Şimdi Ara

hyundai i20 benzinli elite modele 39.000 verilir mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chncnyhn

Ben bir i20 kullanıcısıyım bu araba düşük meblağlara alınması gereken bir araba.

Derseniz ki sen kaça aldın ben 2012 model 1.2 benzinli mode donanım (4 cam otomatik, 2 airbag, abs, katlanır aynalar, yol bilgisayarı, usb, fonksiyonel direksiyon) 26.900 tl'ye aldım.

1500 lira lpg'ye verdim. Kolçak, cam filmi, sis farı, krom ön ızgara, krom cam çıtası taktırdım, bi de yakın zamanda vites ve direksiyonu deri kaplatıcam bitti gitti hocam.

29.500 lira gibi bir fiyata 22-25 krş arası yakacak bir araba inanın 39.000 tl'yi mümkün değil vermezdim.

Bence bir daha düşünün. Hatta aynı yakar gidin megane falan alın ne işiniz var i20 ile.

Sonuna kadar katılıyorum 26500 liraya da ben aldım aynı aracı. Bu paraya alınır hatta alınacak en iyi araçtır o paraya alınacak ne corsa ne de fiesta yanından geçebilir. Ama 40000 lira da çok büyük rakam kesinlikle alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

komşumun daha 4000 km deki i20 yeni kasasını test ettim,arabanın her yarinden ses gelir mi,evet hundayiyse gelir!

İlginç ben 9000 kilometredir kullanıyorum hiçbir ses gelmiyor...

valla arkadaş hep asfaltta kullandı bide.kardeşime sıfır i20 alacktık,komşununkini denedim sonra vazgeçtik punto aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

evet arkdslar bu araci dusunuyorum sizce verilir mi39 bin tl
    elite modeli full modelidir ayrica bos modeli 29000 tl

valla hocam i20 de sürdüm ford fiesta da...

inan sürüş keyfi fiesta nın yarısı etmez, 39 bin verilirmi sen düşün artık...

fiesta sunrooflu full ne kdr??

bana ne soruyorsun satış temsilcisi miyim ben

bu ne cesit bi cvptir o zaman niye yaziyosun ki foruma burdakiler satis temsilcisi mi hyundai yetkilisi mi bilgi paylasmak icin yetkili mi olmak lazim ben i 20 fiyatini biliorum satis temsilcisimiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• B sınıfı araçların en fullu 2.elde daha çok değer kaybeder. Neden?

Senin alacağın arabayi 25e alan da var çünkü. Yurdum insani 2.el alırken fiyata bakıyor. Birçok kişi donanım farklarini bilmiyor bile.. Çünkü herkesin ilani full+full yada En dolusu..

Hal böyle olunca 25e alan 4 yil sonra 20ye satsam kardir diyecek. Ama sen 40a aldım 35e satsam kardir diyemezsin. Kimse 2.elde 10bin fazlasini donanima vermez.. gider üst sınıf araba alır.

Bir de önerilen diğer araçların en fullu kaç para demişsiniz. . Örneğin i30un en dolusunu almak zorunda değilsiniz. Onun orta seviyesi i20nin zaten en fullune denk gelebilir.

Siz illa i20 beğendi iseniz 2.el kaygısı önemli değildir ancak b sınıfı araçlar genelde geçiş araçlar dir.

• 39 bin ona vermem. 43 bine i30 style alırdım.
  • herkes ikinci elini dert ediyo ama ben alip satmayi dusunmuyorumki aldimmi bi 10 sene kullanirim

• quote:

herkes ikinci elini dert ediyo ama ben alip satmayi dusunmuyorumki aldimmi bi 10 sene kullanirim

kardeş geçen ay bende aynı araca baktım.( kardeşim için ) millet vay şöyle vay böyle, git şunu al git bunu al demişler. DEMİŞLER de bir çoğunun söyledikleri araçların fiyatlarından ve sunduğu opsiyonlardan haberleri yok! internetten fiyatlarına bakıp konuşuluyor ama bayiye gidince vay şunun için şu kadar fiyat vay bunun için bu kadar fiyat derken en kötüsü oluyor sana 45000 TL. senin alacağın arabada otm. katlanır aynası led gündüz farı , gece sensörü, geri görüş kamerası, esp, sunroof una varana kadar dolu bir araç. uzun süre bineceksen ( zaten 5 yıl garantiside var ) paşalar gibi al bin! bakma sen bu söylenilen araçların opsiyonları bu aracınkilerle kıyaslanacak düzeyde bile değil. hayırlı uğurlu olsun...

• kredi işini çözmüşsün bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

quote:

herkes ikinci elini dert ediyo ama ben alip satmayi dusunmuyorumki aldimmi bi 10 sene kullanirim

kardeş geçen ay bende aynı araca baktım.( kardeşim için ) millet vay şöyle vay böyle, git şunu al git bunu al demişler. DEMİŞLER de bir çoğunun söyledikleri araçların fiyatlarından ve sunduğu opsiyonlardan haberleri yok! internetten fiyatlarına bakıp konuşuluyor ama bayiye gidince vay şunun için şu kadar fiyat vay bunun için bu kadar fiyat derken en kötüsü oluyor sana 45000 TL. senin alacağın arabada otm. katlanır aynası led gündüz farı , gece sensörü, geri görüş kamerası, esp, sunroof una varana kadar dolu bir araç. uzun süre bineceksen ( zaten 5 yıl garantiside var ) paşalar gibi al bin! bakma sen bu söylenilen araçların opsiyonları bu aracınkilerle kıyaslanacak düzeyde bile değil. hayırlı uğurlu olsun...

zaten mantiksiz yorumlara takilmiyorum arada mantikli bilen arkadaslarda var ama coluk cocukta cok buralarda destekli yazanlari dikkate alip bakiyorum dedikleri araclara

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

kredi işini çözmüşsün bakıyorum

kismen ya kendi adima almiycam zaten araci ama sahibi ben olucam

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

B sınıfı araçların en fullu 2.elde daha çok değer kaybeder. Neden?

Senin alacağın arabayi 25e alan da var çünkü. Yurdum insani 2.el alırken fiyata bakıyor. Birçok kişi donanım farklarini bilmiyor bile.. Çünkü herkesin ilani full+full yada En dolusu..

Hal böyle olunca 25e alan 4 yil sonra 20ye satsam kardir diyecek. Ama sen 40a aldım 35e satsam kardir diyemezsin. Kimse 2.elde 10bin fazlasini donanima vermez.. gider üst sınıf araba alır.

Bir de önerilen diğer araçların en fullu kaç para demişsiniz. . Örneğin i30un en dolusunu almak zorunda değilsiniz. Onun orta seviyesi i20nin zaten en fullune denk gelebilir.

Siz illa i20 beğendi iseniz 2.el kaygısı önemli değildir ancak b sınıfı araçlar genelde geçiş araçlar dir.

i30 un baslangici bile i20 den fazla gorunuyo sitede bana cok fazla gelir o

• i30 en düşük modelini al i20 nin özelliklerınden fazla bile 42 bin tl 'ye alabilirsiniz i30 style donanım
  • Bir sunroof var diye b sınıfı benzinli araca 39.000 lira bağlamak akıl karı değil. Clio Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start liste fiyatı 42.000 lira. Araç gayet dolu
  • http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=jazz

Yani...

• onerileriniz sonucu aklim corsaya da yatmaya basladi panaromik sunroofu cok guzel

• onerileriniz sonucu aklim corsaya da yatmaya basladi panaromik sunroofu cok guzel

• i 20 düşünen biri olarak o para verilmez i20 ye
    illa b sınıfına verecekseniz o parayı fiesta polo veya corsaya verin bari de işe yarasın ve mümkünse o kadar paraya dizel alın

şimdi bunlarda sunroof var mı diye soracaksınız
    bilmiyorum
  • i20 sahibi olarak o paralar verilmez diyorum ne kadar donanım olursa olsun, yılbaşından önce i30 style donanımı 39000e bırakıyorlardı şimdi ne durumdadır bilemiyorum tabi, benim aldığım fiyata ve beklentiye göre şu anda memnunum araçtan fakat 39000e almış olup o beklenti seviyesinde hayal kırıklığı yaşaman muhtemel
  • o parayı corsa,fiesta varken i20 ye bağlamak asrın hatası olur
  • doğum tarihi 1996
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.