< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hyundai i20 Otomatik 1.0 T-GDI Yazılım

-
-
1.0 motor zaten yazılım atsan canı ne? Küçük hacimli motorları çok zorlarsan piston kırar.
-
gerek yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kurumsal firmalarda yapılırsa olur ben çoğu aracımda yaptırıyorum sıkıntı olmadı hiç stage 1olursa sorun yok.
Kutu içi filtre iridyum buji stage 1 yazılım benim favorim bakımlarını kesinlikle 10 binde bir yaptırın yağ motul ve liqui moly olsun keyfi görün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önerebileceğiniz bir firma var mı?
Demirkıran ecu sizin yaşadığınız yerde varmı bilmiyorum Bursada var
Bakayım teşekkür ederim
yazılımla 140 hp güç alabilirsin.
https://www.br-performance.be/en-be/chiptuning/1-cars/25-hyundai/1277-i-20/10151-2020/12001-1-0-t-gdi/
-
Neden ikinci el alınmazın bir cevabı daha. Bu yazılımları yapıyorlar satarken eski haline getirip bitmek üzere olan motorla satıyorlar. Bu şekilde yapılmış o kadar çok BMW varki piyasada inanılmaz boyutlarda. Bu şekilde elli altmış bin kiloemtre kullanıp satıyorlar. Alan adam daha yüz bin görmeyen aracın orasıyla burasıyla uğraşıp duruyor. Bizim saf milletimizde araçta boya varmı derdine düşmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 30 Aralık 2024; 9:46:17 > -
Race chip ile %25 güç artışı elde edebilirsin
Sat omoda al performansa doy
1.3 tce içinde oluyormu acaba
Sitesinden bakmak lazım
yazılım varken racechip denen cihazı kullanmak mantıklı bir iş değildir. racechip asla bir yazılım gibi verimli ve performanslı güç veremez.
-
Ayrca Race Chip çok pahalı geliyor yazılıma göre
Zaten bu araci yeni aldım gayet iyi gidişi bu sefer yazılım falan oynamayacağım 😀 birkaç yere sordum boşver elleme dediler
Merhaba sitesine baktım var hocam 423 dolar 😀
İyi bir yağ 10 binde bir bakım yeterli olacak bana maşallah 1.2 tsi motordan sonra gayet cigerli makine
Evet gayette öyle fakat hassas bir motormus. Termostat sorunu falan varmış
Bence alınan Hyundai 1.0 T-GDI Motorlar için Güçlere göre fiyatlar Çok Normal . Ayrıca Aracı sattığınızda Başka Araca aktarılabiliyor. Araç garantisi bozulmuyor
En Beğenilen Yanıtlar

Neden ikinci el alınmazın bir cevabı daha. Bu yazılımları yapıyorlar satarken eski haline getirip bitmek üzere olan motorla satıyorlar. Bu şekilde yapılmış o kadar çok BMW varki piyasada inanılmaz boyutlarda. Bu şekilde elli altmış bin kiloemtre kullanıp satıyorlar. Alan adam daha yüz bin görmeyen aracın orasıyla burasıyla uğraşıp duruyor. Bizim saf milletimizde araçta boya varmı derdine düşmüş. |
1.0 motor zaten yazılım atsan canı ne? Küçük hacimli motorları çok zorlarsan piston kırar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X