Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
62
Favori
410.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naz_eg

Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben de bugün eşim için makyajlı i10 Mode Otomatik vites araç aldım. Fiyatta 25700'e anlaştık, liste fiyatı 27500 dü. 1800'e de BRC tüp takacak servis, aynı fiyata geldi. Hayırlısıyla Pazartesi, Salı tüm işlemlerin biteceğini ve teslim edebileceklerini söylediler. Sizce fiyat iyi mi arkadaşlar? Bu arada Getz e niyetlenmiştik ama otomatik viteslinin artık gelmediğini söylediler, nasibimiz i10 muş

Hayırlı olsun, fiyatta gayet iyi. Getz sonuçda üretim ve satışı durmak üzere olan bir model.
    İlk sayfadaki listeye eklendiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuye

quote:

Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben de bugün eşim için makyajlı i10 Mode Otomatik vites araç aldım. Fiyatta 25700'e anlaştık, liste fiyatı 27500 dü. 1800'e de BRC tüp takacak servis, aynı fiyata geldi. Hayırlısıyla Pazartesi, Salı tüm işlemlerin biteceğini ve teslim edebileceklerini söylediler. Sizce fiyat iyi mi arkadaşlar? Bu arada Getz e niyetlenmiştik ama otomatik viteslinin artık gelmediğini söylediler, nasibimiz i10 muş

Hayırlı olsun, fiyatta gayet iyi. Getz sonuçda üretim ve satışı durmak üzere olan bir model.

Getz ilgili bayi ile sohbet ederken 2014 uzattılar üretmi durdurmayı demişti...

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

quote:

Getz ilgili bayi ile sohbet ederken 2014 uzattılar üretmi durdurmayı demişti...

accent era'da bitiyordu bu yıl ama onuda çok tutuldu-sattı diye uzatmışlar. Fakat getz yurtdışından geliyor. Onda bir uzatma var mı kesin bilemiyorum. Ama çok iyi araçtır oda. Daha önce hem manuel hem de otomatik vites getz'im vardı.

• Sağlam araba Getz de hala satış rakamlarına baktığımızda aylık 1200 adet satıyor
    Bu gidişle AccentEra-Getz den vazgecemicekler...
  • mimseckin---1.1 Benzinli TEAM Otomatik..İstanbul

Emektar tipo satıldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimseckin

mimseckin---1.1 Benzinli TEAM Otomatik..İstanbul

Emektar tipo satıldı...

Aracınız hayırlı olsun; güle güle kullanın. 1. sayfaya ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimseckin

mimseckin---1.1 Benzinli TEAM Otomatik..İstanbul

Emektar tipo satıldı...

Hayırlı Olsun...
  • merhabalar bende bir i10 team otomatik sahibiyim. aracın artıları ve eksileri olarak şunlar diyebilirim.
    artıları:
    +dışı küçük olmasına rağmen içi fena sayılmaz
    +tavanı b hatta c sınıf araçlara bile göre yüksek boyunuz uzunsa saçınızın tavana değme sorunu yok
    +fiyatına göre iyi otomobillerden birisi
    +direksiyonu yumuşak hissiyatlı

eksileri ise:

-1.1 motor olmasına rağmen çok da az yakmıyor bmw 2.0d 183 hp ile aynı derecede yakıyor (fabrika verilerine göre) hatta biraz daha yüksek:)
    -on konsol malzeme kalitesi fena olmamasına rağmen yan kapı malzemeleri vs... kötü
    -devir göstergesi yok:S (otomatik)
    -yakıt deposu çok küçük
    -ve yine söylüyorum motor hacmine ve gücüne göre fazla yakıyor tartışmasız
    -bayırlarda son gaz çıkmadınız müddetçe zor çıkıyor son gaza bastınız andada biraz fazla bağırıyor
    -yalıtımı biraz zayıf ama tahminen sınıf standartlarındadır heralde

biraz objektif bi yorum yaptım. ama yinede sanırım sınıfının en iyisi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycihan -- 10 Ocak 2011; 0:29:55 >

• Yakış olarak bana da biraz fazla geldi. Aracıma alır almaz serviste lpg taktırmıştım, şimdi bir ölçüm yaptım. 100 km de yaklaşık 10 litre LPG yakmış, artı kış dolayısıyla lpg ye geçişin geç olmasından dolayı yolun yarısında da benzin yaktı. Bu rakamlar sizce çok mu yoksa sıfır bir araca göre normal mi? Şehiriçi bildiğim kadarıylar 8litre civarı olması lazım.
  • quote:

Yakış olarak bana da biraz fazla geldi. Aracıma alır almaz serviste lpg taktırmıştım, şimdi bir ölçüm yaptım. 100 km de yaklaşık 10 litre LPG yakmış, artı kış dolayısıyla lpg ye geçişin geç olmasından dolayı yolun yarısında da benzin yaktı. Bu rakamlar sizce çok mu yoksa sıfır bir araca göre normal mi? Şehiriçi bildiğim kadarıylar 8litre civarı olması lazım.

LPG'de benzine göre daha az yol gidersiniz. 1 litre benzin yaklaşık 1.2 litre lpg'ye eşdeğerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycihan

merhabalar bende bir i10 team otomatik sahibiyim. aracın artıları ve eksileri olarak şunlar diyebilirim.
    artıları:
    +tavanı b hatta c sınıf araçlara bile göre yüksek boyunuz uzunsa saçınızın tavana değme sorunu yok

eksileri ise:

-1.1 motor olmasına rağmen çok da az yakmıyor bmw 2.0d 183 hp ile aynı derecede yakıyor (fabrika verilerine göre) hatta biraz daha yüksek:)
    -on konsol malzeme kalitesi fena olmamasına rağmen yan kapı malzemeleri vs... kötü
    -yakıt deposu çok küçük
    -bayırlarda son gaz çıkmadınız müddetçe zor çıkıyor son gaza bastınız andada biraz fazla bağırıyor

Hayırlı olsun. İlk sayfadaki listeye ekledim sizide. Dilerseniz bulunduğunuz ili de belirtirseniz eklerim.

• Herkeze merhaba,

oncelikle bende eşime 2009 model i10 select otm aldım.

Aracdan eşimde bende son derece memnunuz sadece yakıt konusunda anladığım aracın devrini normal tutmak gerekiyor biraz devir yüklesinde yakıt tüketimide artıyor.

Aldıkdan sonra öncelikle araca xenon taktırdık ve gayet güzel oldu. cyber h4 kısa uzun xenon 180 tl (ümraniyede atakan tuning ismail berke internette ararsanız bulabilirsiniz)

2. ilavemizde kolçak oldu. daha önceki araçlarımızda kolçağın rahatlığını gördüğümüzden i10 aracımızada kolçak taktırmak istedim. koltuğu delerek değilde orjinal ölçülerde iki koltuk arasında oturtmalı olanı aradık ama türkiyede malesef yok. internet sitelerinde satış ilanlarına inanmayın hem hyundai hemde armster türkiye dist. ile görüştüm ürün türkiyede yok. ve gelecek gibide gözükmüyor. bende armsterin almanyadaki temsilcisi ile mail ile iletişim kurdum ve ürünü türkiyeye göndermelerini istedim kabul etmediler. Bende almanyadaki bir tanıdığın adresine gönderttim oda türkiyeye gelen bir tanıdığı ile geldi ve bana getirdi bu sayede ekstra gümrük vergiside germek zorunda kalmadım. montajıda gayet rahat ve kolay olduğundan kendim yaptın gereken malzeme 3 mm delik açabilcek bir matkap ve tornavida.

www.ws-autoteile.com
    Fehler - ws-autoteile.com
    http://www.ws-autoteile.com/product_info.php?info=p1119821494

• quote:

Orijinalden alıntı: cagcey83

Herkeze merhaba,

oncelikle bende eşime 2009 model i10 select otm aldım.

Aracdan eşimde bende son derece memnunuz sadece yakıt konusunda anladığım aracın devrini normal tutmak gerekiyor biraz devir yüklesinde yakıt tüketimide artıyor.

Aldıkdan sonra öncelikle araca xenon taktırdık ve gayet güzel oldu. cyber h4 kısa uzun xenon 180 tl (ümraniyede atakan tuning ismail berke internette ararsanız bulabilirsiniz)

2. ilavemizde kolçak oldu. daha önceki araçlarımızda kolçağın rahatlığını gördüğümüzden i10 aracımızada kolçak taktırmak istedim. koltuğu delerek değilde orjinal ölçülerde iki koltuk arasında oturtmalı olanı aradık ama türkiyede malesef yok. internet sitelerinde satış ilanlarına inanmayın hem hyundai hemde armster türkiye dist. ile görüştüm ürün türkiyede yok. ve gelecek gibide gözükmüyor. bende armsterin almanyadaki temsilcisi ile mail ile iletişim kurdum ve ürünü türkiyeye göndermelerini istedim kabul etmediler. Bende almanyadaki bir tanıdığın adresine gönderttim oda türkiyeye gelen bir tanıdığı ile geldi ve bana getirdi bu sayede ekstra gümrük vergiside germek zorunda kalmadım. montajıda gayet rahat ve kolay olduğundan kendim yaptın gereken malzeme 3 mm delik açabilcek bir matkap ve tornavida.

www.ws-autoteile.com
    Fehler - ws-autoteile.com
    http://www.ws-autoteile.com/product_info.php?info=p1119821494

Aracınızı güzel günlerde kullanın. İlk sayfadaki listeye eklendiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baycihan

merhabalar bende bir i10 team otomatik sahibiyim. aracın artıları ve eksileri olarak şunlar diyebilirim.
    artıları:

eksileri ise:

-yakıt deposu çok küçük

Hayırlı olsun. İlk sayfadaki listeye ekledim sizide. Dilerseniz bulunduğunuz ili de belirtirseniz eklerim.

teşekkür ederim. bulunduğum il sakarya.

• quote:

quote:

Yakış olarak bana da biraz fazla geldi. Aracıma alır almaz serviste lpg taktırmıştım, şimdi bir ölçüm yaptım. 100 km de yaklaşık 10 litre LPG yakmış, artı kış dolayısıyla lpg ye geçişin geç olmasından dolayı yolun yarısında da benzin yaktı. Bu rakamlar sizce çok mu yoksa sıfır bir araca göre normal mi? Şehiriçi bildiğim kadarıylar 8litre civarı olması lazım.

LPG'de benzine göre daha az yol gidersiniz. 1 litre benzin yaklaşık 1.2 litre lpg'ye eşdeğerdir.

Bunda hemfikiriz zaten. Ama şehiriçinde 100km de 10 litre LPG yaktı derken bunun en az 30km sinde de benzin yaktı, dur kalk ve kısa mesafe yüzünden. O yüzden bana çok yakıyor gibi geldi, ne dersiniz?

• Arkadaşlar merhaba.

Benim 2010 model i10'num için bu makyajlı i10'un anteninden istiyom. nerden temin ederim. Servis demeyin. Netten bulabileceğim site varmıdır?
    Anten yerleri aynı gibi duruyor. Umarım olur.
  • bu aracın lpg'de kaç lira yaktığını ve yedek parça fiyatları konusunda fikirlerini beyan edebilecek i10 kullanıcısı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

bu aracın lpg'de kaç lira yaktığını ve yedek parça fiyatları konusunda fikirlerini beyan edebilecek i10 kullanıcısı var mı?

15000 bakımı (yağ, hava ve yağ filtreleri, polen filtresi birkaç yağ tapa contası) 145 TL
  • Bakalım, ekim ayında inşallah Dizel i30 CW aldıktan sonra hanım da heveslendi ve benim aklıma hemen i10 geldi.
    Gerek sitesinde, gerekse de elbet forumdan okuduğum kadarıyla güzel ve tam bayan için araç.

Hanım i30 CW benim için çok büyük olur; ayrıca sıfır alacağız aracı ben o aracı sürmeye kıyamam, bir yere dokunurum diye korkarım diyor. Haliyle tam profesyonel değil ve haklı da. Bugün konuştuk, bana da ufak bir araç bakalım dedi. Hemen i10 dedim ve baktık, onun da hoşuna gitti.

Gerçekten Hyundai markasını Hyundai kullanan biliyor. Kafamdan araç düşündüğümde aklımda hep Hyundai oluyor.
    Çünkü verdiğiniz paraya alabileceğiniz en iyi performans, donanım ve güvenliktir Hyundai

Bugün SUV bir araç düşünsem gider ix35 alırım, başka markaların bomboş araçlarına para dökmek bana mantıksız geliyor.

Ekim ayından sonra hanımın araç için para biriktireceğiz. Bizim çile bitmez
    Onun aracı sıfır düşünmüyoruz ama 2-3 yaşında ikinci el hatasız bir i10 alacağım kısmetse.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.