Şimdi Ara

hyundai i20 benzinli elite modele 39.000 verilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkdslar bu araci dusunuyorum sizce verilir mi39 bin tl
    elite modeli full modelidir ayrica bos modeli 29000 tl
    NOT : arkadaslar ikinci el onermeyiniz cunku ikinci ele para vericek durumjm yok pesinatli ve taksitli bi sekilde alicam ve mutlaka sunroof istiyorjm cogu arabada sadece ful modelinde sunroof kullaniyor
    !!!!!!!tercih degisti hyundaidekiler saolsun bgn gittim i20 elite e degmez o kdr para dediler ve i30elite 45bin e onerdiler test surusu yaptm ve araca hasta oldum kredi seceneklerini de ogrendm ve karari mi verdm sizce deger mi 45 bin tl i30 a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 25 Şubat 2013; 21:19:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

evet arkdslar bu araci dusunuyorum sizce verilir mi39 bin tl

39k ya B sınıfı araba mı?
    Ben sana bir 14lü veriyim,şakağına dayarsın.
    Bonus olarak mermiler de benden.
  • 39 lıra b segmente verıyorsan en azından dızel olmalı.hele de bu araba hyundai ise hiç verilmez.3 gun sonra kac paraya duser ıkıncı elı sen tahmın et.
  • 2012 model i20Troy 1.2 mode'u 26500 liraya almıştık...

Bu nedir böyle, çok pahalı alınmaz.
  • 25 e full 2009 model 1.4 style paket i20 satıyorum. bilgi için pm atabilirsin. araba 59 binde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobra Takibi

39 lıra b segmente verıyorsan en azından dızel olmalı.hele de bu araba hyundai ise hiç verilmez.3 gun sonra kac paraya duser ıkıncı elı sen tahmın et.

Öyle çok fazla da düşmüyor ikinci elde şuan baktım benim 26500 e aldığım araç 25000 liraya ikinci elde başlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

quote:

39 lıra b segmente verıyorsan en azından dızel olmalı.hele de bu araba hyundai ise hiç verilmez.3 gun sonra kac paraya duser ıkıncı elı sen tahmın et.

Öyle çok fazla da düşmüyor ikinci elde şuan baktım benim 26500 e aldığım araç 25000 liraya ikinci elde başlıyor...

zor hocam 25 lıraya satmak sahıbındende bıraz yuksek yazıyorlar.22 23 e verebılırsınız ama.cunku 28 bıne sıfır 1.2 pazarlıkla alabılıyorsunuz cogu markada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

elbetteki benzinli b sınıfı bir araca o kadar vermek çok mantıksızca olur.. 41.000 e i30 alırsınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 23 Şubat 2013; 18:57:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

quote:

zor hocam 25 lıraya satmak sahıbındende bıraz yuksek yazıyorlar.22 23 e verebılırsınız ama.cunku 28 bıne sıfır 1.2 pazarlıkla alabılıyorsunuz cogu markada.

Doğru olabilir, satma gibi bir niyetim yok şuan için. Fakat 25000 lira istenilen araçlar genelde sıkıntılı araçlar biraz temizine baktın mı benim sıfır aldığım fiyat isteniyor. Haklısınız 1.2 araçlar 28000 civarına alınabiliyor. Fakat onlar da epey boş araçlar. Örnek olarak konuda belirtilen aracı ele alırsak benim aracıma karşılık gelen aracın fiyatı 33500 lira olmuş ki çok fazla artmış... Şahsen ben bu kadar vermem. Ama Hyundai özellikle ikinci elde eskisi gibi değil... Çünkü yeni modelleri sürekli değer kazanıyor buna paralel olarak ikinci el de yükseliyor...

• alınmaz

• yok hocam kurtarmaz
  • komşumun daha 4000 km deki i20 yeni kasasını test ettim,arabanın her yarinden ses gelir mi,evet hundayiyse gelir!
  • Para sizin,zevk sizin ama ben kesinlikle vermezdim.
  • Benzinliye o para fazla.

• quote:

valla hocam i20 de sürdüm ford fiesta da...

inan sürüş keyfi fiesta nın yarısı etmez, 39 bin verilirmi sen düşün artık...
  • 39 bin e yeni auris alinir pisman olunmaz mutlu mesut binilir

• Hoşunuza gittiyse araç, buradaki arkadaşları fazla dinlemenize gerek yok. Bizlere göre pek ekonomik bir seçim olmamakla beraber, donanımı yüksek ve keyif verebilecek bir otomobil. Tercih meselesi sonuçta.

O fiyata Titanium donanımlı, daha güçlü bir motora ve çift kavramalı powershift şanzımanlı Ford Fiesta da alabilirsiniz. Daha keyifli bir sürüş stiline sahip ve daha az yakıt tüketen bir otomobil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

komşumun daha 4000 km deki i20 yeni kasasını test ettim,arabanın her yarinden ses gelir mi,evet hundayiyse gelir!

Alalalala Hyundai'si gelir ne demek, diğer arabalar sanki hiç ses çıkarmıyor ya da tamamı çelik kasa üzerine kumaş kaplama, o zaman plastik malzeme nerde??

B sınıfı benzinli araba için çok hem de bir hayli çok ... İllaki benzinli alacaksan ikinci el temiz bir Civic alınır.
  • Valla hacim 3-4 ay once bakmadigim araba kalmadi. 40 bin tl nin altina adam gibi b segmenti arac kalmamis. 50 binin altina adam gibi c segmenti yok. Ayagimi yerden kessin diyorsan baz donanim alinabilir. Ama ayni vergiyi ayni benzini odeyeceksin. Binmisken adam gibi arabaya bin. Ve aveoya da bakmadan gecme

• Aveo LT al üstünede 5000 lira benzin paran kalır i20 den de daha fazla zevk alırsın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.