Şimdi Ara

HYUNDAI GENESIS KULUBU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Bugun Borusan Oto Cankaya subesine 530d aracimi teslim almaya gittim.plaka islemleri yapilacak yetisirse yarin alacagim.

Giderken genesisle gittim.arac yolda cok ilgi cekiyor.isiklarda durdugumda yada yanimdan orta yasa yakin insanlar gecerken arabayi suzuyorlar.bayideki satis danismanlarida begendi araci.fiyati soyledigimde bu ozellikte bir bmw yi 250-300 bine satiyoruz dediler.onlarinda genesisi begenmesi hosuma gitti.demekki iyi arabaymis dedim:)

Begenilmicek gibi değilki

aynen serkan.bugun 530d aracimi aldim.milano beji renginde ama isiga gore renk degistiriyor.motoru 3000 oldugu icin genesisle kiyasladigimda biraz yavas kaliyor.ama sonucta bir bmw.arabayi denedim biraz rengindenmidir nedir baya ilgi cekiyor.istanbul yolu ciftlik kavsagi civarinda araci denerken cok almak istedigim fiat 500 ve 500 C araclar icin tan otoya ugradim.ozgur beyle daha once iki kez gorusmustuk.dizel motor icin kesin cevap verememisti.sonra 500 forumundan bir arkadas aldigini bahsetti.bana pm atti ve bayiyi adini soyadini verdi.bende bugun ugradim ve referans gosterdim.sonucta araci siparis verdik.

Gelelim genesis 530d kiyaslamasina.motor olarak bmw cok az bir fark agir kaliyor.genesis daha seri.gorunum olarak 530d daha hos.son kasayi biraz sportiflestirmisler.doseme kalitesi bmw daha iyi.on konsolda pek bir fark yok ama genesis daha sade oldugu icin dugme karisikliklari yok.bmw de idrive sistemi mevcut.dil turkce.genesiste ise ingilizce.bmw navigasyonu cok begendim.yollari hatasiz buluyor ve kopma olmuyor.genesis biraz daha makam araci havasinda.530d ise 30 yas civari herkes kullanabilir.

Hyundai baya yol katetti az kaldı ama 3-5 seneye bmw-mercedes kalitesine gelecekler gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bugun Borusan Oto Cankaya subesine 530d aracimi teslim almaya gittim.plaka islemleri yapilacak yetisirse yarin alacagim.

Giderken genesisle gittim.arac yolda cok ilgi cekiyor.isiklarda durdugumda yada yanimdan orta yasa yakin insanlar gecerken arabayi suzuyorlar.bayideki satis danismanlarida begendi araci.fiyati soyledigimde bu ozellikte bir bmw yi 250-300 bine satiyoruz dediler.onlarinda genesisi begenmesi hosuma gitti.demekki iyi arabaymis dedim:)

aynen serkan.bugun 530d aracimi aldim.milano beji renginde ama isiga gore renk degistiriyor.motoru 3000 oldugu icin genesisle kiyasladigimda biraz yavas kaliyor.ama sonucta bir bmw.arabayi denedim biraz rengindenmidir nedir baya ilgi cekiyor.istanbul yolu ciftlik kavsagi civarinda araci denerken cok almak istedigim fiat 500 ve 500 C araclar icin tan otoya ugradim.ozgur beyle daha once iki kez gorusmustuk.dizel motor icin kesin cevap verememisti.sonra 500 forumundan bir arkadas aldigini bahsetti.bana pm atti ve bayiyi adini soyadini verdi.bende bugun ugradim ve referans gosterdim.sonucta araci siparis verdik.

Gelelim genesis 530d kiyaslamasina.motor olarak bmw cok az bir fark agir kaliyor.genesis daha seri.gorunum olarak 530d daha hos.son kasayi biraz sportiflestirmisler.doseme kalitesi bmw daha iyi.on konsolda pek bir fark yok ama genesis daha sade oldugu icin dugme karisikliklari yok.bmw de idrive sistemi mevcut.dil turkce.genesiste ise ingilizce.bmw navigasyonu cok begendim.yollari hatasiz buluyor ve kopma olmuyor.genesis biraz daha makam araci havasinda.530d ise 30 yas civari herkes kullanabilir.

Hyundai baya yol katetti az kaldı ama 3-5 seneye bmw-mercedes kalitesine gelecekler gibi

Bir bmw kadar olacagini sanmiyorum ama kalite olarak baya yol aldi.ilk cikan hyundailer nerde simdikiler nerde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir bmw kadar olacagini sanmiyorum ama kalite olarak baya yol aldi.ilk cikan hyundailer nerde simdikiler nerde

Bir Opel-Fordu çoktan geçti diyebiliriz çıkarttığı modeller açısından,kiminin hoşuna gitmesede teneke desede nafile

• quote:

hocam bugün enderle bir kaç showroom gezdik. enderi hyundaiye de götürdüm. açıkçası i30'un arkası gerçekten diğer c sınıfı araçlara göre genişti. sonra sonataya bindik deri koltukları rahattı işçilik fena değildi. ama malesef hala bir mondeo veya insignia değil. ancak çok umut bağladığım i40'ın ne zaman geleceğini sordum hazirana kadar dediler. açıkçası o aracın uygun fiyattan girerse hyundai'yi d sınıfında 1-2 kademe üste taşıyacağını düşünüyorum. ancak şöyle de bir durum var ix20ye de baktık. o kadar kalitesiz bir araç ki hyundaiye hiç yakışmıyor. bırakın i30u, i20 bile daha kaliteli ve oturaklı duruyor.

• Aslında ix20nin malzeme kalitesini dizaynını filan çok begenenler var tabi güzelli göreceli bir kavram...
  • quote:

Aslında ix20nin malzeme kalitesini dizaynını filan çok begenenler var tabi güzelli göreceli bir kavram...

i30'a ve sonataya baktık. kapı içleri, göğüs bileşenleri çoğu yumuşak plastikti. tamam bazı ufak tefek yerlerde sert plastik kullanılmıştı ama genel olarak beğenimizi topladı. ayrıca kullanılan yumuşak plastik oranı ve kalitesi c ve d sınıfı ortalamasının biraz üzerindeydi. sonra endere "gel bak şu ix20'yi de çok methediyorlar ona da bakalım" dedim. demez olaydım. göğüs komple sert plastik, kapı içleri bildiğiniz adi plastik. belki konforu iyidir ancak iç mekan kalitesi rezaletti. üstelik i30 ile hemen hemen aynı fiyata satılıyordu. açıkçası "ix" değil de "i" serilerinin iç mekan kalitesine daha fazla özen gösterildiği görüşü uyandı bende. zira tekrar etmekte beis görmüyorum i30un arkası gerçekten çok ferahtı ki aynı ferahlığı o kadar showroom gezmemize rağmen sadece yeni jettada gördük. ayrıca şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki i30un göğüs ve kapı içleri plastik kalitesi yeni jettadan çok daha yüksek. sonuç olarak gözlerimiz yollarda yeni i40'ı bekliyor.

• quote:

Aslında ix20nin malzeme kalitesini dizaynını filan çok begenenler var tabi güzelli göreceli bir kavram...

Bende begendim:).sonucta bir genesis kalitesi aramamak lazim ama sinifina gore bence kaliteli.kisiden kisiye degisir soylediginde haklisin.
  • Hyundai sınıflarının şuan en iyi araçlarını üretmek için uğraş veriyor bu konudaki göstermiş olduğu gelişmelerde takdire şahan
  • quote:

Hyundai sınıflarının şuan en iyi araçlarını üretmek için uğraş veriyor bu konudaki göstermiş olduğu gelişmelerde takdire şahan

Genesiste bu konuda bir baslangic.birkac yila kadar genesisten daha kaliteli araclar gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn joshcyoon

quote:

Hyundai sınıflarının şuan en iyi araçlarını üretmek için uğraş veriyor bu konudaki göstermiş olduğu gelişmelerde takdire şahan

Genesiste bu konuda bir baslangic.birkac yila kadar genesisten daha kaliteli araclar gelecektir.

Katılıyorum
  • quote:

quote:

http://worldwide.hyundai.com/showroom/passenger-cars/equus-focus.html

hocam zaten genesisin bir üst modeli olan equus modeli yurtdışında satılmakta. ama TR de fiyatı çok yüksek olacaktır ve dolayısıyla rağbet görmeyecektir. ancak güzel bir araç gibi görünüyor. tabi burada bir konuya parmak basmak lazım. güney kore ile amerika arasında ezelden beri gelen bir dostluk bulunmakta. dolayısıyla amerikada hyundailer ciddi miktarda indirimli ve geniş finansman imkanlarıyla satılmaktalar. dolayısıyla hem satışlar fazla olmakta hem de bunun sonucunda hyundai hedef pazar olarak amerikayı görmektedir. ülkemiz insanının alım gücü ve vergilendirme sistemi ile amerikanın şartları aynı değil. dolayısıyla hedef pazar amerika için hazırlanan araçlar ülkemizde çok fazla tutulmamaktadır. bu noktada equus TRye gelse bile tutulmayacaktır. o nedenle de hyundai equusu getirmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

quote:

quote:

http://worldwide.hyundai.com/showroom/passenger-cars/equus-focus.html

hocam zaten genesisin bir üst modeli olan equus modeli yurtdışında satılmakta. ama TR de fiyatı çok yüksek olacaktır ve dolayısıyla rağbet görmeyecektir. ancak güzel bir araç gibi görünüyor. tabi burada bir konuya parmak basmak lazım. güney kore ile amerika arasında ezelden beri gelen bir dostluk bulunmakta. dolayısıyla amerikada hyundailer ciddi miktarda indirimli ve geniş finansman imkanlarıyla satılmaktalar. dolayısıyla hem satışlar fazla olmakta hem de bunun sonucunda hyundai hedef pazar olarak amerikayı görmektedir. ülkemiz insanının alım gücü ve vergilendirme sistemi ile amerikanın şartları aynı değil. dolayısıyla hedef pazar amerika için hazırlanan araçlar ülkemizde çok fazla tutulmamaktadır. bu noktada equus TRye gelse bile tutulmayacaktır. o nedenle de hyundai equusu getirmeyecektir.

Araci inceledim eguus gercekten guzel.genesisin bir ust segmenti anladigim kadariyla.umarim gelir ulkemize yoksa hic aklimda yokken galeriler vasitasiyla getirecegim bir arac olacak.

• i serisi yeter bize
  • quote:

i serisi yeter bize

:)
  • öle ama hacu yalan mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 18 Mart 2011; 11:45:28 >
  • quote:

öle ama hacu yalan mı

Yeter diyorsan sorun yok serkan:).bana yetmez ama:)))
  • quote:

quote:

öle ama hacu yalan mı

i20 yi i30 yaptıkmı bana yeter valla
  • quote:

quote:

quote:

öle ama hacu yalan mı

Ix20 de olabilir bence:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

öle ama hacu yalan mı

Ix20 de olabilir bence:)

Tabi oda olabilir onunda başında 'i' var

• sayfalarca genesisten bahsedilmiş birkaç resim çekip koyarsan bizde görebiliriz.... katalog resimleri çok sıradan geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.