Şimdi Ara

Hyundai İ20 Çalışmıyor [SERVİSTE]-->(6000 TL Masraf çıktı ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
13.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam arkadaşın paylaşımları yorumları pek dikkate alınacak türden değil dert etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

quote:

Orijinalden alıntı: TrMaSter

Beyler az önce servisten aradılar, motor tesisatının ve beynin değişmesi gerekiyormuş. 6000 bin TL masraf çıkardılar.

Hemen kabul etme baska yerede goster 6000 tl nedir ya durup duruken olurmu garantisi yokmu git konus hyundai ile

çıkma komple tesisat yada motor ara.inan 6000tlden çok daha ucuza gelir ama sana serviste verilen fiyatı da sakın çıkmacıya söyleme.
  • Anladim hocam zaten cok ustelemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Her zaman söylerim Hyundai pismanliktir

Hyundai pişmanlıksa Renault ne ?

• Aynı sorun bizde de oluştu. 2 ustaya götürdük ikisi de yapamadı. Birisi immobilizer dedi onu değiştirdik 800tl civarına hala sorun devam ediyor. Hyundai servine bıraktık onlarda sorunu çözemiyorlar arabayı gidip alıcaz. Yok mu bunun bir çözümü? Yazdıklarınızı okudum tam olarak ne yapılması gerekiyor?
  • Hocam bizim sorun beyindeymiş. Bursa'da bir tane beyinci var ismini tam hatirlamiyorum ama bursa'da bilinen bir firma zaten beyinle tam anlamiyla igilinen bir tek o var sanirim. O zaman 500 TL ile çözmüştük

• quote:

Orijinalden alıntı: TrMaSter

Hocam bizim sorun beyindeymiş. Bursa'da bir tane beyinci var ismini tam hatirlamiyorum ama bursa'da bilinen bir firma zaten beyinle tam anlamiyla igilinen bir tek o var sanirim. O zaman 500 TL ile çözmüştük
    Bize önce usta immobilzer değiştirdi 800tl civarına olmadı şimdi immobilizer iptal edecek oda olmazsa bilmiyorum.

Sizdeki aynı sorunlar bizde de oldu. Acaba tam çözümü nedir, sizde tam olarak nasıl bir işlem yaptı? Biz ustaya sizin sorunun çözümünü örnek verdik beyne su kaçmış olabilir mi dedik hayır dedi. Ve birde ondan sonra hiç sorun çıkardı mı araba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11CBCA306 -- 19 Temmuz 2019; 21:26:40 >
  • Dharma Initiative kullanıcısına yanıt
    Ha ha ha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmmobilizeri iptal ettirdik. Şuanlık sorun gözükmüyor, düzeldi gibi acaba sorun oluşturur mu ne dersiniz?

• Acikcasi ne islemi yapti tam olarak bilmiyorum ama beyinle alakali bir islemdi. Daha sonra herhangi bir sorun olmadi. Sorunu halletiysen ne mutlu , imbo calinti olaylarina karsi , duz kontak yapmayi onleyen bir sistem. Iptal olduysa bu islev calismaz onun disinda bir sorun olmaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.