acaba en uygun hyundai getz dizel 25000 lik olandan ne kadara bulabiliriz ben 24500 buldum cevabınızı bekliyorum arkadaşlar
arkadaşlar cevap bekliyorum hala
24 e rahat alınır...
quote:
Orjinalden alıntı: ayhankiraz
acaba en uygun hyundai getz dizel 25000 lik olandan ne kadara bulabiliriz ben 24500 buldum cevabınızı bekliyorum arkadaşlar
PEKİ ARKADAŞLAR BENİM BİLDİĞİM EURODİSEL YAKLAŞIK BİR YILDIR TÜRKİYE PİYASASINDA FAKAT HYUNDAİ'LERİN DİSELLERİ CRDİ OLARAK EN AZ İKİ YILDAN BERİ VAR BU DURUMDA EURODİSELDEN ÖNCE BU ARABALARDA HANGİ YAKIT KULLANILIYORDU?
quote:
Orjinalden alıntı: düttürüleyla
kullanma motoru şeyedersin , garanti kapsamınında dışıondadır. 5 milyar bayılırsın cepten. aman diyim..
quote:
Orjinalden alıntı: nikon
GETZ DİZELLERDE EURODİSEL'İN DIŞINDA NORMAL DİSEL YAKITI KULLANILIRMI BU DURUM HERHANGİ BİR OLUMSUZLUĞA YOL AÇARMI?
arkadaşlar yokmu 24den aşağı fiyat veren he bu arada bende 2000 yeni kasa 1.3 lx accent var özelliklerini zaten biliyorsunuz mpi 4 cam oto merkezi kilit hidrolik falan fila n acaba ne kadar eder he bu arada 3 ay önce 3 yıl garantili 1.5 milyarlık sıralı lpg sistemi taktırdım hepsi ruhsatta var acaba lpg dahil ve lpg hariç ne kadar eder takasta veya normal fiyat olarak ben 12 ye almıştım lpgsiz siz karar verin
ya ruhsata ekletme falan herşeyi içinde anahtar teslim sıralı Lpg ne kadara mal oluyor??
1800 ytlye mal oluyor
biliyorum belki yeri değil ama sıralı lpg hakkında performans-ekonomi hakkında biraz bilgi verebilirmisin
quote:
Orjinalden alıntı: ayhankiraz
arkadaşlar yokmu 24den aşağı fiyat veren he bu arada bende 2000 yeni kasa 1.3 lx accent var özelliklerini zaten biliyorsunuz mpi 4 cam oto merkezi kilit hidrolik falan fila n acaba ne kadar eder he bu arada 3 ay önce 3 yıl garantili 1.5 milyarlık sıralı lpg sistemi taktırdım hepsi ruhsatta var acaba lpg dahil ve lpg hariç ne kadar eder takasta veya normal fiyat olarak ben 12 ye almıştım lpgsiz siz karar verin
forumun başında bir linkler listesi var... sordugun fiyat konusu orada baya yazıldı onlara bak...
23.5 a alabilirsin sanırım istanbuldan... ama sakın 24 den fazla verme...
Benzinli olanlarda ben shell v-power yada 98 oktan kullanıyorum arabanın çekişi filan artıyormuş gibi geliyor bana ama araç sabahları zor çalışıyor gaz yemiyor servise götürdüm 98 oktan kullanmamın sebeb olduğunu söylediler araç bir arıza yol açmaz ama sabahları zorlanırsın filan dediler doğruluk payı varmı? böyle bir sorunla karşılasan baska arkasdaşlar varmı ??
getz kullanan arkadaşlar ben de getz aldım genelde memnunum yalnız bagaj kaplaması bana biraz zayıf geldi sanki üzerine ağır bir cisim konulsa kırılacak mış gibi ayrıca motor kaputunun altında motordan gelen ısıyı kaportaya geçirmeyen bir halı kaplamada yok acaba neden motorun daha iyi soğuması için mi yoksa masraftan kısmak için mi ikinci secenekse sonradan biz taktırabilirmiyiz bir bilgisi olan
quote:
benzinli getzler 20 milyar . ahoooo ,, 20 milyar fiyatına 25 milyar ha asıl senin ıq na bann
övgüyü hakeden tek kısmı fiyatı...başka hiçbirşeyi değil - gözümde artık o da iyi değil - renault şu arala süper indirimler yaptı - getz fiyatına megane hb var - gidipte kore malı almam o paraya
NERENDEN ÇIKARTTIN DİZEL OLDUĞUNU????
1.4 16v 98 bgler 25milyar
ben de senin iq na..
ben 25 milyar getz dizele vereceğime gider benzinli megane alırım diyorum - ifademde benzinli - dizel kullanmadım sadece parasal açıdan baktım -
zeki arkadaşım getz fiyatına magane var diyen sensin. dizel full getz fiyatına , baz benzinli var diyorsun. bu karşılaştırmamı şimdi. dizelle dizeli kıyaslarsan anlarsın farkı. ıq düşüklüğü senin karşılaştırma yetinden belli
quote:
Orjinalden alıntı: Team Technical
quote:
benzinli getzler 20 milyar . ahoooo ,, 20 milyar fiyatına 25 milyar ha asıl senin ıq na bann
övgüyü hakeden tek kısmı fiyatı...başka hiçbirşeyi değil - gözümde artık o da iyi değil - renault şu arala süper indirimler yaptı - getz fiyatına megane hb var - gidipte kore malı almam o paraya
ben de senin iq na..
ben 25 milyar getz dizele vereceğime gider benzinli megane alırım diyorum - ifademde benzinli - dizel kullanmadım sadece parasal açıdan baktım -
quote:
zeki arkadaşım getz fiyatına magane var diyen sensin. dizel full getz fiyatına , baz benzinli var diyorsun. bu karşılaştırmamı şimdi. dizelle dizeli kıyaslarsan anlarsın farkı. ıq düşüklüğü senin karşılaştırma yetinden belli
quote:
quote:
ben de senin iq na..
akıllı olduğunu düşünen arkadaşım - ben karşılaştırma yapmıyorum - sadec gider megane alırım aynı paraya C segmentinde olan çok daha güvenli ve donanımı üstün olan (arka camlar hariç) Megané ı alırım diyorum..
-bu arada her sene IQ testi yaparlar bana ve 9 yaşımdan beri 150nin altına hiç düşmedi -
ahahahahah peki 150 ıq kardeşim sen haklısın...
quote:
quote:
quote:
quote:
ben de senin iq na..
akıllı olduğunu düşünen arkadaşım - ben karşılaştırma yapmıyorum - sadec gider megane alırım aynı paraya C segmentinde olan çok daha güvenli ve donanımı üstün olan (arka camlar hariç) Megané ı alırım diyorum..
-bu arada her sene IQ testi yaparlar bana ve 9 yaşımdan beri 150nin altına hiç düşmedi -