Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1441. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.499
Cevap
213
Favori
1.992.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elantra, i20, tucson, kona modellerine iliskin nline paketine iliskin aksesuarlari getiren bir yer/servis henuz rastlayamadim. HYUNDAİ i20  ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

2021 i20 style otomatik modelde yan aynalarda ısıtma var mı? Hyundai internet sitesindeki model karşılaştırma tablosunda elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar style pakette mevcut görünüyor.

• Merhaba arkadaşlar i20 için tavsiyeler bekliyorum. Benzinli otomatik için:

1- Kronik sorunları var mı?

2- Tam otomatik mi Yarı otomatik mi daha sorunsuz?

3- Hangi paket full hangisi boş?

4- Alırken kaç km idealdir ağır bakımları kaç kmde?

5- Benzinli mi dizel mi?

6- 1.2 motorlarin performansı nasıldır?

• Son birkaç haftada yetkili serviste yıllık bakım yaptıran var mı? Ne kadar ödediniz? 1 Haziran'da bakıma gideceğim de önden mental olarak hazırlanayım önce :)

• Arkadaşlar fren balatası olarak valeo tercih ediyordum.
    Orijinal 30 bin km gitti valeo yaklaşık 40 bin e yaklaştı.
    Şuan 69 binde yakında biter.
    Valeo balatalarda sıkıntı var bulamıyoruz.

Ses yapmayan ve en az 30-40 bin km kullanıp memnun kaldığınız, fren balatalarını yazın.

Mando düşünüyorum lakin kısa ömürlü olurmu bilemiyorum.
    2. Aracımda kale balata kullandım, kale balata ses yapmıyor kaliteli lakin çok düşük km de bitiyor. 10-15 bin km de.

Memnun olduğunuz balata kaç bin gitti yazın

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    1.4 benzinli için 1500 TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt

1.4 benzinli otomatik sunrooflu. 2021 i20, 8000 km.

2250 lira dedi Ankara Altınsoy :) Ata Hyundai de 2150 lira. Fiyatlar iyice uçmuş anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 9 Mayıs 2022; 15:38:16 >
  • peaceful warrior kullanıcısına yanıt
    Benim 2015 style otm, bende var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar i20 2015 model 1.4 crdi manuel 140 bin km bir araç var. 195 denildi. (Yeni kasası galiba 2015 ile değişmiş)

Araba jantına göre anladığım jump paket galeriden ilana çıkmadan gördüm konuştum sunroof yok donanım beklentim yok masraf açmasın yeterli...

Alırken nelere bakmak lazım. Şanzıman yağı bakımları ne zaman yapılır. Kronik sorunu var mı? 1 parça değişen 3 parça boyası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 14 Mayıs 2022; 11:18:8 >
  • Az önce ön arka fren balataları değişti.
    Ön valeo 670300 240 tl
    Arka HI Q 270 tl

2018 de 0 km almıştım, orijinal balata 30.000 km ömürlü
    30.000 km de ön ve arka balatalar valeo ile değişmişti.
    Valeo 40.000 km sonra yeniden değişti.
    Arka valeo bulamadım hı W aldım.

Aklınızda bulunsun 3. Balata değişiminde diskler tornaya giriyor.

Uzun ömürlü ses yapmayan yumuşak balata arıyorsanız, valeo’dan başka markalara bakmayın.

Torna 4 disk için 160 tl .

• Herkese günaydın. araç bakım konusunda fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar.

aracım 2021 model i20 ve 3 bin km'de. ilk bakım 5 bin mi? ben temmuz gibi datça'ya gideceğim acaba gitmeden 5 bin km'de olmadan yıllık bakımınıda yaptırmam uygun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmtSvm -- 26 Mayıs 2022; 7:57:12 >
  • SmtSvm kullanıcısına yanıt
    Merhaba bakım 15 bin km ya da 1 yıl.bence buna uyun.su an için gerek yok.

• HYUNDAİ i20  ANA KONU
    Parkdayken neden yakit tuketimi boyle sacma sapan bir rakama cikabilir ? Servis yolu gorundu de neden olabilir acaba?

• ProduceR. kullanıcısına yanıt

Sıfır mı alacaksın,

bende 2015 1.2 benzinli manuel var

1- Geri vites atılmıyor bazen, debriyajı bırakıp tekrar deneyince geçiyor

2-

3- jump-style-elite, boştan doluya

4- 100 binin üstüne bence çok çıkma ama hyundai çok sorunsuz araç, triger bile zincirli 200bine kadar götürür

5- bence benzin, sessiz olması önemli benim için, zaten çok tüketmiyor şehir içi maks 6.5 litre görüyorum ben

6- eh işte, güçlü bir arabadan sonra bineceksen biraz üzebilir ama ilk aracınsa idare eder, yokuşlarda araç yüklüyse biraz zorlanıyor.

Ben alırken 2 yıl kullanır acemiliğimi atar daha güçlü arabaya geçer diiyordum ama temiz araba bul sat, 2 el piyasasına girmek ayrı ızdırap geldiği için şuan bunu kullanmaya devam ediyorum. O yüzden alabiliyorsan direk iyi modelden başla al sat olayı can sıkıcı.

• tla776 T kullanıcısına yanıt
    klima açık mı?

• serhatcn kullanıcısına yanıt

Degerleri sifirlayinca insani degerlere yeniden geldi. 17.6 klima ile aciklanacak bir deger degildi.

Gerci bezdirdi artik. Bugunde sag arka kapi fiitilleri atmis onu yeniden oturttum. Arka cam suyunun ciktigi yer atmis onu geri taktirtim.

Kokten cozume gittik bunu verip bayon aliyorum pazartesi gunu.

• Merhabalar ,

2022 model i20 style araba aldım.Araç 600 km'de.Frende iken hafif bir gıcırtı sesi geliyor.Benimle aynı sorunu yaşayan var mı ? her zaman olan bir durum değil.Birde usb'ye müzik attım fakat bir türlü içindeki şarkıları çalmıyor.bir tane şarkı çalıp duruyor format attım tekrar baştan müzikler yükledim sonuç yine aynı.

• 2021 model i20 için önerebileceğiniz far var mı arkadaşlar. kendi orijinal farları sarı yanıyor ve ben beyaz yanmasını istiyorum ama karanlıkta da önümü epey bir aydınlatsın istiyorum. önerileriniz nelerdir acaba?

• tla776 T kullanıcısına yanıt
    bayondan memnun musunuz?

• Lpg ye zam geliyor diye az önce gaz aldım. Bir öncekide shell den almıştım, yine shell 70 km kısamesafe şehir içi 7.5 lt gaz aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 9 Haziran 2022; 19:47:34 >
  • 
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.