|
Hyundai i20 N tanıtıldı: Sportif tasarım, 204 beygir güç
-
-
Çok yakışıklı araba. B sınıfta hızlı araç isteyenler tercih edecektir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Liseli ergenler için üretilmiş heralde apaçi görünümlü :) Bedava verseler şuna utancımdan binmem
-
İstersen 500 beygir koy neticede yine çirkin yine çirkin...
-
Mükemmel olmuş ellerine sağlık, şuan için B segmentinde güzel bir seçenek, inşallah TR'de de satışa çıkar...
-
Otomatik 4 ileri mi ? (!)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 21 Ekim 2020; 18:3:58 > -
getz mavisi değil mi bu ya:D
-
çirkin olmuş
Malesef ülkemizde üretilip ülkemizde satılmayacak bir araba olacak
Bu arada tasarımı beğendim. B segmenti hot hach lerde zirveye oynayacak gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
Bu arada tasarımı beğendim. B segmenti hot hach lerde zirveye oynayacak gibi duruyorB segment hot hatch mi biraktilar ulkede :)
Hyundai'ye yeni bir logo lazim. Arabalari cok guzel ama o logoyu her gordugumde aklima 99 model kalitesiz accent'ler geliyor. Ayrica arabayi sacpa sapan yere vuranlar, arkanizdan selektor yaptiginda nryin ne oldugunu anlarsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_B segment hot hatch mi biraktilar ulkede :)
Alıntıları GösterDoğru söylüyorsun
Eğer 300 bini çok geçmezse belki bir ümit satabilir
Şuan 250 300 bin bandında deli gibi araba alıyorlar
Arka stoplar çok eciş bücüş duruyor.
Aynısını Kia ve Renault da yapmalı ayrıca.
-
direksiyon 2000 model gibi
-
Kia Güney Kore’de kullandığı logoyu tüm dünyada kullansa yine yeter.
Evet. 3 ileri 1 geri.
-
harika olmuş. buna çirkin diyenler kesin ekrana bakmadan önce gözlüğü takmayı unutmuş.
keşke TR'ye gelse. belki alırdım.
Hyundai'ye yeni bir logo lazim. Arabalari cok guzel ama o logoyu her gordugumde aklima 99 model kalitesiz accent'ler geliyor. Ayrica arabayi sacpa sapan yere vuranlar, arkanizdan selektor yaptiginda nryin ne oldugunu anlarsiniz.
|
Bu arada tasarımı beğendim. B segmenti hot hach lerde zirveye oynayacak gibi duruyor |
harika olmuş. buna çirkin diyenler kesin ekrana bakmadan önce gözlüğü takmayı unutmuş. keşke TR'ye gelse. belki alırdım. |
Evet. 3 ileri 1 geri. |
Çok yakışıklı araba. B sınıfta hızlı araç isteyenler tercih edecektir.
|
Çok güzel gözüküyor tasarım. Buna kötü diyenler eminim VW'nin kutu tasarımlarını begeniyordur. Bir nokta gözüme takıldı 204 beygir vs 275 tork? Biraz az gibi. |
Valla ülkende sana onu 400 bin tl ye bile vermezler.. sen bedavaya almamaya devam et.. Almanyada 25 bin euro yani 15 asgari ücrete yeni mezun bir genç rahat rahat binebilecek... |
Buna çirkin diyenler VW'nin birbirinin aynısı tasarımlarını beğeniyolardır. |
Tasarımı çok hoş olmuş |
Benzer içerikler
- spotify apple music aktarma
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- whatsapp tema değiştirme
- tiktok hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X