Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.063
Cevap
62
Favori
410.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Hocam sen hyundai ye çalışıyorsun hep

Aynen Serkan
    Sağlık olsun ya, hanımlar kahrımızı çekiyorlar o kadar canları sağolsun.
    Biz sürerken onlar bakıyor, hevesleniyolar ama cesaret edemiyorlar bizim araçları sürmeye.
    Kendilerinin olduğunu hissedecekleri bir araç lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Hocam sen hyundai ye çalışıyorsun hep

Aynen Serkan
    Sağlık olsun ya, hanımlar kahrımızı çekiyorlar o kadar canları sağolsun.
    Biz sürerken onlar bakıyor, hevesleniyolar ama cesaret edemiyorlar bizim araçları sürmeye.
    Kendilerinin olduğunu hissedecekleri bir araç lazım

Öyle tabikide
    Eşimde yeni ehliyet aldı sürüşte problem yok ama ufak önemli ayrıntıları unutuyor hep dururken debriyaja basmak yada boşa almak gibi araba duruyor motorda duruyor bizde
    En son duramadı hanım basketbol sahasının kapısına girdi ben bidaha direksiyona geçmem dedi

• Ben de çok sürdürdüm hanıma ama işte o korku oluşuyor.
    Ne kadar araç ortak bir kullanım olarak görünse de, araç sürmek isteyen hanımları bir yoklarsanız o aracın biraz size ait olduğunu düşünüyorlar.

Ben şimdi aracımı hep temiz tutar ve özen gösteririm.
    Aracım 2008 ama her gören 2010 mu diye sorar ve satmıyor musun diyen de çok
    Böyle olunca hanım, alır da bir yere çarparsam hem eşimi üzerim, hem bi daha direksiyona geçemem hem de araç değerinden düşer diye düşünüyor.

En azından ufak tefek bi araç olursa Allah büyük kazalardan korusun, ufak tefek çizdirmelerde filan en azından kendi aracıma kendim yaptım deyip vicdan yapmazlar o kadar. Benim eşim çok hevesli ama bir yandan saydığım nedenlerden ötürü süremiyor oluşu beni de üzüyor. Hele yeni i30 CW aracı aldığımızda hiç geçmez o direksiyonun başına

• Hayırlısı hocam
  • merhabalar 2 gün önce 2010 model i10 team otomatik aldım
    almadan önce forumdaki yazılarınızı bir hayli okudum ve kararımı bu araç olarak verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsplan

merhabalar 2 gün önce 2010 model i10 team otomatik aldım
    almadan önce forumdaki yazılarınızı bir hayli okudum ve kararımı bu araç olarak verdim

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsplan

merhabalar 2 gün önce 2010 model i10 team otomatik aldım

Hayırlı Uğurlu Olsun...
  • teşekkürler arkadaşlar
    bu arada ben aldım 2 gün sonra hyundai sitesindeki fiyatlar güncellenmiş şimdi gördüm
    1.1 team manuel 23.900
  • ilk arabam 2 gün önce aldım i10 2009 model :) ama arabada tek sorunum debriyajın çok yukarıda kavraması sanırım ona baktırmam gerekicek acemilikde baş edemiyorum pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraxxx

ilk arabam 2 gün önce aldım i10 2009 model :) ama arabada tek sorunum debriyajın çok yukarıda kavraması sanırım ona baktırmam gerekicek acemilikde baş edemiyorum pek

Hayırlı Olsun...
    Zamanla alışırsınız Gaz,Debriyaj ayarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraxxx

ilk arabam 2 gün önce aldım i10 2009 model :) ama arabada tek sorunum debriyajın çok yukarıda kavraması sanırım ona baktırmam gerekicek acemilikde baş edemiyorum pek

Hayırlı olsun. Araç bilgilerinizi verirseniz ilk sayfadaki listeye eklerim.
  • arkadaslar i10 umun 10bin baklml geldi

neler yapilacak? ne kadar tutuyor bilgisi olan var mi?

2011 otomatik vites benzinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owin -- 27 Haziran 2011; 1:23:28 >
  • Ekim ayında araç 7000 km de iken ilk bakımını yaptırdım ve 190 TL tuttu, üstelik kampanya var indirimli dediler öyle gittim. Ben tekerleri rotasyon yapın dedim adamlar rot balans anlamış:D neyse dedik. Rot balans bile 30 TL. Hava filtresi, yağ filtresi ve yağ değişti.Hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: closer10

Ekim ayında araç 7000 km de iken ilk bakımını yaptırdım ve 190 TL tuttu, üstelik kampanya var indirimli dediler öyle gittim. Ben tekerleri rotasyon yapın dedim adamlar rot balans anlamış:D neyse dedik. Rot balans bile 30 TL. Hava filtresi, yağ filtresi ve yağ değişti.Hepsi bu.

Sizinki fazla tutmuş. Ben mart ayında 15000 bakımına 150 verdim. Ama tabi rot balans yok :) ondandır...
  • Manuel i10 kullanan arkadaşlara sesleniyorum, şehir içi tüketiminiz ne kadar? Ben 100 km de 7 lt yakıyorum. Acaba lastik hava basıncı 33 basıyorum ondan mı? 32 yi denesem mi?
  • quote:

Manuel i10 kullanan arkadaşlara sesleniyorum, şehir içi tüketiminiz ne kadar? Ben 100 km de 7 lt yakıyorum. Acaba lastik hava basıncı 33 basıyorum ondan mı? 32 yi denesem mi?

Aracın minimum hava basıncı 33 dür. Bu değerin altına inmeyin. Maksimumuda 35 dir.
  • Çok garip doğrusu, i10 dan daha büyük arabalar bile 32 basıyor.
  • quote:

Çok garip doğrusu, i10 dan daha büyük arabalar bile 32 basıyor.

Sanırım lastik ölçüsü ile ilgili.
  • arkadaslar egitim nedeniyle yurt dlslna clktlglmdan dolayi

i10 team otm araclmlsatisa clkardlm

13bin kilometrede

ilgilenen isteyen arayan olursa aklinizda olsun

tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.