Şimdi Ara

HYUNDAI GENESIS KULUBU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genesis marka aracı test ettim.almayı düşündük ve satış danışmanıyla konuştuk fiyat olarak 140bin lere kadar indiler.bugün ise yaptığım araştırmalar sonucu 130bine kadar veren bayilerin olduğunu öğrendim.bu aracı kullanan test edenler varsa artı ve eksi yönlerini paylaşırsa memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn joshcyoon -- 12 Ocak 2011; 19:59:26 >

• Gorusleri bekliyorum arkadaslar
  • sıfır araç mı 130 bin yoksa 2. elmi
  • Evet sifir arac fakat 2010 model.daha stoklar bitmedigi icin 2011 ler gelmedi.hyundaide birkac model icinde gecerli 2010 model olmasi.satislar dusuk oldugu icin kore fiyatlari indirdi ve bayide pazarlik sansiniz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Evet sifir arac fakat 2010 model.daha stoklar bitmedigi icin 2011 ler gelmedi.hyundaide birkac model icinde gecerli 2010 model olmasi.satislar dusuk oldugu icin kore fiyatlari indirdi ve bayide pazarlik sansiniz var

off güzel fiyat.bu paraya alınabilecek çok güzel bir otomobil (mercedes bmw alınır demeyin )
  • quote:

Orijinalden alıntı: dareis

quote:

Evet sifir arac fakat 2010 model.daha stoklar bitmedigi icin 2011 ler gelmedi.hyundaide birkac model icinde gecerli 2010 model olmasi.satislar dusuk oldugu icin kore fiyatlari indirdi ve bayide pazarlik sansiniz var

off güzel fiyat.bu paraya alınabilecek çok güzel bir otomobil (mercedes bmw alınır demeyin )

Aynen katiliyorum dogru soyluyorsunuz
  • Guncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CLIO II SAHİPLERİ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 202bin olan aracı 130bine veriyorlarsa vede para varsa gözü kapalı alınır
    Bende pazarlıkla 200bine verirler mi diyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 28 Aralık 2010; 16:41:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67
    202bin olan aracı 130bine veriyorlarsa vede para varsa gözü kapalı alınır

Aynen.diger araclarla birlikte teklifimizi kabul etselerdi simdiye almistik:)
  • quote:

quote:

Gerçekten olaganüstü bi fiyat 72bin tl indirim ne demek ya derler adama

• quote:

quote:

quote:

Gerçekten olaganüstü bi fiyat 72bin tl indirim ne demek ya derler adama

Tum hyundai bayilerinde genesis ve ix55 icin fiyatlar boyle.zaten araclar 2010 model.stoklari eritmek icin koreyle anlasilmis.kore bu iki modelde fiyat indirimi yapiyor.bayide kendi indirimini koyunca fiyat dusuyor.

• Off ya çok büyük fırsat para olsada alsak kaçırılmıcak bişiy bu
  • quote:

Off ya çok büyük fırsat para olsada alsak kaçırılmıcak bişiy bu

Genesis,genesis coupe,ix35 ve ix55 icin 420 bin teklif nasil sizce.bunu sunduk kabul edilmedi
  • büyük rakam valla bayi neden kabul etmedi bilmiyorum
  • quote:

büyük rakam valla bayi neden kabul etmedi bilmiyorum

Aynen bende anlamadim.tahmin ediyorum onlarin isteyecekleri miktarla bizimkinin arasinda fazla fark yoktu ama anlasamadik nedense
  • Aslında bayi olarak da o satışlar ile dikkatleri üzerlerine çekerlerdi ama ne düşündülerde reddettiler ilginç
  • quote:

Aslında bayi olarak da o satışlar ile dikkatleri üzerlerine çekerlerdi ama ne düşündülerde reddettiler ilginç

Zaten genesis ve ix55 alacagim derseniz direk mudurle gorusturuyorlar.ben bayideyken bolge muduru beyle gorusmustum sagolsun cok yardimci oldu kendisi.
  • quote:

quote:

Aslında bayi olarak da o satışlar ile dikkatleri üzerlerine çekerlerdi ama ne düşündülerde reddettiler ilginç

Zaten genesis ve ix55 alacagim derseniz direk mudurle gorusturuyorlar.ben bayideyken bolge muduru beyle gorusmustum sagolsun cok yardimci oldu kendisi.

Eee büyük araç alınca büyük adamla görüştürürler

• quote:

quote:

quote:

Eee büyük araç alınca büyük adamla görüştürürler

Aynen:)

• Araci teslim aldik ix55 le birlikte.digerleride bu ay icinde teslim edilecek.ankarada yolda siyah renk gns plaka gorurseniz bilinki benim:).gelelim ilk izlenimlerime.arac gercekten guzel hem buyuk hem bagaji genis.bugun zorladim biraz kacisi cekisi harika.arkadan itisli bir arac olmasininda artisi buyuk.sizi koltuga yapistiriyor.servisten yuklettigim navigasyon iyi calisiyor.10 metre yanilmayla adresleri buluyor.tek sevmedigim yani arka kol dayamadaki kumanda oldu.araci surerken ben muzik dinlerken arkadaki kisi muzigi degistirip sizi deli ediyor:).ilk izlenimler boyle ilerleyen zamanlarda paylasirim yine.

Ix55 icin ise yolda sonu 5555 ile biten beyaz bir ix55 gorurseniz oda benim:).arac boyutlarina gore baya seri 460 nm tork var.park ederken biraz zorlanabilirsiniz.deri dosemeleri biraz daha kaliteli olabilirdi.elektrikli bagaj kapagi size kolaylik sagliyor.on ve arka koltuklari ayarlayinca ucuncu siraya rahat oturuyorsunuz ben 178 boyumla rahat sigdim.birde olsun dedigim ozellik keske surekli 4x4 ayari olsaymis.arac sadece gerekli gordugu durumda devreye giriyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.