Şimdi Ara

hyundai i20 benzinli elite modele 39.000 verilir mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yusei

i20 den vazgeçtiysen

seat ibiza 1.2 TSİ DSG bakabilirsin sunroof la beraber senin bütçene yakın olur
    2013 model

http://www.seat.com.tr/seat_files/2013218135328859_14%20%C5%9Eubat%202013%20MY13%2001-13%20Nolu%20Opsiyonel%20Ekipman%20Tavsiye%20Edilen%20Fiyat%20Listesi.pdf

http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2013-fiyat-listesi.aspx

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

evet arkdslar bu araci dusunuyorum sizce verilir mi39 bin tl
    elite modeli full modelidir ayrica bos modeli 29000 tl

valla hocam i20 de sürdüm ford fiesta da...

inan sürüş keyfi fiesta nın yarısı etmez, 39 bin verilirmi sen düşün artık...

fiesta sunrooflu full ne kdr??

bana ne soruyorsun satış temsilcisi miyim ben

bu ne cesit bi cvptir o zaman niye yaziyosun ki foruma burdakiler satis temsilcisi mi hyundai yetkilisi mi bilgi paylasmak icin yetkili mi olmak lazim ben i 20 fiyatini biliorum satis temsilcisimiyim

ya bana niye söylüyorsun fiyatı ne kadar diye?

websitesınden girip bakabilirsın pekala, bn sadece 2 aracı da kullandığım için aradaki farkı söyledim finansal boyutunu nerden bileyim...pazardan domates alır gibi bu kaç para şu kaç para diye yazıyorsun ayrıca istediğimi yazarım bu da seni pek alakadar etmez galiba..

• bugun topkapi hyundai ye gittim i20 lere bakmaya ve kredi kosullarina . satis temsilcisi bana i20 elite ye 39 verceginize size 2012 model i30 u 45 bin tl ye verelim dedi elite modelini ondan snra kredi kosullarina baktik ardindan test surusune cikardilar beni otomatik vites dizel elite i30 surdum trafik vardi ama arac superdi ozellikle panaromik sunroofa hasta oldum ve kararimi i30 dan yana verdm sizce nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bugun topkapi hyundai ye gittim i20 lere bakmaya ve kredi kosullarina . satis temsilcisi bana i20 elite ye 39 verceginize size 2012 model i30 u 45 bin tl ye verelim dedi elite modelini ondan snra kredi kosullarina baktik ardindan test surusune cikardilar beni otomatik vites dizel elite i30 surdum trafik vardi ama arac superdi ozellikle panaromik sunroofa hasta oldum ve kararimi i30 dan yana verdm sizce nasil

Rakam olarak sizi zorlamayacaksa çok daha iyi bir tercih olur. Fakat benzinli olması sebebi yakıt tüketimi açısından sizi üzebilir. Ayrıca bildiğim kadarı LPG'na uygun bir araç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

quote:

bugun topkapi hyundai ye gittim i20 lere bakmaya ve kredi kosullarina . satis temsilcisi bana i20 elite ye 39 verceginize size 2012 model i30 u 45 bin tl ye verelim dedi elite modelini ondan snra kredi kosullarina baktik ardindan test surusune cikardilar beni otomatik vites dizel elite i30 surdum trafik vardi ama arac superdi ozellikle panaromik sunroofa hasta oldum ve kararimi i30 dan yana verdm sizce nasil

Rakam olarak sizi zorlamayacaksa çok daha iyi bir tercih olur. Fakat benzinli olması sebebi yakıt tüketimi açısından sizi üzebilir. Ayrıca bildiğim kadarı LPG'na uygun bir araç değil.

fazla yol yapan biri diilim lpg taktirmiycam dizeline de artik ne pesinat yeter nede taksidini odeyebilurim 7 bin tl lik arac almayi planlarken buralara kadr geldik :) kizdirmayin lamborgini alirim :)))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

quote:

fazla yol yapan biri diilim lpg taktirmiycam dizeline de artik ne pesinat yeter nede taksidini odeyebilurim 7 bin tl lik arac almayi planlarken buralara kadr geldik :) kizdirmayin lamborgini alirim :)))

O zaman en doğru seçenek bu olur sizin için... Şimdiden hayırlı olsun.

• İ20'ye 39.000 TL OUT İ30'a 45.000 TL İN hocam
  • Kıytırık i20'ye o parayı verdirmemekle iyi ettin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

Kıytırık i20'ye o parayı verdirmemekle iyi ettin

ya i 30 elite versiyona bindikten sonra i20 araba gibi gelmez zaten kimseye hakkaten farklı bişeydi ya panaromik sunroof süperdi onun dışında neredeyse herşey tuşla çalışıyo el freni die bişey yok araçta :)
  • 42 bine donanım olarak oldukça iyi cruze var düşünün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

42 bine donanım olarak oldukça iyi cruze var düşünün derim

neden cruze düşüniyim ? önerinin altını doldururmusun lütfen
    i30 elite den avantajları nedir eksileri artıları falan
    gerçekten öneriler bitmiyor cruze sorsam başkaları başka marka önercek kısır döngü halinde devam etcek
    o yüzden önerinin mantığını anlatır mısın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Hoşunuza gittiyse araç, buradaki arkadaşları fazla dinlemenize gerek yok. Bizlere göre pek ekonomik bir seçim olmamakla beraber, donanımı yüksek ve keyif verebilecek bir otomobil. Tercih meselesi sonuçta.

O fiyata Titanium donanımlı, daha güçlü bir motora ve çift kavramalı powershift şanzımanlı Ford Fiesta da alabilirsiniz. Daha keyifli bir sürüş stiline sahip ve daha az yakıt tüketen bir otomobil.

Sen burdakileri dinleme beni dinle.

• 17 yaşında adam 39 bine i20 alacak hmm ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

17 yaşında adam 39 bine i20 alacak hmm ilginç

asil ilginc olan ne biliyomusun o adamin 23 yasinda abisi var ve uyelik acmaya usenip kardesinin hesabini kulkaniyor
    senin gibk kendini bilmezlerde boyle yorum yapiyor ve en ilgincide kim 17 yasinda ehliyetsiz birini test surusu yaptirir

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Hoşunuza gittiyse araç, buradaki arkadaşları fazla dinlemenize gerek yok. Bizlere göre pek ekonomik bir seçim olmamakla beraber, donanımı yüksek ve keyif verebilecek bir otomobil. Tercih meselesi sonuçta.

O fiyata Titanium donanımlı, daha güçlü bir motora ve çift kavramalı powershift şanzımanlı Ford Fiesta da alabilirsiniz. Daha keyifli bir sürüş stiline sahip ve daha az yakıt tüketen bir otomobil.

Sen burdakileri dinleme beni dinle.

sen anlat ben sabaha kdr dinlerim :)))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

17 yaşında adam 39 bine i20 alacak hmm ilginç

asil ilginc olan ne biliyomusun o adamin 23 yasinda abisi var ve uyelik acmaya usenip kardesinin hesabini kulkaniyor
    senin gibk kendini bilmezlerde boyle yorum yapiyor ve en ilgincide kim 17 yasinda ehliyetsiz birini test surusu yaptirir

23 yaşında abisininde ne olduğu ortada yoruma gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.