Şimdi Ara

Hyundai i-20 otomatik vites geri kaçırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese meraba.Sıfır aldığım 2014 model 4000 km de otomatik vites 1.4 motor hyundai i20 marka arabam var.İlk arabam ve daha çok acemiyim.Geçen gün rampada dururken araba geri kaçtı ve yanımdaki arkadaşlar otomatik vitesin kaçmaması gerektiğini söylediler.Benim de içime bir kurt düştü.Ya hep kaçıyodu ben frene bastıgım için fark edemıyordum yada bir sıkıntıdan dolayı oldu.Şimdi servise götürmek de istemiyorum hemen.Yardımcı olursanız sevinirim...

• Nispeten dik bir yokuşta frenden çekip gaza basmazsanız kaçar geri. Ama normal bir kullanımda dik yokuş da olsa frenden çekip gaza bastığınızda aman araba geri kaçıyor diyecek kadar kaçmaz. Sıkıntı yaşatmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rifat_26

Arkadaşlar öncelikle herkese meraba.Sıfır aldığım 2014 model 4000 km de otomatik vites 1.4 motor hyundai i20 marka arabam var.İlk arabam ve daha çok acemiyim.Geçen gün rampada dururken araba geri kaçtı ve yanımdaki arkadaşlar otomatik vitesin kaçmaması gerektiğini söylediler.Benim de içime bir kurt düştü.Ya hep kaçıyodu ben frene bastıgım için fark edemıyordum yada bir sıkıntıdan dolayı oldu.Şimdi servise götürmek de istemiyorum hemen.Yardımcı olursanız sevinirim...

http://www.hyundai.com/tr/tr/Services/FAQ/index.html

Otomatik şanzımanlı araç rampada geri kaçırır mı?
    Cevap: Genellikle yanlış olarak bilinen bilgilerden biri de otomatik şanzımanlı araçların rampalarda geriye kaçırmadığının zannedilmesidir. Rampadaki eğim açısına bağlı olarak otomatik şanzımanlı araçların rölantide iken geri kaçırması mümkündür.

• Ben de kaçırmaz biliyordum. Bugüne kadar kullandığım tek otomatik vitesli araba BMW E38 olmuştu. İşin sırrı 4.4 motordaymış.
  • Daihatsu Terios'un otomatiği dik rampada geri kaçırıyordu. El freniyle kalkış yapıyordum.
  • rifat_26 R kullanıcısına yanıt
    Rifat bey bende bu gece farkettim ve sizin mesajinizi gordum sordunuzmu biryere servise fln.neden geri kaciriyormus.Acikcasi biraz canimi sıktı bu durum.yardimci olursaniz sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikbilgehan

Rifat bey bende bu gece farkettim ve sizin mesajinizi gordum sordunuzmu biryere servise fln.neden geri kaciriyormus.Acikcasi biraz canimi sıktı bu durum.yardimci olursaniz sevinirim...
    bütün otomatik vites arabaların kaçırdığını bugün büyük bir şok ile öğrenmiş oldum,renault,hyundai, neyse audi servisi bile rampada otomatik araçların geri kaçırdığını söylediler,bizzat sordum hepsine hemde ustalarıyla görüşerek,yalnız yokuş kalkış desteği olanlar duruyor ve 3 saniye duruyormuş,sonra onlarda kaçıyormuş,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikbilgehan -- 23 Aralık 2014; 0:07:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu geri kaçırma yokuş kalkış desteğiyle alakalı bir durummuş.Hyundai i-20 de bu olay yok dedi servis.Ama şöyle bir durum war çok aşırı bayırlarda kaçırmıyor.Bu olaydan sonra hep denedim aşırı dik bayır dışında kaçırmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.