Şimdi Ara

HYUNDAI GETZ 110 BEYGIR DIZEL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
24.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanliş yazmiş arkadaş heralde..getz 110 motoru güclü bi alet.
    millet peugeot 207 trendy hdi 70 beygirlik alıp biniyo dizel diye.
    trendye motor zayıf geliyo bence motor gücü onemli sollamalarda falan emniyetli olur güçlü olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aa.aslan -- 18 Aralık 2006; 21:17:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zekiinmetu

Arkadaslar bu aracı alacam ama herkes sakın alma cunku motor araba için cok buyuk arac gıtmıyor dıyorlar.
    Sizler ne derseniz?

Araç gitmiyor adeta UÇUYOR seni kandırmışlar
  • Arkadaşlar 88 ile 110 HP'lik motorlar bire bir aynı. Arasındaki güç farkı 110 HP'likte wastegate ile turbo basıncının çok az arttırılmış olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca 88 HP olarak lanse edilen araç, 110 HP olarak lanse edilenden daha verimli. Sebebi ise Tork Hp eğrisinin neredeyse bütün devir bandında aynı olması, 88 HP'lik gücü sürekli olarak üretebimesi. 110 HP olan motor çok kısa bir süre için 110 HP veriyor, ortalaması alınıp, kullanılan devir bandında bakıldığında araç 90 - 95 HP arasında bir yerlerde kullanılıyor. Performans olarak 110'luk 88'lik Getz'den çok az daha iyidir. Kağıt üzerinde aralarındaki 22 HP'lik fark pratikte o kadar büyük bir fark değildir.
  • Ben daha 88 beygirliği yolda zor zaptediyorum, kaldı ki 110'luğu süreyim
  • 110 Bg olması yakıtı arttırımı ki acaba ?
  • Getz Forumdaki verilen ort.tüketimden biraz daha fazla yakıyor benim 110 luk.Amma bunu yalnız güc farkına baglanıp baglanamıyacagından emin degilim.Cunku kullandıgım guzergah ta sanki pek iyi degil ve de genellikle kısa mesafelerde kullanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: westbam

110 Bg olması yakıtı arttırımı ki acaba ?
  • ARkadaşlar bişey soracağım bu 110 beygirlik motorun torkunu bilen varmı acaba birde kaç kilo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baran özden

ARkadaşlar bişey soracağım bu 110 beygirlik motorun torkunu bilen varmı acaba birde kaç kilo.

110 HP VGT motorun torku 240 Nm. Aracın boş ağırlığı da 1187 KG.
  • tork tork diyoruz ama ben geçen ay bir dik yokuşu çıkamadım kaldı araba gerçi formlarda bununla ilgili bilgi verilmiş ama gerçekte 40° yaklaşık bir yokuşu çıkamadı hızlanarak bağırta bagırta çıktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mrcn

quote:

Orjinalden alıntı: baran özden

ARkadaşlar bişey soracağım bu 110 beygirlik motorun torkunu bilen varmı acaba birde kaç kilo.

110 HP VGT motorun torku 240 Nm. Aracın boş ağırlığı da 1187 KG.

Saolasın
    beygir ve tork getz için çok fazla gibi, yokuşlarda patinaj sorunu doğurmuyormu?
  • 110 BEYGİR NASIL ARABA ÇEKMEZ KAFAM ALMIYOR YAWWW
  • wala 110 bg araba hakkında benim bilgim yok ama benim 82 bg düz yolda iyi ama yokuşta biraz cozurtuyo
  • Sizdeki benzinlimi dizelmi.

Saygılarla...

quote:

Orjinalden alıntı: westbam

tork tork diyoruz ama ben geçen ay bir dik yokuşu çıkamadım kaldı araba gerçi formlarda bununla ilgili bilgi verilmiş ama gerçekte 40° yaklaşık bir yokuşu çıkamadı hızlanarak bağırta bagırta çıktım
  • dizel 82 bg diye yazmıştım ama benzinlileri kaç bg bunun
  • bir sorum olcaktı 110 bg getz lerin süspansiyonunda bir farklılık varmı???
  • motor arac ıcın cok buyuk gıtmıyor mu sence bunda bır celıskı yok mu arkadasım.ben yetkılı bır hyundaı servısınde mekanık aletye sefıyım oncelıkle konu hakkında uzmanım ve bu araclar tam bır canavardır1.5crdi 110 ps.gercekten performansı senı sasırtır garantı verırım oyle cıkmazsa gel bana hyundaı ucar plaza altunızade:=)))))
  • valla gecen gün ankaraya gidiyorum, 200 ile falan,

bir baktım bir getz.

inanın arkadaşlar en az 210 ile gidiyordu...

gel buraya deyip bye bye yaptım ama ,

getz ve 210 km hız

hll mi desem, o arabaya 210 kmh yapmasına olanak sağlayan mühendislere küfür mü etsem,

hyundai nin 1.5 dizel motoru inanılmaz performanslı..

ama o arabaya fazla performanslı

bu arada 1.4 gezt'in 210 km/h hız yaptıgı konusunda bir info geldi bugün..

yuh yani
  • Arkadaş motoru insan göbeği zannetti herhalde şişmanlar hızlı gidemez !! evet bu bir devrim
  • mrb arkadaşlar
    2006 nın mayıs ayında sıfır hyundai getz 1.5 crdi 110 ps bir araba aldım
    daha önce 600cc motosikletim vardı
    aile çevremin ısrarından dolayı
    motosiklet ten sonra ancak kesebileceğini düşündüğümden 110 ps olan modelinden aldım
    yol tutuşu biraz zayıftı 175 / 65 / 14 olan lastik ebadını orjinal alüminyum alaşımlı (halk arasında çelik) olan 14" jantlarınıda değiştirmek suretiyle 185 / 55 / 15 yaparak yol tutuşunu iyileştirdim
    şu anda yol tutuşu ve gidişi konusunda hiç bir şikayetim yok çok performanslı bir makine yokuşlarda, virajlarda banamısın demiyor çizgisini bozmadan yokuş yukarı sert bir viraja dahi 90 - 95 km süratlerde girebiliyorum geniş virajlarda 110 - 130 arası değişiyor
    düz yolda 205 km/s hızı bile gördüm daha giderdide
    fren sistemi abs fakat arka frenleride disk (kampana değil) olduğundan abs devreye girmesine gerek kalmadan hemen duruyor
    motosiklet ten sonra araba olayına alışamadım
    araba kullanmak bana kaplumbağa veya salyangoz hissi veriyor
    arkadaşlar aracımı satmak istiyorum
    arabama şehir içinde neredeyse hiç binimiyorum
    250 cc bir motosiklet almıştım ona biniyorum şehir içinde daha çok 80 km lik bir gidiş geliş yolda kullanıyorum ortalama ayda 800 - 900 km yapıyorum
    aracım 110 ps inceleyenler bilir full bir araba 4 hava yastığı, sunroof, abs, klima, ebd, alüminyum alaşımlı jant, deri direksiyor simidi ve vites kolu vs vs.
    yani araçta yok yok ayrıca orjinalinden hariç 15" KM (KorMetal) marka Mirage model aliminyum alaşımlı (çelik) jant, 185-55-15 Kumho marka EcstaSupra model performans lastikler
    performans isteyenlere şiddetle tavsiye ederim
    içi geniş ve ferah bir araba
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2694937

HYUNDAI GETZ 110 BEYGIR DIZEL

• Suzuki ayni araba bende de var.Hatta bana da motor büyük oldugu icin jantları degiştirmemi tavsiye ettiler.Amma ben sarfiyat artar diye kararsız kaldım.Sana şunu soracagım:Jantları degistirmeden once ve sonra olmak uzere yakıt sarfiyatı neydi neoldu.?Yazarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opxito -- 7 Şubat 2007; 15:01:02 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.