Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1432. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.517
Cevap
213
Favori
1.995.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14301431143214331434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brnk

Aynen hocam, aynı motor her şey aynı makyajlı seçince sadece dediğim gibi düşük çıkıyor fiyatta acaba makyajlı kasada bi şeylerden falan mı kıstılar ondan sordum

Hocam tam bilmiyorum şanzıman ve motor aynıysa donanım farkı olabilir makyajlıda kırpmış olabilirler satış stratejisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 2021 Style Plus i20 sahibiyim. Araçta eco modu yokmu yoksa ben mi bulamadım. Birde multimedya cihazında

Model : BC3N20S.DVAMN.F1TU
    Yazılımda : BC3.TUR.D2V.001.002.201216

yazıyor. Güncel mi değilse güncellemek için adres paylaşabilir misiniz?
    Teşekkürler.

• emre67z E kullanıcısına yanıt
    hala 2015 in aküsünü kullanıyorsan, sineğin yağını bile çıkarmışsın demek, akü max 5 sene, benimki de aynı model geçen sene kışın kapı önünde kaldı, direk değiştir düşünme bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende 2015 1.2 emanuel var, geri vites takarken bazen geçmiyor takılıyor, debriyaji bırakıp bir daha basınca oluyor, aynı sorunu yaşayan var mı yoksa geri vites çalışması bu şekilde mi?

• VYNO V kullanıcısına yanıt

manuel görmüştüm bir yerde bulunabilir ama otomatik malesef yok bayilerde

• quote:

Orijinalden alıntı: RenacCros

Merhaba arkadaşlar 2021 Style Plus i20 sahibiyim. Araçta eco modu yokmu yoksa ben mi bulamadım. Birde multimedya cihazında

Model : BC3N20S.DVAMN.F1TU
    Yazılımda : BC3.TUR.D2V.001.002.201216

yazıyor. Güncel mi değilse güncellemek için adres paylaşabilir misiniz?
    Teşekkürler.

1.4 motorlarda sürüş modları yok. Sadece ekranda renk değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

1.4 motorlarda sürüş modları yok. Sadece ekranda renk değişiyor.

Alıntıları Göster

Hocam analog kadran var bende. Başka bi özelliğimi kastettiniz acaba

• i20 otomatik vites yağ değişimine 1000 Tl fiyat çekiyorlar. Normal mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: RenacCros

Hocam analog kadran var bende. Başka bi özelliğimi kastettiniz acaba

Alıntıları Göster

Elite Plus ile karıştırdım modelinizi pardon. Eğer motor 1.0 değilse yani 1.4 motorsa sürüş modları yok araçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

i20 otomatik vites yağ değişimine 1000 Tl fiyat çekiyorlar. Normal mi bu?

15 bin bakımı mı hocam hangi servis ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 31 Temmuz 2021; 0:5:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfox

15 bin bakımı mı hocam hangi servis ?

Alıntıları Göster

2012 model benim araç. 100 bine geldi şanzıman yağı değiştiriyim dedim bosch servise sordum 1000 lira dedi. Hyundai eskişehir servisi de 1000 lira dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

2012 model benim araç. 100 bine geldi şanzıman yağı değiştiriyim dedim bosch servise sordum 1000 lira dedi. Hyundai eskişehir servisi de 1000 lira dedi.

Alıntıları Göster

Anladım hocam aracın garantisi devam etmiyorsa eğer özel servisine de sorup araştırın belki daha ucuza halledebilirsiniz

• 2017 model 33.000 KM'deki Elite paket otomatik aracimizin ederi nedir sizce? Kazasiz, boyasiz, değişensiz.

Birde aracta muzik dinlemeyi cok seven birisi olarak orjinal setup artik illallah ettirdi. Max 5-6.000'e yuksek seste net bir ses alabileceğimiz ses sistemi kurulur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCoban

2017 model 33.000 KM'deki Elite paket otomatik aracimizin ederi nedir sizce? Kazasiz, boyasiz, değişensiz.

Birde aracta muzik dinlemeyi cok seven birisi olarak orjinal setup artik illallah ettirdi. Max 5-6.000'e yuksek seste net bir ses alabileceğimiz ses sistemi kurulur mu?

Ocak Ayında 2015 model 65000 kmde jump paket otomatiğe bayi takas da 135bin verdi. sahibinden de uğraşşam satacağım para ise 138-140 civarıydı.

• tla776 T kullanıcısına yanıt
    O zaman 2017 elite paket 32.000 km 170 eder sanirim

• Merhaba, İ20 almayı düşünüyorum fakat aklımda BOSE ses sistemi ve büyük ekrandan dolayı ELİTE PLUS donanımı geçiyor. BOSE ses sistemi olanlar rica etsem görüşlerini yazabilir mi? Daha alt seviye donanımda alıp 2-3 opsiyonu ekletme imkanımız var mı? Bu araba rahat 5-6 sene her işimi görür diye düşünüyorum. Zaten anca yarı süresi kadar zamanda borcu biter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 13 Ağustos 2021; 10:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malchik

bende 2015 1.2 emanuel var, geri vites takarken bazen geçmiyor takılıyor, debriyaji bırakıp bir daha basınca oluyor, aynı sorunu yaşayan var mı yoksa geri vites çalışması bu şekilde mi?

bende de oluyor bazı forumlarda okumuştum bu sorunu sanırım kronik

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Merhaba, İ20 almayı düşünüyorum fakat aklımda BOSE ses sistemi ve büyük ekrandan dolayı ELİTE PLUS donanımı geçiyor. BOSE ses sistemi olanlar rica etsem görüşlerini yazabilir mi? Daha alt seviye donanımda alıp 2-3 opsiyonu ekletme imkanımız var mı? Bu araba rahat 5-6 sene her işimi görür diye düşünüyorum. Zaten anca yarı süresi kadar zamanda borcu biter :)

Elite plusta anahtarsız giriş ve çalıştırma yokmuş şaka mı bu Hyundai

• Arkadaşlar benzinli manuel motorlar için hangi yıldan sonrakiler ülkemizde üretildi? mpi ve d-ccvt olup olmamasına göre mi bilebiliriz? Bir de üretilmeyenler kore üretimi mi? Bunları nasıl anlayabilirim? Cevap veren arkadaşa şimdiden teşekkürler.

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Style donanımda dijital klima yok, led far yok, araçta yumuşak tek parça dahi yok. Araç tamamen düşük maliyet üzerine üretilmiş. Yurtdışından gelen araçların maliyeti, nakliyesi, vergisi çok daha fazla ama aradaki fiyat farkı çok az.

• 
Sayfa: önceki 14301431143214331434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.