Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1438. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.506
Cevap
213
Favori
1.994.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14361437143814391440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    trendyol.com
    Baseus Wireless Bluetooth 5.0 3.5mm Jack Aux Araç Ses Aktarım Kiti Adeptör Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/baseus/wireless-bluetooth-5-0-3-5mm-jack-aux-arac-ses-aktarim-kiti-adeptor-siyah-p-32272298
  • Arkadaşlar merhabalar.

Kuzenimde 2016 model i20 var. Geçen günlerde araç teybinde siyah ekran ve “update waiting”(güncelleme bekleniyor) uyarısı almış ve bir daha da aracın teybi açılmamış.

Güncellemeyi nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz? Şu an yolda olduğum için daha önce yazılan mesajları okuyamadım. Önceden açıklandıysa çok özür dilerim. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ dış stopu bir yere sürttüm çatladı, hafif nemleniyor, sıfırını almak istemiyorum ötekine göre sırıtacaktır, çıkması da sıfırdan pahalı utanmasalar. İstanbul Beylikdüzü taraflarında stop tamiri yapan bir yer bilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Arka koltukları yatır, orada koltukların sabitlendiği demirler göreceksin, oraya bildiğin yarabandı sar. Sonra bir milyoncudan kapı/pencere süngeri al yapışkanlı. Bagajı aç, sağda solda iç kapağın oturduğu çıkıntılara o süngersen yapıştır, %90 oranında keser sesleri. Döşeme yollarda kanser ediyordu beni, rahatladım.

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafları çekip saklayın hocam. Bizim millet takla muamelesi yapar. Benim araç 8-10bin km iken otobüs geldi aynayı söktü, aman abi kaskoma girme dedi bana daha çok kaçar dedi. Aradık erdemiri fiyat aldık, parasını verdi gittim aynayı değiştirdim. Ne ona ne de bana zararı oldu, fotoğrafları da çektim ilerde satma durumu olursa yapıştırırım.

• Merhaba arkadaşlar bir şey soracaktım. i20 2017 araç aldım da bu arabaların sis farı zannettigim farları gündüz fariymis galiba. Onları sis farina çevirme imkanı yok mu acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdengeçti_45

Merhaba arkadaşlar bir şey soracaktım. i20 2017 araç aldım da bu arabaların sis farı zannettigim farları gündüz fariymis galiba. Onları sis farina çevirme imkanı yok mu acaba.
    Malesef yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 2018 i20 kullanıyorum linkteki ürünü alsam direkt olarak takıp direksiyon ısıtmayı aktif hale getirebilir miyim yoksa uyumlu direksiyon mu lazım?
    m.n11.com
    HYUNDAI i20 2015 ISITMALI DİREKSİYON KLTK ANAHTRI 93700-C8000 Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/hyundai-i20-2015-isitmali-direksiyon-kltk-anahtri-93700-c8000-P468982591

• 215/45 R17 kışlık lastik için ne tavsiye edersiniz? İyi markaların en ucuzu 1600'den başlıyor 2021 üretimleri için :/

Petlas en makul seçenek gibi duriyor.ben bulamadığım için mecburen lassa snoways 4 aldım 900 tlden tanesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt

Ben de sanırım "Semperit" alacağım. Continental'in yan markalarından birisiymiş. (80'li yıllarda satın almış) adedi 950 TL. Birkaç farklı kişi tavsiye etti, ben anlamıyorum pek o yüzden fikir yürütemiyorum. Michelin vb iyi markalar 2000 TL'yi geçiyor, bu boyutta bulabilmek de ayrı bir mesele, fazla üretilmiyormuş sanırım. Semperit sakın alma diyecek birisi varsa belirtirse memnun olurum :) 3-4 ay kadar kullanacağım, uzun yol büyük ihtimalle yapmayacağım, aşırı kar ve buzlu havada da kullanmam diye düşünüyorum.

Bu arada ben 205/50/R17 boyutunda alacağım sanırım. 215/45 bulabilmek zor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 30 Kasım 2021; 18:48:2 >
    Şimdiden hayırlı olsun.

• Arkadaşlar 2015 i20 dizel aracım var 75bin bakımına götürmek istiyorum. Izmır de yaşıyorum hangi servisi tavsiye edersiniz? Ayrıca 75binde neler değişiyor acaba?

• Arkadaşlar 2018 i20 var. Bizim arabalarda sanırım daiichi teyp var.
    Bu teyplere kablolu kablosuz usb den görüntü aktarabilen varmı.

Güncelleme baktım göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 5 Aralık 2021; 23:9:9 >
  • omer_impreza kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 3. Sanayiide sedef otoya götürdüm filtreler yağ standart değişiyor balataları kontrol ettiler ön diski biraz tornaya sokup ön balataları değiştirdiler 1000 lira verdim işçilik dahil fakat usta iyi kafasına göre parça değiştirmiyor mesela benim yakıt filtrem önce ki bakımda değişmişti adam servisten sorgulamış aracın değişenlerini sen 55000 de bakıma girmişsin yakıt filtren değişmiş bi sonrakine değiştiririz dedi

• 2015 1.4 benzin otomatik i20'nin 60bin km bakımını yaptırcamda neler değişiyor ortalama fiyat nedir

• Merhaba arkadaşlar bu i20lerin 2018 dizel makyajlı kasa jump paketlerinde Bluetooth bağlantısı var mı?

• Arkadaşlar, bayon almayı düşünüyorum, diyeceksiniz niye buraya yazdın. Şöyleki, satış elemanı android bağlantısı sorunlu, her marka ile yapamıyor. Apple çok iyi ancak Android problemli. Ancak internette bayonla ilgili bu sorun üzerine hiç birşey bulamadım. İ20 lerle sanırım aynı altyapıyı kullanıyor. Onlarda bu problem varmıdır.

• Cem kullanıcısına yanıt

i20'de kablosuz android auto kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Bluetooth ve wifi açıkken kontağı çalıştırdığım anda bir iki saniyede bağlanıyor ve kullanılabilir oluyor. Nadiren kullanım sırasında bağlantı kopuyor ama büyük bir ihtimalle benim telefonumla alakalı.

Android auto'yu sorunsuz kullanabilmeniz için Android 11 sürümüne sahip olmanız gerekiyor. Android 10'larda android auto sanırım ayrı bir uygulama olarak yükleniyor ve kablosuzu desteklemiyor. Android 11'de ise auto gömülü geliyor ve kablosuz destekliyor diye biliyorum.

telefonda android 9 yüklü, sanırım sorun yaşayacam.

• 
Sayfa: önceki 14361437143814391440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.