Maalesef yok hocam ama modül olarak piyasadan bulunabilir yalnız açma yapmaz sadece kapıyı kilitleme sonrası 4 camı otomatik kapatır 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1434. sayfa)
-
-
Hadi ya şaşırdım birçok arabanın boş versiyonunda hatta 2004 model opel corsada bile olan bir özellik neyse ozman araştırmayayım boşu boşuna
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 200 bin TL'ye otomatik b segment fiyat performans aracı bu i20 midir ? Başka öneriniz var mı ?
-
Seat ibiza bulursan bakabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: marsk35
Seat ibiza bulursan bakabilirsinizEyvallah üstad. Yanıt için teşekkür ederim. Onu da araştırayım. DSG olduğu için yanaşma diyenler vardı. i20 tam otomatik sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: shadowmexoArkadaşlar 200 bin TL'ye otomatik b segment fiyat performans aracı bu i20 midir ? Başka öneriniz var mı ?
Kesinlikle i20 hocam tam otomatik senelerce sorunsuz binebileceğin bir araç servis bakımlarıda uygun 15 bin km ara ile 👍
Harun BildikyoutubeKanalıma Destek Olmak İçin Abone Olup Videoyu Beğenebilirsiniz. B Sınıfı araçların geyik testi sonuçları Video Etiketleri : #BSegmentKarşılaştırma #BSınıfıGeyik Testi #GeyikTesti yeni clio test, 2021 clio inceleme, clio 5, clio araç tanıtımı, clio 2021, clio rs, clio 1.0 sce, clio 0.9 tce, clio 5 modifiye, clio 1.3 tce, clio modifiye, clio geyik testi, yeni clio, yeni renault clio, new renault clio, peugeot 208, new peugeot 208, yeni peugeot 208, peugeot 208 gt line, peugeot 208 gt line, peugeot 208 active, peugeot 208 inceleme, peugeot 208 1.2 puretech 75, peugeot 208 allure, peugeot 208 gt, peugeot 208 reklam, peugeot 208 top speed, peugeot 208 pov, peugeot 208 allure 2021, peugeot 208 gti 2021, peugeot 208 geyik testi, peugeot 208 test, opel corsa 2021, opel corsa 2020, opel corsa f, opel corsa modifiye, opel corsa 1.2 75, opel corsa 1.2 130, opel corsa 2021 ultimate, opel corsa 2021 essential, opel corsa 2021 elegance, opel corsa ultimate, opel corsa geyik testi 2021, opel corsa 2021 inceleme, volkswagen polo, volkswagen polo 2020, volkswagen polo 2021, volkswagen polo 2022, volkswagen polo 1.0 tsi comfortline, volkswagen polo araç içi tanıtımı, volkswagen polo 2021 comfortline, volkswagen polo modifiye, volkswagen polo inceleme, volkswagen polo araç tanıtımı, volkswagen polo gti, volkswagen polo otomatik vites kullanımı, volkswagen polo 1.4 tdi, volkswagen polo dsg, volkswagen polo geyik testi, hyundai i20, hyundai i20 araç içi tanıtımı, hyundai i20 n, hyundai i20 n line, hyundai i20 2020, hyundai i20 bagaj tanıtımı, hyundai i20 1.4 mpi otomatik, hyundai i20 bluetooth bağlantısı, hyundai i20 lastik basınç sensörü sıfırlama, hyundai i20 otomatik vites kullanımı, hyundai i20 modifiye, hyundai i20 kaput, hyundai i20 kaput içi, ford fiesta 2021, ford fiesta 1.4 tdci, ford fiesta modifiye, ford fiesta 2020, ford fiesta st, ford fiesta araç içi tanıtımı, ford fiesta inceleme, ford fiesta top speed, ford fiesta geyik testi 2021 ford fiesta, 2022 ford fiesta, seat ibiza 2021, seat ibiza 2020, seat ibiza 1.0 80 hp, seat ibiza cupra, seat ibiza 1.0 ecotsi dsg, seat ibiza fr 2021, seat ibiza modifiye, seat ibiza 1.2 tsi, seat ibiza 1.0 eco 80 hp s&s style, seat ibiza 1.0, seat ibiza inceleme, seat ibiza 1.0 ecotsi dsg top speed, seat ibiza 2021 1.0, skoda fabia 2021, skoda fabia 2020, skoda fabia 1.0 tsi dsg, skoda fabia inceleme, skoda fabia 2020 inceleme, skoda fabia rs, skoda fabia modifiye, skoda fabia 1.4 tdi, skoda fabia 1.2 tsi dsg, skoda fabia 2021 test sürüşü, skoda fabia 1.4, skoda fabia test sürüşü, skoda fabia 2021 inceleme, new skoda fabia, skoda fabia 2022, toyota yaris gr, toyota yaris 2021, toyota yaris cross 2021, toyota yaris cross, toyota yaris hybrid, toyota yaris 2020, toyota yaris inceleme, b segmenti en iyi araba, b segmenti araçlar, b segmenti geyik testi, b segmenti araç karşılaştırma, b segmenti en iyi araba 2020, b segment araçlar, b segment araç karşılaştırma, b segmenti en iyi araba 2021, b segmenti otomatik araç tavsiyesi, b segment, b segment hangi araba alınır,https://www.youtube.com/watch?v=ktnPMKHpAQk&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dsg sorunları eskide kaldı ezbere konuşuyor herkes şuan i 20 de kullanılan 1.4 harici motorda gelen dct şanzıman da çift kavrama AT eski tip kullanım konforu ve yakıt tüketimi çok fazla i20 1.0 düşünüyorsanız eğer dsg den farkı yok zaten hem konforlu hemde performanslı vede yakıt tüketimi konusunda çok iyi zaten küçük ve verimli motorlarda çift kavrama kullanılıyor sıradan bir kullanıcıysanız sıfır arac alıcaksanız hepsi sorunsuz arabalar i20 de 2. Eli güçlü bir araç rakip olarak f/p olarak ibiza var ithal olduğundan çok az fiyat farkıda var tabi ben ikisinede bakar malzeme kalitesini kıyaslayıp almanızı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 4 Eylül 2021; 19:53:2 >
Arkadaşlar i20 1.4 jump düz vites arıyorum. İstanbul ve Bursadaki ulaşabildiğim bayilerle konuştuğumda elimizde yok diyorlar. Bulabilen var mıdır? 2. El piyasasına lanet edip bütçemi zorlayarak boş da olsa 0 araç almaya karar verdim. Bu sefer de araç bulamıyorum, gerçekten lanet olsun ya.
-
Selamlar, style paket donanımında carplay kablolu mu yoksa kablosuz mu?
-
Kablosuz olması lazım
Garip Bi şekilde Elit plus hariç diğer donanımlar da kablosuzquote:
Orijinalden alıntı: MehmetYKayaSelamlar, style paket donanımında carplay kablolu mu yoksa kablosuz mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben kablosuz bağlanamıyorum elite paketle nerde hata yapıyorum?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cep telefonununuz işletim sistemi nedir?
iOS ise doğrudan kablosuz bağlanabilmeniz gerekiyor.
Android 10 ise kablolu bağlanabilirsiniz. (Sanırım kablosuz bağlantı için apk vb indirip bir miktar takla atmak gerekiyor.)
Android 11 ise kablosuz bağlanabiliyorsunuz. Android 11'de android auto uygulaması işletim sistemine gömülü olarak geliyor, Android 10'daki gibi ayrı bir "app" şeklinde çalışmıyor.
Bence araç ve paketten ziyade telefonun işletim sistemine göre farklılık gösteriyor. Sürücüler de ben şu paketi kullanıyorum kablosuz bağlanıyorum diyebilirken aynı paketi kullanan bir başka kullanıcı "ben neden bağlanamıyorum?" diyebiliyor. Oysa işletim sistemi daha çok önemli gibi görünüyor.
Bilgi hatalı olabilir, sadece yaptığım okumalarda ve denemelerde böyle bir sonuç çıkarttım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 6 Eylül 2021; 13:7:55 > -
Teşekkür ederim. Bence haklisiniz bu yorumlarda Android 9 kullaniyirum. Daha önce kablosuz baglanabiliyordum ama teli sıfırladım tekrar apk yükledim ama bunu basaramadim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 2021 model i20'nin 17 inçlik jantlarla yerden yüksekliğini bilen var mı? Şimdiden teşekkürler 🙏
Ağustos ayında kapora veren var mı araçları teslim etmeye başladılar mi ben yeni kapora vereceğim ne zamana gelmeye başlar ki
Fabrika ölçümünü bilmiyorum ancak metreyle amatörce ölçünce (zeminden tavana) yaklaşık 144 cm görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 7 Eylül 2021; 10:48:39 > -
Çok teşekkür ederim. Eskisinden farklı değil anlaşılan. Eski i20'de kasislerde altını vurmaktan gına geldi. Bayon düşünüyordum, 50 bin TL fark bu şartlarda kalın geliyor. Yeni araç alırken bir üst sınıfa (tam üst sınıf da denemez ya) geçememek de koyuyor insana.
Tekrar teşekkürler... 🙏
quote:
Orijinalden alıntı: icemanigation-2
Çok teşekkür ederim. Eskisinden farklı değil anlaşılan. Eski i20'de kasislerde altını vurmaktan gına geldi. Bayon düşünüyordum, 50 bin TL fark bu şartlarda kalın geliyor. Yeni araç alırken bir üst sınıfa (tam üst sınıf da denemez ya) geçememek de koyuyor insana.
Tekrar teşekkürler... 🙏Hocam eski i20 nin süspansiyonu biraz yumuşaktı çok yaylanıyordu sürtmen normal ama yeni kasa i20 de biraz daha gelişme var sert süspansiyon 5 kişi ile ilçeye gittim dün sürtme vs olmadı 15 inç jant ile
Hmm, bu iyi. Teşekkür ederim bilgi için. 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X