rakibi olmaması gerekir.buna ürün çeşitlendirmesi deniliyor.

meraklısına hyundai genesis konsepti sitesi
    http://www.hyundaiconceptgenesis.com/

birde hyundai genesis tanıtımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 10 Ocak 2008; 19:20:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cygor06

katılıyorum hyundai değilmi daha önce de bmw 1 serisinin arka kısmının aynısını i30'un arkasına koymuşlardı şunu herkesin kabul etmesi gerekir ki arabanın kralını almanlar yapar hem hyundai önce wolsvagen ile yarışsın tabi yarışabilrse orası da ayrı mesele daha sonra sıra 5 serisine rakip olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

araba önden s kasa arkadan 5serisini andırıyor.

Merhabalar arkadaşlar bende bir wolkswagen kullanıcısıyım. Yukarıdaki tartışmayı devam ettirmek değil amacım ancak 3 sayfa olmuş son mesaja kadar okudum.

Bende acizhane bir iki bişey yazıcam kimse marka kötüleme olarak algılamasın rica ediyorum.

Volkswageni geçsin demiş arkadaşım alıntıda olduğu gibi ama bir vw kullanıcısı olarak ve i30 u test etmiş biri olarak ve birdaha vw almakmı asla diyen biri olarak ben i30 u golften daha başarılı buldum.

ikinci olarak incelediğinde Hyundai markası bence bayağı yol aldı dünya 6. oldu hemde hiç küçümsenmeycek bir şekilde ayrıca Thegate arkadaşımın dediği gibi konu Bmw Mercedes olunca elbette biraz daha zamana ihtiyacı var çünkü onlara göre çok yeni ancak kazanmış olduğu yeni vizyonu ve misyonu bence son iki modelde yeteri kadar ortada ve bencede hyundai artık ucuz araba firması imajını önümüzdeki beş yılda siler ve artık kendini fazla kabullendirmiş bir firma olarak gelecek 20 yıla damgasını toyota gibi vurur.

Son olarakta şunu ifade etmek istiyorum. kimsenin aciz yada bordro bağımlısı olduğunu düşünmüyorum bu ülkenin gerçekleri ortada bunu bilip konuşalım arkadaşlar bu ülkede 85000 Avroya alacağın arabayı babam almanyada E serisi yenilenenden olacak zannedersem daha öncede 5,30 d vardı sipariş etmiş eğer fiyat yarı yarıya ve hatta daha fazla fark ediyosa bişey diyemem. elbette parası sınırlı olan tonla vergi ödemek istemez.

gelelim vergi olayına ben c30 almayı düşünüyorum araştırıyorum halen ve önemle şunu söyleyeyim c30 vergi olmadan fiyatı avrupada veya başka bir ülkede 2-3 fark eder 17000 avro civarı bizde nekadar 37000 avroyu buluyo adaletmi kardeşim şimdi gelsen bence volkswagenden daha kaliteli ve oturaklı olduğunu idda ettiğim i30 alma varmı bana alternatif gösterin lütfen bu ülkenin gerçeklerini göz ardı etmeden ve insanların onurunu kırmadan yorum yapalım ve amacınıda dışına cıkmasın herkes iyi yada kötü yanını bilgi amaçlı yazsınancak hakaret olmasın lütfen.

saygılar sevgiler....

• Bir i30 kullanıcısı olarak bence Genesis tabii ki 5 serisi ile kıyaslanmamalı. ancak aracın da hakkı verilmeli. Fiyatının muhtemelen full Passat'tan bile ucuz olduğu düşünülürse 5 serisi değil ama 3 serisini düşünenler için çok iyi bir alternatif olacağı aşikardır. Şimdi bu aracın Skoda SuperB'den ne eksiği var. Muhtemelen çok çok daha fazlası vardır. Ama konuda VW grubundan Skoda olunca hiç bir tartışma oluyor ama ne zaman Hyundai prestijli modellerle çıksa bir yaygaradır karalamadır gidiyor. Arkadaşlar Sezar'ın hakkını Sezar'a verin. Ben şahsen bu aracı ve yeni SUV modeli olan iX55'i sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer bütçeme sığarsa da gözüm kapalı alırım.

• müdür bu araç hyundai'nin veracruz modeli, aha da linki
    http://worldwide.hyundai-motor.com/common/html/showroom/recreational/veracruz/focus.html
    araç çok büyük, santafe den yaklaşık 20 santim daha uzun, zaten amerikalı danalar için yapıldı sanırım. Kamyonla gezmeyi pek severler kendileri.
    Velhasılı kelam sen gel geç bu sevdadan :)
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

Bir i30 kullanıcısı olarak bence Genesis tabii ki 5 serisi ile kıyaslanmamalı. ancak aracın da hakkı verilmeli. Fiyatının muhtemelen full Passat'tan bile ucuz olduğu düşünülürse 5 serisi değil ama 3 serisini düşünenler için çok iyi bir alternatif olacağı aşikardır. Şimdi bu aracın Skoda SuperB'den ne eksiği var. Muhtemelen çok çok daha fazlası vardır. Ama konuda VW grubundan Skoda olunca hiç bir tartışma oluyor ama ne zaman Hyundai prestijli modellerle çıksa bir yaygaradır karalamadır gidiyor. Arkadaşlar Sezar'ın hakkını Sezar'a verin. Ben şahsen bu aracı ve yeni SUV modeli olan iX55'i sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer bütçeme sığarsa da gözüm kapalı alırım.

• quote:

Bir i30 kullanıcısı olarak bence Genesis tabii ki 5 serisi ile kıyaslanmamalı. ancak aracın da hakkı verilmeli. Fiyatının muhtemelen full Passat'tan bile ucuz olduğu düşünülürse 5 serisi değil ama 3 serisini düşünenler için çok iyi bir alternatif olacağı aşikardır. Şimdi bu aracın Skoda SuperB'den ne eksiği var. Muhtemelen çok çok daha fazlası vardır. Ama konuda VW grubundan Skoda olunca hiç bir tartışma oluyor ama ne zaman Hyundai prestijli modellerle çıksa bir yaygaradır karalamadır gidiyor. Arkadaşlar Sezar'ın hakkını Sezar'a verin.

hocam karşılaştırılacak arabaları doğru seçtikten sonra bir sorun çıkacağını sanmam.yani hyundai genesis ile BMW 5 serisi karşılaştırılırsa elbette başlıkta olduğu gibi kavga gürültü çıkacaktır zaten belliki arkadaş premium sınıfının en iddialı modelini seçip hyundai genesis karşısına koyarak ortalığı alevlendirmek istemiş.yani ortamı ateşleyen aslında bu konuyu açan arkadaş.daha mütevazi davranıp hyundai genesisi toyota camry veya honda legend gibi arabalar ile karşılaştırsak daha mantıklı olur.o zaman daha makul bir tartışma ve paylaşım ortamı oluşturur ve sanırım fazla bir gürültüde çıkmaz.barut dolu odaya elinde ateş ile girersen patlar tabiii
    hyundai i30 içinde kimse berbat kötü araba demedi.test sürüşü sırasında gördüğümüz olumsuzlukları yazdık ama buna rağmen iyi araba dedik.sadece hyundai markasının bazı markalara göre düşük olduğuna inandığımız marka imajı doğrultusunda fiyatı yüksek dedik.ama toz kondurmak istemeyen bazı arkadaşlar en ufak olumsuz eleştiride karşıdaki insanın ne söylediğini ve lafın nereye gittiğini düşünmeden bunu hakaret gibi algılayıp saldırıya geçince o zamanda yine barut patlıyor işte
    sezarın hakkını sezara verelim. evet haklısın. ama birde kraldan fazla kralcı da olmayalım.

• TheGate "Kraldan Fazla Kralcı Olmayalım" demiş, arkadaşım iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır. Sende bu kadar avrupa otomobillerinin kralcısı olma canım...BMW'nin sahibi misin? Neden bu kadar zoruna gidiyor ki, ben karşılaştırıyorsam sen karşılaştırma, katılmayabilirsin, bence sende kraldan çok kralcı olma...
  • işte hyundai bu kadar taklıtcı bı fırma hıc bır seyını benzetemedım dıyosanız stoplara bakın.
  • Veracruz'un yeni versiyonu bu. O kadarını biz de takip ediyoruz. Avrupa'da yok şu anda bu araç. 2008 Aralık'ta gelecek.

Aileyi büyütmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla, bize büyük araç lazım , bu arada Avrupa fiyatı baz 45bin Euro'dan başlayacakmış.

quote:

Orjinalden alıntı: cemalk

müdür bu araç hyundai'nin veracruz modeli, aha da linki
    http://worldwide.hyundai-motor.com/common/html/showroom/recreational/veracruz/focus.html
    araç çok büyük, santafe den yaklaşık 20 santim daha uzun, zaten amerikalı danalar için yapıldı sanırım. Kamyonla gezmeyi pek severler kendileri.
    Velhasılı kelam sen gel geç bu sevdadan :)
    quote:

Bir i30 kullanıcısı olarak bence Genesis tabii ki 5 serisi ile kıyaslanmamalı. ancak aracın da hakkı verilmeli. Fiyatının muhtemelen full Passat'tan bile ucuz olduğu düşünülürse 5 serisi değil ama 3 serisini düşünenler için çok iyi bir alternatif olacağı aşikardır. Şimdi bu aracın Skoda SuperB'den ne eksiği var. Muhtemelen çok çok daha fazlası vardır. Ama konuda VW grubundan Skoda olunca hiç bir tartışma oluyor ama ne zaman Hyundai prestijli modellerle çıksa bir yaygaradır karalamadır gidiyor. Arkadaşlar Sezar'ın hakkını Sezar'a verin. Ben şahsen bu aracı ve yeni SUV modeli olan iX55'i sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer bütçeme sığarsa da gözüm kapalı alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 12 Ocak 2008; 2:51:58 >

• Bravo bütün arabayı incelediniz stoplardan çalıntı çıktı tebrikler. Forum eksper dolu. Stopları birbirine benzeyen arabaları çıkarsak herhalde listeye girmeyen kalmaz.

Bu arada tekerleri de yuvarlak, sanki 1906 yapım ilk Ford'dan çalıntı gibi geldi..

quote:

Orjinalden alıntı: ralphemre

işte hyundai bu kadar taklıtcı bı fırma hıc bır seyını benzetemedım dıyosanız stoplara bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 12 Ocak 2008; 2:53:28 >
  • TheGate,

Ben i30 ile ilgili birşey mi söyledim döndün konuyu oraya getirdin gene seven sevsin sevmeyen sevmesin, keşke daha ucuz olsa ama değil ve olmayacak.

Genesis Avrupa'ya bir gelsin inceleyelim görelim. BMW 5 serisi ya da Mercedes E serisi ile aynı sınıf olmasına ragmen rekabet açısından bunlarla değil 3 ve C serileri ile kıyaslanması muhtemel. Biz kraldan fazla kralcı değiliz. Benim en ufak bir marka takıntım yok. Şimdiye kadar Skoda Fabia, BMW 3.16i, Audi A3 ve Hyundai i30 sahibi oldum. Skoda ve Hyundai'de parasına göre en iyi değeri aldığıma inanıyorum. Hyundai BMW'den iyi araba yapıyor diye bir iddiamız hiç olmadı yine yok. Fiyatına göre sunduğu donanım açısından bakınca sınıfında alınacak en iyi arabalardan biri olacağına eminim.

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

hocam karşılaştırılacak arabaları doğru seçtikten sonra bir sorun çıkacağını sanmam.yani hyundai genesis ile BMW 5 serisi karşılaştırılırsa elbette başlıkta olduğu gibi kavga gürültü çıkacaktır zaten belliki arkadaş premium sınıfının en iddialı modelini seçip hyundai genesis karşısına koyarak ortalığı alevlendirmek istemiş.yani ortamı ateşleyen aslında bu konuyu açan arkadaş.daha mütevazi davranıp hyundai genesisi toyota camry veya honda legend gibi arabalar ile karşılaştırsak daha mantıklı olur.o zaman daha makul bir tartışma ve paylaşım ortamı oluşturur ve sanırım fazla bir gürültüde çıkmaz.barut dolu odaya elinde ateş ile girersen patlar tabiii
    hyundai i30 içinde kimse berbat kötü araba demedi.test sürüşü sırasında gördüğümüz olumsuzlukları yazdık ama buna rağmen iyi araba dedik.sadece hyundai markasının bazı markalara göre düşük olduğuna inandığımız marka imajı doğrultusunda fiyatı yüksek dedik.ama toz kondurmak istemeyen bazı arkadaşlar en ufak olumsuz eleştiride karşıdaki insanın ne söylediğini ve lafın nereye gittiğini düşünmeden bunu hakaret gibi algılayıp saldırıya geçince o zamanda yine barut patlıyor işte
    sezarın hakkını sezara verelim. evet haklısın. ama birde kraldan fazla kralcı da olmayalım.

• quote:

Bravo bütün arabayı incelediniz stoplardan çalıntı çıktı tebrikler. Forum eksper dolu. Stopları birbirine benzeyen arabaları çıkarsak herhalde listeye girmeyen kalmaz.

Bu arada tekerleri de yuvarlak, sanki 1906 yapım ilk Ford'dan çalıntı gibi geldi..

quote:

Orjinalden alıntı: ralphemre

işte hyundai bu kadar taklıtcı bı fırma hıc bır seyını benzetemedım dıyosanız stoplara bakın.

• arkadaslar bu arabayi inceleme firsatim oldu. hyundai bayisinde gordum gercekten cok hosuma gitti. koredeki fiyati BMW 3.20i ile neredeyse ayni (baz donanimlisi) ama ozellik olarak 5 serisine yakin hatta daha iyi diyenler var. kullanmadigim icin bilemeyecegim 5 serisine rakip olabilir mi yada olamaz mi . sunu soylemek isterim evet 5 serisi mukemmel tama bu konuda birsey soylemiyorum ama bu arabayi daha hic birimiz kullanmadi. cogunuz 5 serisine binmistir kullanmistir ama bu arabayi daha gormeden rakip olamaz yada yok hyundainin 40 firin ekmek yemesi lazim gibi olmayacak laflar etmissiniz. bi zamanlar F1 izleyenler varsa ayni lafi ferrari icin kullanirlardi diger takimlarin (mclaren , reno.. ) ferrariyi gecmesi gelecek 10 yil icin mumkun gozukmuyor dediklerinden bir yil sonra alonso iki yil ust uste sampiyon oldu. teknoloji icin artik 10 yil bekleme devirleri bitti. bir bakmissiniz gelecek 2-3 yil icerisinde hyundai 5 serisine ciddi ciddi rakipler cikarmis. samsung icinde bi zamanlar ayni seyleri soyleyenler su anda dediklerini yutmus durumdalar. dunyanin en buyuk LCD dev ekrani, en kucuk ve en genis hafizali chip lerini uretiyorlar, telefonlari hakeza.. belki hyundai nin bu hizli degisiminin arkasinda diger yerlerden transfer ettikleri kaliteli muhendislerde vardir. yani ortada kesin birsey yok nasil bu kadar buyuk atak yaptiklarini kestiremeyiz. bazi arkadaslar kia icinde birseyler soylemis, kesinlilikle katilmiyorum kia nin yerinde saydigi yok.
    alper arkadasimiz hyundaini veracruz modelini cok begenmis evet bende begeniyorum cok kalite bi arac. ama ona burdan kia nin yeni modeli mohave i bi gormesini isterim. madem aile genisleyecek tam aradigi bir arac bence
    250 beygir 55 tork 3.0 dizel motor. yanlis hatirlamiyorsam bu x5 in benzinli motorundan daha iyi. simdi bazi arkadaslar tutup x5 e toz kondurmayacaklar. kendilerince haklilardir. evet x5 harika birsey ama sunada bir goz atin derim. linki veriyorum
    http://www.youtube.com/watch?v=8xeYefXv8d8

• quote:

Orjinalden alıntı: alp___

TheGate "Kraldan Fazla Kralcı Olmayalım" demiş, arkadaşım iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır. Sende bu kadar avrupa otomobillerinin kralcısı olma canım...BMW'nin sahibi misin? Neden bu kadar zoruna gidiyor ki, ben karşılaştırıyorsam sen karşılaştırma, katılmayabilirsin, bence sende kraldan çok kralcı olma...

forumda yazdıklarımı bir oku bakalım.birde kendi yazdıklarına bak.kralcı kimmiş?
    ben fırsatını bulduğumda her konuda hep tek bir marka veya model en iyisidir diyen kralcılardan değilim.
    beğendiğim birçok marka ve model araba var ve yerine göre farklı marka ve modellerin iyi olduğunu söylemişimdir.
    yani fırsatını bulduğumda senin gibi "hyundai is the best" demiyorum.çünkü ben objektif olmaya çalışıyorum.farkımız bu.
    bir farkımızda ikisi arasında sen hyundai genesis alırsın ben BMW 5.o kadarda alınma buna.hyundai bana araba satmayaversin batmazlar nasılsa.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.