Şimdi Ara

HYUNDAI GENESIS KULUBU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67
    Sana diyorlar Cihan.

Resim koymak prensip olarak yapmadigim bir is.hemde guvenlik acisindan koymuyorum.dostumuz dusmanimiz cok isimiz dolayisiyla.ama bakalim bellide olmaz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn joshcyoon

quote:

Sana diyorlar Cihan.

Resim koymak prensip olarak yapmadigim bir is.hemde guvenlik acisindan koymuyorum.dostumuz dusmanimiz cok isimiz dolayisiyla.ama bakalim bellide olmaz:)

güvenlik açısından koymuyorum demişsiniz.. zaten daha önceki yazılarınızda''ankarada gns plaka görürseniz bilinki benim '' demişsiniz...
    boş arabanın çekilmiş iki ressmini koymak neyin güvenliği olabilir bu kadar...gerekirse plaka kapatılır,en basitinden en kolayından bir gazete kağıdıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: wertyon

quote:

quote:

Sana diyorlar Cihan.

güvenlik açısından koymuyorum demişsiniz.. zaten daha önceki yazılarınızda''ankarada gns plaka görürseniz bilinki benim '' demişsiniz...
    boş arabanın çekilmiş iki ressmini koymak neyin güvenliği olabilir bu kadar...gerekirse plaka kapatılır,en basitinden en kolayından bir gazete kağıdıyla.

Nazar deyer diye koymuyo , yoksa r8 , porche falan garaj dolu yani.

• Olabilir
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Donanımda ne değişikliği olacakki zaten araçta yok yok yani

Belki navigasyonu yuklu getirirler.normalde yoktu ben soyleyince yuklediler

Olabilir

Birde arka koltuklara ekran ekleseler iyi olur.gerci aksesuar olarak var ama fabrika cikisi orjinal olsa super olur.

Bu kalite ve fiyatta bir araca da arka koltuklara lcd eklememeleri hos olmamis. Hyundai'nin i ve ix serilerinda kalite cok iyi. Bu araclarin markasini VWi BMW veya merco basin. Kimse tek kelime etmez. Marka fanatikligi Turkiyede cok fazla:)

• quote:

Orijinalden alıntı: blue1972

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Donanımda ne değişikliği olacakki zaten araçta yok yok yani

Belki navigasyonu yuklu getirirler.normalde yoktu ben soyleyince yuklediler

Olabilir

Birde arka koltuklara ekran ekleseler iyi olur.gerci aksesuar olarak var ama fabrika cikisi orjinal olsa super olur.

Bu kalite ve fiyatta bir araca da arka koltuklara lcd eklememeleri hos olmamis. Hyundai'nin i ve ix serilerinda kalite cok iyi. Bu araclarin markasini VWi BMW veya merco basin. Kimse tek kelime etmez. Marka fanatikligi Turkiyede cok fazla:)

+1
    Kesinlikle

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.