Şimdi Ara

HYUNDAI İ20 1.2 ELİT BLUE mu? Skoda Fabia 1.2 TSI Style mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silverdream

Arkadaşlar ikinci elde en fazla ne kadar eder araçlar ? Ne ödemek lazım en fazla?

Yakıt konusunda benzinde kalacağım. Çok fazla yol yapmayacağım zaten. Yakıt konusunda bariz Fabia daha iyidir diyebilir miyiz?

Bariz değil LPG ile kurtarır anca. Ama tin tin gidersiniz TSI motora göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrika verisi; i20: şehir içi 6 lt şehir dışı 4.2 lt karma 5 lt.----- fabia şehir içi 6 lt şehir dışı 4 lt karma 4.7 lt. i20 lpg ile anca kurtarırmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

fabrika verisi; i20: şehir içi 6 lt şehir dışı 4.2 lt karma 5 lt.----- fabia şehir içi 6 lt şehir dışı 4 lt karma 4.7 lt. i20 lpg ile anca kurtarırmiş

Bizim millet i20'yi sadece 4 ileri otomatikten ibaret zannediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gyetiker

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

fabrika verisi; i20: şehir içi 6 lt şehir dışı 4.2 lt karma 5 lt.----- fabia şehir içi 6 lt şehir dışı 4 lt karma 4.7 lt. i20 lpg ile anca kurtarırmiş

Bizim millet i20'yi sadece 4 ileri otomatikten ibaret zannediyorlar

Biz yazalım da belki birine faydası olur.

• İ20 50 bin eder mi?

• Fabia performans olarak,motor olarak ezer.Yakıt tüketimide buna rağmen daha iyi.Donanım olarakta önde.
  • İ20 için herkes geniş demiş fakat bagajı geniş tutmak için arka koltuklardan çalmışlar. 185 arkadaşım şoför koltuğunu kendisine göre ayarladığında arkaya anca çocuk oturabiliyor. Yani hacim olarak leş. Vag a antipatim car fakat motor olarak da fabia öne çıkıyor. Malesef bende fabia diyorum.

• İ20 alırdım , forumda zaten hangi araç önerilirse onun bilki satış rakamları yerdedir , 2.eli sıkıntılıdır.bknz(308,fabia , talisman)

Bu arada TSI fabia uçuyormu , öyle bir anlatmışsınızki . İ20 ye tüp takılır , cam tavan açılır güzel güzel gezilir

• İ20 elit den bahsediyorunuz, millet içi kötü demiş. Kaç kere bindiniz. Bagaj, iç genişlik, konfor olarak daha üstün bir araba i20. Az yaksın derdiniz varsa bile i20. 2. El olarak i20.

Heö artık 1.2 tsı devri bitiyor. Wag grubu 1.0 ecoTsı motoru sunmaya başladı. 1,2 devri bitti. 3 4 sene sonra satmaya kalkarsanız sıkıntı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

İ20 elit den bahsediyorunuz, millet içi kötü demiş. Kaç kere bindiniz. Bagaj, iç genişlik, konfor olarak daha üstün bir araba i20. Az yaksın derdiniz varsa bile i20. 2. El olarak i20.

Heö artık 1.2 tsı devri bitiyor. Wag grubu 1.0 ecoTsı motoru sunmaya başladı. 1,2 devri bitti. 3 4 sene sonra satmaya kalkarsanız sıkıntı olabilir.

50 bin eder mi elit ? Acil cevap beyler
  • silverdream kullanıcısına yanıt
    Temiz ve km düşük ise eder.

• TSI motor i20 nin motorundan çok daha iyi ama fabia, i20 nin yanında tekerlekli buzdolabı gibi kalıyor. Ben i20 alırdım.
  • motor olarak tsi tabikide turbolu olduğu için avantajlı

Ama bir yan yana koyun hangisini almanız gerektiğini anlarsınız

İ20

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

İ20 için herkes geniş demiş fakat bagajı geniş tutmak için arka koltuklardan çalmışlar. 185 arkadaşım şoför koltuğunu kendisine göre ayarladığında arkaya anca çocuk oturabiliyor. Yani hacim olarak leş. Vag a antipatim car fakat motor olarak da fabia öne çıkıyor. Malesef bende fabia diyorum.

I20 nin ici leş denilecek kadar kotuyse hacim olarak diger b sinifi araclar leş ötesi o zaman.

• tafo0911 T kullanıcısına yanıt
    Uzun zaman yaris kullandım, bazı c sınıflarından bile iyi arka diz mesafesine sahip. İ20 güzel bi araç. Tip olarak en yakışıklı b sınıfı araç fakat arka diz mesafesi cidden çok kötü.

• hepinize teşekkürler i20 elit blue aldım arkadaşlar
  • silverdream kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kesinlikle doğru seçimi yapmışsınız. Aldığınız araç neredeyse %90 Türk üretimidir. Yedek parçası ucuzdur ve hemen her yerde bulunabilir. Keza gerek yetkili, gerekse özel servisleri de öyle. Mekanik aksam olarak ta atmosferik olduğu için sorun çıkarmaz. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

Hayırlı olsun. Kesinlikle doğru seçimi yapmışsınız. Aldığınız araç neredeyse %90 Türk üretimidir. Yedek parçası ucuzdur ve hemen her yerde bulunabilir. Keza gerek yetkili, gerekse özel servisleri de öyle. Mekanik aksam olarak ta atmosferik olduğu için sorun çıkarmaz. Güle güle kullanın.

Teşekkürler

• Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

hepinize teşekkürler i20 elit blue aldım arkadaşlar

Hayırlı uğurlu olsun.

Sizi i20 garage türkiye grubuna beklerim👍

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.