Şimdi Ara

Hyundai getz 1.5 crdi 110 hp nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Büyük bir ihtimalle iki hafta sonra bu aracı alıcam allah nasip ederse. Araç halamın aracı piyasadan uyguna alıcam biraz. Yalnız kafamda soru işaretleri var aracı bilen arkadaşlar yardımcı olursalar sevinirim. Bu aracın ortalama yakıtı nedir? Ve çok sorun çıkaran bir model midir? Kronik sorunları var mıdır?
    Bu araç benim ilk aracım olucak. Alacağım araçtan tek beklentim az yakması ve sorun çıkarmaması başka hiçbir beklentim yok. Donanımın olması ya da aracın büyük küçük olması hiç önemli değil. Ayda 1000 1200 km yaklaşık yapıcam çoğu uzun yol olucak bu araç uygun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan93 -- 14 Ocak 2020; 20:25:16 >

• Roket gibi araçtır,sınıfına göre çok seri. Ön takım hassas sayılabilir. Şehiriçi yakıt normal kullanımda 6-7 litre arası,şehirler arası 5-5,5 litre. Parçası uygun,kolay kolay arıza yapmaz. Zaten tanıdıktan alıyorum denmiş,gözü kapalı alınır yıllarca binilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi
  • Çok fena gider ama duramaz.

• Tamiri zor motor
    Silindir kapağı sökeceksin, komple motoru yere indiriyorsun.
    1.4 LPG li bakın bence

• ben niyetlenmiştim sonunda gittim i20 buldum aldım, 50 bin km kullandım ve 10 gün icinde sattım.yakınınsa kaçırma ama temiz dizel getz bulmak neredeyse imkansız, 200 binde olsun i20 olsun derim.
    bu arada vgt olmayanlar sanırım 3 silindir, koşarak uzaklaş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 14 Ocak 2020; 21:48:12 >
  • Halanız bu konularda bilgi vermiyor sanırım. Hala bunu yaparsa elalem ne yapmaz.
  • szymek61 S kullanıcısına yanıt
    Bu boyuttaki bir araç için yakıt biraz fazla gibi geldi bana ya da ben renaultların dizellerine alıştığım için bana öyle geliyor. Ama sorunsuz bir motorsa gözardı edilebilir 1-1.5 litre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

Halanız bu konularda bilgi vermiyor sanırım. Hala bunu yaparsa elalem ne yapmaz.
    Halam bu konularda bilgi verecek kadar arabalara ilgi duymuyor sadece işe götürüp getiren bir araç olarak kullanıyor. Ayrıca farklı şehirlerde yaşamamızda benim arabayı test etmemi engelliyor. ilk mesajda da dediğim gibi piyasadan uyguna vericek aracı. Zaten getz aklımda olmayan bir araçtı böyle bir fırsat gelince değerlendirmek istedim.
  • 2004 modeli annemde vardı 82hp mi neydi, arabada oyle bir 0-60 hızlanması var ki motor swaplı gibi :) 60 a kadar ferrari bile sollarsınız :) 60 dan sonra cigeri kesiliyor tabi garibimin ama guzel araba bence. Temizse gonul rahatlıgı ile binilir.parcası da ucuz, cok da az yakıyor dizel manuel.
  • gokhan93 kullanıcısına yanıt
    Fazla değil.4-5 litre ile geziyorum diyenlere de inanmayın. He yakar nasıl yakar ; kağnı gibi giden 4-5 litre yakar. Araç 110 HP ve hafif,ister istemez pedala bastırıyor. Euro 3 motor için yakıt normal.

• 110 hp olan 4 silindirli, Faz II makyajlı getzlerde, accent eralarda, kia riolarda kullanılan motordur. ilk nesil 3 silindirli 82 hp olan motorlardan daha sorunsuz ve uzun ömürlü bir makine.
    Bi tık fazla yaktığı dogrudur ama performansı şahanedir.
    Yol tutuşu çok iyi değil kaza frenleride öyle. O yılların b sınıfı aracı standartları neyse o.
    Ustası bol, yedek parçası bol. Daha ne olsun.
    Hayırlı olsun şimdiden.
    Benim ki benzinli idi ama dizelde bildiğim bi eps sorun olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 14 Ocak 2020; 22:41:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.