Hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız kullanın otomatik olan jump versiyonumu? Birde nasıl aldınız bayii de stok varmıydı en son bulamıyordu kimse çünkü |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1431. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet. 2021 otomatik i20 1.4 6 AT için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 7 Temmuz 2021; 15:42:23 > -
@mrtilhano333 Amin hocam Allah razı olsun evet otomatik jump ama ben bayiden almadım hocam oto galeriden aldım maalesef önceden alıp bekletip kar ile satıyorlar
Bu arada Adana bayisinden park sensörü için 600 TL fiyat bilgisi aldım diğer aksesuarlar da yeni kasa için henüz gelmemiş onu da söyleyim belki benim gibi araştıran birinin işine yarar hayırlı günler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 7 Temmuz 2021; 16:14:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xfox
@mrtilhano333 Amin hocam Allah razı olsun evet otomatik jump ama ben bayiden almadım hocam oto galeriden aldım maalesef önceden alıp bekletip kar ile satıyorlar
Bu arada Adana bayisinden park sensörü için 600 TL fiyat bilgisi aldım diğer aksesuarlar da yeni kasa için henüz gelmemiş onu da söyleyim belki benim gibi araştıran birinin işine yarar hayırlı günler..Allah kaza bela vermesin hocam.Ne kadara geldi peki araç oto galeriden
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrtilhano333Allah kaza bela vermesin hocam.Ne kadara geldi peki araç oto galeriden
Alıntıları GösterAmin daha iyisi sizin olsun inşallah hocam 178 e geldi bize tanıdık olunca👍
Dün ben de 2016 model i20 alarak aranıza katıldım. Benim sorunum da şu sunroof un sağ tarafındaki plastik parça fitil deniyor galiba koptu. ekspertiz raporunda zaten sorunlu çıkıyordu ama bu kadar çabuk gideceğini tahmin etmezdim. 5-6 gün kadar servise gidemem. sunroof u kullanmasam 5-6 gün sonra bana sorun çıkartır mı? yoksa çok da acil bir durum değil mi?
-
Otomatik jump 1.0 170 yazıyor fiyatlarda düşüş var sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYNO -- 8 Temmuz 2021; 10:41:12 >
Merhaba 2021 i20 Style Plus araçlarda CarPlay kablosuz mu acaba?
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım 2017 1.4 CRDi ile bir kaç sorum olacak şimdiden teşekkür ederim
Arabanın direksiyonunda boşluk var sağa sola cevirince ses geliyor ve kasislerden geçince normalden fazla ses geliyor
Araba 100 km/h den sonra titreme ve sağa çekme sorunu vardı lastik degisti rot balans ayarı yapıldı titreme biraz azaldı rot balans dan sonra sola çekmeye başladı
Ayrıca frene basınca direksiyon ve fren pedalı titriyor
Bu sorunların çözümü için neleri değiştirmeliyim yada nasıl bir yol izlemeliyim
Evet kablosuz. iPhone'larda bir sorun yok. Android'de ise v10 için kablolu, v11 için kablosuz.
-
i20 2015 Stye Pan otomatik aracım var. Kontak az açık dursun veya kapıyı 20 dk civarı açık tutayım tavandaki ışıklar yanık kalsın. araç marş alırken zorlanıyor bazen 2.cide alıyor. aynı şekilde kontak açık radyo dursun az 10dk problem oluyor.
Ama bunun haricinde karda kışta bile problemsiz çalıştı. Acaba akünün sonuna mı geliyoruz? Test ettirebileceğim veya ileride problem çıkarır mı.
veya bir anda sabah yolda bırakır mı beni?
-
Evet Bi gün biyerde yolda bırakır sizi,bence aküyü yenileyinquote:
Orijinalden alıntı: emre67zi20 2015 Stye Pan otomatik aracım var. Kontak az açık dursun veya kapıyı 20 dk civarı açık tutayım tavandaki ışıklar yanık kalsın. araç marş alırken zorlanıyor bazen 2.cide alıyor. aynı şekilde kontak açık radyo dursun az 10dk problem oluyor.
Ama bunun haricinde karda kışta bile problemsiz çalıştı. Acaba akünün sonuna mı geliyoruz? Test ettirebileceğim veya ileride problem çıkarır mı.
veya bir anda sabah yolda bırakır mı beni?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 13 Temmuz 2021; 19:17:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar Son kasa i20 ye kol dayama nereden bulabilirim bilgisi olan var mı servislere de henüz gelmemiş
1.4MPI 6 ileri Düz MT Jump bayilerde var mı? Yurtdışında olduğum için durumlardan pek haberim yok ağustosta geldiğimde gidip bir bayiden alabiliyor muyum? Fiyatları internette olanla aynı mı bayiler hala kendi kendilerine araç satmaya devam mı ediyor :)
-
Bayiden bayiye değişiyor, tek tek arayıp sormak gerekiyor. Bayi fiyatları internetteki liste fiyatından fazla olmuyor, genelde 1-3 bin TL arası indirimle satıyorlar (bayinin kotasına göre nazlanma oranı da değişiyor diye tahmin ediyorum.)
-
quote:
Orijinalden alıntı: VYNO1.4MPI 6 ileri Düz MT Jump bayilerde var mı? Yurtdışında olduğum için durumlardan pek haberim yok ağustosta geldiğimde gidip bir bayiden alabiliyor muyum? Fiyatları internette olanla aynı mı bayiler hala kendi kendilerine araç satmaya devam mı ediyor :)
Hocam bayilerde zor bulursunuz stok yok bende otomatiğini fırsatçı otogaleriden aldım mecburen
Arkadaşlar makyazsız kasa trink sat falan niye daha çok paraya gidiyor acaba sebebi var mı 2018 cam tavana 145 falan veriyor aynı şekil makyajlı kasa 130 civarı aynı yıl 1.2 mpi style ikiside
Hocam aynı sorun megane da vardı ben de tornaya götürdük düzelmişti disklere baktırabilirsiniz bi hala halletmediyseniz
quote:
Orijinalden alıntı: brnk
Arkadaşlar makyazsız kasa trink sat falan niye daha çok paraya gidiyor acaba sebebi var mı 2018 cam tavana 145 falan veriyor aynı şekil makyajlı kasa 130 civarı aynı yıl 1.2 mpi style ikisideİkisi de aynı motor mu hocam ?
Aynen hocam, aynı motor her şey aynı makyajlı seçince sadece dediğim gibi düşük çıkıyor fiyatta acaba makyajlı kasada bi şeylerden falan mı kıstılar ondan sordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X