Bildirim
HYUNDAI GETZ 110 BEYGIR DIZEL
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O herkes kimmiş merak ettim. Bende 88hplik modeli var, motor gücü, ivmelenmesi harika. Normal kullanımda bile yani sakin sakin vites yükselttiğimde bile kalkışlarda çok arabayı geride bırakıyor. O herkes arkadaşlar heralde Mercedes CLK GTR veya McLaren F1 sahibiler sanırım. Getz tavsiye ederim. Yeni VGT motor süper. Donanım desen, birçok arabada belli paket donanım olarak satılan şeyler standart. Seni ██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ ██ başlığına bekliyoruz. -
bu nasil bir mantik yürütme bilmiyorum. Bu motor bu araba icin cok büyük arac gitmiyor!!!!!!!quote:
Orijinalden alıntı: Kibitzer
O herkes kimmiş merak ettim. Bende 88hplik modeli var, motor gücü, ivmelenmesi harika. Normal kullanımda bile yani sakin sakin vites yükselttiğimde bile kalkışlarda çok arabayı geride bırakıyor. O herkes arkadaşlar heralde Mercedes CLK GTR veya McLaren F1 sahibiler sanırım. Getz tavsiye ederim. Yeni VGT motor süper. Donanım desen, birçok arabada belli paket donanım olarak satılan şeyler standart. Seni ██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ ██ başlığına bekliyoruz.
Bu lafi söyleyenin alnindan öpmek isterimm
-
Eralarda 110 Bg dizel motor standart.quote:
Orijinalden alıntı: netfinity
bu nasil bir mantik yürütme bilmiyorum. Bu motor bu araba icin cok büyük arac gitmiyor!!!!!!!
Bu lafi söyleyenin alnindan öpmek isterimm
Alıntıları Göster
Bence bir iki seneye kalmaz Getzlerdede 110 Bg motor standart olacak.
Saygılarla...
-
quote:
Orjinalden alıntı: zekiinmetu
Arkadaslar bu aracı alacam ama herkes sakın alma cunku motor araba için cok buyuk arac gıtmıyor dıyorlar.
Sizler ne derseniz?
motorun neresi büyük anlamadım
fiziksel özellikleri 88likle birebir aynı sadece bg gücü daha fazla buda bir iki ayarla yapılmıştır zaten
hele gitmiyor lafını kesinlikle kabul etmem benim 82 lik bile ok gibi iken
ama benim tavsiyem eğer 88lik full ile arasında çok fiyatta fark varsa bence pek gerekli değil 110luk
88likte gayet yeterli -
quote:
Arkadaslar bu aracı alacam ama herkes sakın alma cunku motor araba için cok buyuk arac gıtmıyor dıyorlar.
Sizler ne derseniz?
motor büyük??!!
araç gitmiyor??!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: ihg70quote:
Sizler ne derseniz?
motor büyük??!!
araç gitmiyor??!!
quote:
Orjinalden alıntı: ihg70
quote:
Sizler ne derseniz?
motor büyük??!!
araç gitmiyor??!!
Bende onu anlamadım..Hadi aracın kasası büyük desen tamam da motor büyük olunca aracın gitmesi gerek yaw
-
quote:
Sizler ne derseniz?
Ben de nerden bu 110 hp lik aracı aldım diyordum.Rampaların başları ve sonlarını nerde bitip nerde başladıklarını anlayamıyorum. Yani her taraf düz yol gibi geliyor bana -
110 beygir iiidir seridir ;quote:
Orijinalden alıntı: opxitoquote:
Sizler ne derseniz?
Ben de nerden bu 110 hp lik aracı aldım diyordum.Rampaların başları ve sonlarını nerde bitip nerde başladıklarını anlayamıyorum. Yani her taraf düz yol gibi geliyor bana
ama arabanın yol tutusu ve fren sistemi gücüne gore olmayınca sakıncalı olabilio;
araba virajlarda cok yetersiz....... -
quote:
Orijinalden alıntı: opxitoquote:
Sizler ne derseniz?
Ben de nerden bu 110 hp lik aracı aldım diyordum.Rampaların başları ve sonlarını nerde bitip nerde başladıklarını anlayamıyorum. Yani her taraf düz yol gibi geliyor banaquote:
Orjinalden alıntı: opxito
quote:
Sizler ne derseniz?
Ben de nerden bu 110 hp lik aracı aldım diyordum.Rampaların başları ve sonlarını nerde bitip nerde başladıklarını anlayamıyorum. Yani her taraf düz yol gibi geliyor bana
insanlar fiberden araç yapıyo kasa hafif olsunda yürüsün diye
boşver sen herkesi motor büyük olsun iyidiir...
-
renault marka aracım olmasına rağmen getz çok güzel bir otomobil. getz in 110 luğu roket gibi gidiyor test etme fırsatım olmadı ama alfa 159 1.9 150hp lik JTD ile 130 a kadar kafa kafaya kalktığını duymuştum. full versiyonu 110 luğun 32 civarında sanırım. dizel bir otomobil alacak olsam düşünmeden alırım....quote:
Orijinalden alıntı: cherry34quote:
Orjinalden alıntı: opxito
quote:
Sizler ne derseniz?
insanlar fiberden araç yapıyo kasa hafif olsunda yürüsün diye
boşver sen herkesi motor büyük olsun iyidiir...
Alıntıları Göster
-
al arkadaşım pişman olmazsın valla ona kalırsa her arabaya kulp takılır sen kulak asmaquote:
Orijinalden alıntı: hondacbr600_f6
renault marka aracım olmasına rağmen getz çok güzel bir otomobil. getz in 110 luğu roket gibi gidiyor test etme fırsatım olmadı ama alfa 159 1.9 150hp lik JTD ile 130 a kadar kafa kafaya kalktığını duymuştum. full versiyonu 110 luğun 32 civarında sanırım. dizel bir otomobil alacak olsam düşünmeden alırım....
Alıntıları Göster -
Arkadaslar,aranızda 110 Bg dizel motor getz kullananlar yakıt sarfiyatınız şehiriçi şehirdışı nedir bildirirmisiniz?Bu konuları paylaşırsak sevinirim.quote:
Orijinalden alıntı: Ebu Computer
Eralarda 110 Bg dizel motor standart.
Saygılarla...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ebu Computer
Saygılarla...
-
quote:
Orijinalden alıntı: opxito
Arkadaslar,aranızda 110 Bg dizel motor getz kullananlar yakıt sarfiyatınız şehiriçi şehirdışı nedir bildirirmisiniz?Bu konuları paylaşırsak sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: Ebu Computer
Saygılarla...
Alıntıları Göster
motor büyük araç gitmiyor
fizik kuralları altüst
-
şehir efsanesi bunlar yani traşşquote:
Orijinalden alıntı: muzzy_10
motor büyük araç gitmiyor
fizik kuralları altüst
Alıntıları Göster
-
bizde 2006 model getz aldık araba süper 88 gp ama uçuruyor arabayı bence çok atik bide 110 hp herlade napar bilemicemquote:
Orijinalden alıntı: subuti35
şehir efsanesi bunlar yani traşş
Alıntıları Göster -
viraj kabiliyeti olarak sınıfının lideri değil belki ama fren konusunda kesinlikle çok iyi hatta liderliğe oynar.fren sisteminin yetersizliğini nasıl ölçtün anlamadım.bütün test sonuçları olumlu gösterirken.http://www.autoshow.com.tr/apps/oto_test.app/oto_test.php/480/0/HYUNDAIquote:
Orijinalden alıntı: life19
110 beygir iiidir seridir ;
ama arabanın yol tutusu ve fren sistemi gücüne gore olmayınca sakıncalı olabilio;
araba virajlarda cok yetersiz.......
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: life19
-
KİM DEMİŞSE O SÖZÜ HALT ETMİŞ.MOTOR OLARAK İYİ BİR OTOMOBİL.quote:
Orijinalden alıntı: altunpul
viraj kabiliyeti olarak sınıfının lideri değil belki ama fren konusunda kesinlikle çok iyi hatta liderliğe oynar.fren sisteminin yetersizliğini nasıl ölçtün anlamadım.bütün test sonuçları olumlu gösterirken.http://www.autoshow.com.tr/apps/oto_test.app/oto_test.php/480/0/HYUNDAI
quote:
Orjinalden alıntı: life19
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben aranızda yeniyim ama şu 110 beygirlik gets hakkında konuşucam.bende de 1.5 crdi vgt gets sahibiyim.Bildiğiniz gibi araç 88 bg gücünde ben bu araçla 180 km´yi rahat gördüm ki 110 beygirlik aracın gitmemesini pek anlayamadım gerçi bg gücünden önce tork da önemli 240 Nm lik bir torka sahip 110 bg lik bir araç gitmezse ben hayal görmüşümquote:
Orijinalden alıntı: seyyah memleketim
KİM DEMİŞSE O SÖZÜ HALT ETMİŞ.MOTOR OLARAK İYİ BİR OTOMOBİL.
Alıntıları Göster
-
mantık hatası.quote:
Orijinalden alıntı: romanex959
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben aranızda yeniyim ama şu 110 beygirlik gets hakkında konuşucam.bende de 1.5 crdi vgt gets sahibiyim.Bildiğiniz gibi araç 88 bg gücünde ben bu araçla 180 km´yi rahat gördüm ki 110 beygirlik aracın gitmemesini pek anlayamadım gerçi bg gücünden önce tork da önemli 240 Nm lik bir torka sahip 110 bg lik bir araç gitmezse ben hayal görmüşüm
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- hyundai i20 en dolu paketi hangisi
- pasta cila çizik giderir mi
- dizel araba 3000 devirden sonra gaz yemiyor
- hyundai accent 1.5 gls ile 1.5 i gls arasındaki fark
- hyundai ioniq 6 yorum
- 2019 tucson
- hyundai staria yakıt tüketimi
- hyundai i10 otomatik sıfır fiyat
- hyundai santa fe 2024 fiyat
- tucson hibrit
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X