< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyegen -- 8 Eylül 2021; 20:20:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1435. sayfa)

-
-
Ben style plus bekliyorum boşuna mı bekliyorum o zaman size kim söylemiştiquote:
Orijinalden alıntı: meyegen
Style plus bu ay üretim planına alınmamış hiçbir yerde bulunmuyor. Her bayide style donanım var. Almak isteyen beklemesin. 199binden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayiler net cevap veremiyor. Bekleme şansınız varsa style plus kaparo yatırıp ne zaman gelirse araba bekleyebilirsiniz. Ben zaten ağustos başından beri beklediğim için style aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Ağustos 16 dan beri bekliyorum, style geldi style plus gelmedi o zaman siz hangi bayiden aldiniz
İstanbul basın expres üzerindeki bayiden aldım.
kırmızı metalik renk 196bin. Seramik, cam filmi, kaput filmi mecburi 3bin. Total fiyat 199bin, zaten sitesindeki liste fiyatı da 199bin.
Anladım hayırlı olsun bakalım bizim danismanlardan ses yok sorduğumda belli değil diyorlar sadece
Selamlar, 2. el 2020 hyundai elite aldım. Geri görüş kamerası R' den D' ye alınca takılı kalıyor. Radyo seside keza aynı kısık kalıyor. P' ye aldığımda düzeliyor. Konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır?
-
Merhabalar i20 - 1.4 MPI 6 İleri Otomatik AT Style 2021 araç alıyorum.Bayi lpg taktırmak ister misiniz dedi.Landrenzo marka 7250 tl'ye her şey dahil 5 yıl 150.000 km garantili teklif ettiler.Sizce taktırmalı mıyım.Araç nasıl yakıyor?
Çok mu biniyorsunuz bilmiyorum ama,7250 TL verip mevcut LPG fiyatlarıyla,LPG'li araca binmek çok mantıklı gelmiyor bana,dışarıda 4000 tlye çok güzel LPG sistemleri taktırabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: pers96
Merhabalar i20 - 1.4 MPI 6 İleri Otomatik AT Style 2021 araç alıyorum.Bayi lpg taktırmak ister misiniz dedi.Landrenzo marka 7250 tl'ye her şey dahil 5 yıl 150.000 km garantili teklif ettiler.Sizce taktırmalı mıyım.Araç nasıl yakıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 11 Eylül 2021; 7:54:35 >
Herşey normal,bunlar güvenliğiniz içinquote:
Orijinalden alıntı: bahtsızpistoleSelamlar, 2. el 2020 hyundai elite aldım. Geri görüş kamerası R' den D' ye alınca takılı kalıyor. Radyo seside keza aynı kısık kalıyor. P' ye aldığımda düzeliyor. Konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır?
1.4 MPI Otomatik vites yeni kasanın şehir içi yakıt tüketimi nedir? 8-9 litreler normal midir?
-
-
2021 1.4 jump manuel aracım var. Çok yakıyordu. 4bin km'de prins technomax lpg kiti taktırdım. Ankara içi 9lt, şehirler arası 7litre civarı lpg tüketimi var.quote:
Orijinalden alıntı: pers96
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 12 Eylül 2021; 15:20:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında fazla da km yapmıyorum.Garanti nasıl olur ondan endişeliyim.
Hocam peki nerde taktırdınız.Dışarda taktırdıysanız garanti sorun olmadı mı?
LPG taktırınca motor, egzos sistemi vs. garantiden çıkıyor. Açıkcası bende eski kasası vardı be garantideyken lpg taktırmıştım. 5 yıl 90bin km motor ile alakalı hiç sorun yaşamadım. Ama şimdiki kasada nasıl olur bilemiyorum.
-
Merhabalar, araştırmalarım sonucunda 2017 veya 2018 model bir i20 almaya karar verdim. mpi motorlar biraz fazla yaktığı için gezerken düşünmemek adına crdi düz vites bir araç almak istiyorum. bu motorlarda herhangi bir sıkıntısı olan veya illa benzinli al diyen olur mu? tavsiyelerinizi ve genel olarak araç hakkındaki fikirlerinizi (elite veya elite smart paket düşünüyorum) bekliyorum. Teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebnamy -- 13 Eylül 2021; 16:42:7 > -
Merhabalar. Sıfır İ20 boş paket almayı düşünüyorum bütçemden dolayı fakat herkes i20 için trim sesinden bahsediyor. Yaşayan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subayt -- 14 Eylül 2021; 22:45:56 >
Motor garantisi yok.quote:
Orijinalden alıntı: pers96Hocam peki nerde taktırdınız.Dışarda taktırdıysanız garanti sorun olmadı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: subayt
Merhabalar. Sıfır İ20 boş paket almayı düşünüyorum bütçemden dolayı fakat herkes i20 için trim sesinden bahsediyor. Yaşayan var mıMerhabalar hocam herhangi bir trim sesine rastlamadım ben şimdiye kadar aracım 15 bin oldu 👍 genelde sigorta kutusundan ses geliyor diye şikayet edenler olmuş bende öyle bir sorun yok çok şükür hem olsa bile garantisi devam ediyor Serviste izole ederler hocam merak etmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 15 Eylül 2021; 13:41:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X