Şimdi Ara

Hyundai İ20 Çalışmıyor [SERVİSTE]-->(6000 TL Masraf çıktı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
13.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TrMaSter

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Hocam lpg ile alakalımı ?, birde yapılan işlemler özel servislerde yapılamıyormuydu, sıfır motor parası almışlar

Lpg ile alakalımı tam bilmiyorum servis ile yüz yüze görüşünce detaylı bilgi alırım.

Şuan bir işlem yapılmadı , sorun bulunamıyordu bulunmuş oldu. Şuan arıza tespit ücretinden başka bir şey verilmeyecek servise. 6000 TL gibi bir tutardan sonra tabi ki özel servisler ile görüşülecektir.

6bin tlye ne yapcaklarmış ?
    sandık motor mu takacaklar töbe yarabbim. en fazla beyin değişmesi lazım
  • TrMaSter T kullanıcısına yanıt
    Hocam benim benzinli aracımda bazen öyle oluyor stop etmiyor ama tekrar çalıştırırken nadirende olsa zor çalışıyor, sıfır aldığımdan beri oluyor,imboliser hatasıda olabilir bazen anahtarı okumuyor anahtarı çıkarıp tekrar deneyince yada kapıyı kapatıp açınca çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Hocam lpg ile alakalımı ?, birde yapılan işlemler özel servislerde yapılamıyormuydu, sıfır motor parası almışlar

Lpg ile alakalımı tam bilmiyorum servis ile yüz yüze görüşünce detaylı bilgi alırım.

Şuan bir işlem yapılmadı , sorun bulunamıyordu bulunmuş oldu. Şuan arıza tespit ücretinden başka bir şey verilmeyecek servise. 6000 TL gibi bir tutardan sonra tabi ki özel servisler ile görüşülecektir.

6bin tlye ne yapcaklarmış ?
    sandık motor mu takacaklar töbe yarabbim. en fazla beyin değişmesi lazım

Beyin ve Tesisat değişecekmiş.

imboliser ihtimali üzerinde çok duruldu hocam ama sorun ondan değil.

• Geçmiş olsun

• özel servisten fiyat almanı tavsiye ederim bmw mi bu 6000 tl tutuyor delilik resmen.
  • Geçmiş olsun kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

özel servisten fiyat almanı tavsiye ederim bmw mi bu 6000 tl tutuyor delilik resmen.

Servisten çıkarıp özel servise götürmeyi düşünüyorum.

Sağ olun arkadaşlar.
  • öncelikle çok geçmiş olsun. Bu 2. el araba olayı gerçekten çok riskli. Arabayı alırsın kazası olmaz ama bakımını eksik yapmıştır, dandik malzeme kullanmıştır pat diye yolda bırakır seni. Arabayı bilgisayar testine sokuyoruz ama arkadaşın dediği olaylar(kabloların kesilmesi, soketler, çıkarmaları vs) bozulmadan ortaya çıkmayacaktır. Umarım ucuz bir şekilde halledersiniz.
  • shamsheytani S kullanıcısına yanıt
    Sağ olun. Söylediğiniz gibi 2. el arabanın geçmişiniz bilemediğimizden böyle sıkıntılar yaratma ihtimali var. Biz arabayı alırken baktırmadık mı baktırdık. Arabanın kazası, mekanik ve kaporta aksamında bir şey yok diye sevinirken, elektrik aksamında ki bu sorunun aniden patlak vermesi bizi yıprattı.

Arkadaşlar, arabaya lpg montajı yapılırken sözde usta, motor tesisatındaki kabloları keyfine göre kesmiş takmış soketleri bozmuş beyne direk kablo çekmeler , tornavida ile kurcalamalar filen anlayacağınız beyni ve tesisatı pert etmiş.
    Araba alındığı gibi montaj yapılmış. Sıfır arabaya böyle işkence yapan ustaya da o kadar para verip montajı adam akıllı bir yere yaptırmayan kullanıcıya da diyecek bir kelimeler var ama dile getirmek istemiyorum.

Arkadaşlar Lpg yaptırmadan önce 4-5 kez düşünün yaptıracaksanız parasına kıymadan en tecrübeli yerlere yaptırın.
  • quote:

2010 model arabam 1.2 team modeli lpgli.
    1 hafta once avm de otoparka park ederken tam stop edicekken araba kendisi stop etti. 10 dk calistirmayi denedim calismadi. Mars basiyor fakat birturlu motor calismiyor. Neyse ustalara haber vermeden avmde isimi halledeyim dedim. Ciktim marsa bastim tekte aldi sevindim. Otoparktan ciktim bayir asagiya isiklarda durdum tekrae stop etti . Sagda winox vardi oraya cektim arabayi bosa alip ordada calistiramadim. Orda ki bir abi geldi kapi acikti o sira cikardi anahtari kiliti ac kapa yapti marsa basti tekte calusti. Sonra 300 km yol yaptim sorun cikmadi tam sehirdi disina gidecegim zaman araba bendeyken tekledi birkere sonra donunce bakariz dedim. Babam beni otogara birakti eve dondu . Sabah ise gitmek icin ciktiginda araba bir daha calismamis. Saniyeye goturmus arabayi cekici ile bilgisayara baglamislar krank pozisyon sensoru hatali cikmis orjinali ile degistirdik bugun yine calismadi . Yarin saniyiden cikarip bursa inallara goturucem. Araba 3 gunden beri yatiyor bugun parcayi almak icin gurtana gittim. Tekrar calismayinca sinirlerim bozuldu.

Basina boyle bir sey gelen var mi ?

Evet. 3 senedir ben bu ızdırabı çektim. Fakat benimki biraz farklı idi. Kendisi yolda asla stop etmezdi. Bir kere çalıştı mı, depodaki yakıt bitene kadar yol alırdı. Olur olmaz yerde, sıcak soğuk hava farketmeden, motor ister sıcak olsun, ister soğuk olsun. Bazen çalışmazdı. Kumandadan kapıları kapatıp açtıktan sonra tek tıkla çalışırdı. Yetkili servis bile merhem olamadı. Konya'da Özsan Renault servisinde bilgisayara bağladılar. manyetik kaptör ve ismini hatırlamadığım bir parça daha arızalı çıktı. Orijinali ile değiştirdiler. Şimdi ayda bir kere ya yapıyor. ya yapmıyor. Sorun tamamen bitmedi ama %90 azaldı. İlkinde çalışmazsa ikincisinde mutlaka çalışıyor.

Bu da arıza hakkında açtığım konu:http://forum.donanimhaber.com/m_98587455/f_//tm.htm#98587455

• Geçmiş olsun.

İşin ehli bir özel serviste çok daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Geçmiş olsun.

İşin ehli bir özel serviste çok daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz.

Sağ olun. Özel serviste yaptıracağız büyük ihtimal.

topaz42 konunuzu inceledim biraz ama bizim sorunun çözülmesi için ya beyin değişecek yada tamiri yapılacak. Tesisatta gözden geçirilecek.
  • Yarin ozel bir servise goturup baktiricam beyin tamir olursa tamir yaptiricam yoksa cikmacilardan beyin alicam arkadaslar. Cikmacidan beyin alirken dikkat etmem gereken bir oncelik var mi ?

• Arkadaslar biraz hort olucak ama cevap yazmamisim. Sorunu hallettik beyine su kacmis artik nasil olduysa beyni tamir ettirdik. Bursada sayili tamir yapan yer var bunlarin icinde en iyi yerde yaptirdik isim vermeyim reklam olmasin isteyen olursa ozelden soylerim. 500 tl karsiligi bir gunde hallettiler sagolsunlar. Saygilar

• quote:

Arkadaslar biraz hort olucak ama cevap yazmamisim. Sorunu hallettik beyine su kacmis artik nasil olduysa beyni tamir ettirdik. Bursada sayili tamir yapan yer var bunlarin icinde en iyi yerde yaptirdik isim vermeyim reklam olmasin isteyen olursa ozelden soylerim. 500 tl karsiligi bir gunde hallettiler sagolsunlar. Saygilar

Yine iyi kurtarmışsın hocam 500 ile.
  • Büyük ikramiye kazanmış kadar sevinmistirsiniz ama
    Hayirli olsun ucuz yirtmissiniZ

• Haydi geçmiş olsun bakalım...Ucuz kurtulmuşsunuz...
  • quote:

Arkadaslar biraz hort olucak ama cevap yazmamisim. Sorunu hallettik beyine su kacmis artik nasil olduysa beyni tamir ettirdik. Bursada sayili tamir yapan yer var bunlarin icinde en iyi yerde yaptirdik isim vermeyim reklam olmasin isteyen olursa ozelden soylerim. 500 tl karsiligi bir gunde hallettiler sagolsunlar. Saygilar

Hocam geçmiş olsun, bence iyi iş yapan yerler özellikle bu tarz forumlarda bilinmeli, adı geçmeli, reklamı yapılmalı. Hatta özellikle adını verin de reklamı olsun.
    Tv kanalı falan değilseniz reklam konusunda sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

quote:

Hocam geçmiş olsun, bence iyi iş yapan yerler özellikle bu tarz forumlarda bilinmeli, adı geçmeli, reklamı yapılmalı. Hatta özellikle adını verin de reklamı olsun.
    Tv kanalı falan değilseniz reklam konusunda sıkıntı olmaz

O zaman soyleyim arkadaslar arabaniz ne olursa olsun elektrikle alakali bir sikinti oldugunda nilser oto

• Arkadasim biz cok uyguna aldik gayette memnunuz . Konuyu tam okusaydin sorunun lpg montajindan kaynaklandigini anlabilirdin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.