Şimdi Ara

Hyundai i10 1.2 otomatik vites düşünceleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Baktimda butcemi asiyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Nereden bulunur o paraya hocam?
    Netten bakınca en az beş bin yüksek çıkıyor fiyat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Birsürü var internette 42-43 bine kadar, pazarlık payı da var daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 21 Mayıs 2016; 19:19:28 >
  • i20 bak hocam
  • Ehliyet alirken kullandim sinav araci idi 1.0 manuel.Ici sasilacak derecede genis bi arac 2 kisi icin ideal bence.Otomatigi nasildir bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunluuu55 -- 21 Mayıs 2016; 22:51:08 >
  • 2 kişi iseniz .

Benim önerim değişik olacak ama Megane coupe dizellerden güzel olur bence . Hem az yakıyor hem senin için sportif hem geniş
  • 1.4 benzinli 20 bin kilometrede i20 aldık tavsiye ederim i10u aynı paraya almayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otoparkin i10 testini izleyin once.Onun disinda i10 cokta kucuk bir arac degil.Skoda Citigo da A sinifi ama arada daglar var neredeyse.Yalitimi , donanim vs neredeyse B sinifi ortalamasinda.Bence alinir , ki gayet de goruyorum trafikte .Pekte on yargiyla yaklasilan bir arac degil.

• 2. el alinca vergi odemiyorsunuz sanki sifir alan o odedigi vergiyi satarken sizden guzelce aliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

1.4 benzinli 20 bin kilometrede i20 aldık tavsiye ederim i10u aynı paraya almayın

hangi donanımlısını aldınız
  • Full paketli değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • I10 ne pahalanmış öyle ya bu yeni kasa ilk çıktığında 25 30 a veriyolardı.

• uzun süre clio, corsa, fabia, ibiza arasında gittim geldim, eşime araç alacaktım, yeni olsun, problemsiz olsun, garantisi olsun, otomatik kaydırmasın ve yolda bırakmasın, konforlu olsun..esp, 4 disk fren, usb, 4 cam otomatik, gündüz ledleri, vs olsun, güncel olsun dedim..birde park sorunu var evimizde..
    Sonunda 2014 sonu temiz bir i10 aldım 39bine .. İşçiliği baz donanım b sınıfı araçlardan daha iyi..iç hacmi de gayet iyi, bazı b sınıfları kadardır..
    Küçük dedikleri i10, b sınıfı araçlardan 20cm falan kısa zaten..Bizim milletin büyük araba merakı bir başka, para verince en büyüğü olsun istiyorlar...
    i10 yurt dışı incelemelerde hep çok iyi yorumlar alan ve çok satan bir araç, ilk kullandığımda şaşırtmıştı beni..
    Beğenmediğim yönü ise 2 hava yastığı olması ..
    güççük araba diyerek küçümseyenleri boşver, ihtiyacınıza göre araba seçmenizi öneririm..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.