Şimdi Ara

Hyundai İ20 otomatik vites aldım.İyimi yaptım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erbay güney

35-36 ya aveo gibi bir araba varken... ne ise hayirli olsun. Eski kasa kalitesizdi sahsen 2 sene kullandım.

Çok temiz 36 civarina aveo ltz en dolu modeli alinabilirdi dizel olusuda ayri bir artidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı yakıtı yakacak ama güvenlikte 5e donanımda 10a estetikte 20ye katlayacak Cruze alabiliyorken neden 37 bine İ20 düşünesiniz ki?Kapora vermediyseniz vazgeçin.
  • İptal yaz gönder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

Durum o kadar vahimmi.

Ciddiye almayın ikisi de liseli arabayi begenmeyenlerin

Hayırlı olsun bu arada. Çok çok iyi değil ancak gayet is görür. Tek yapmanız gereken güzel bir montaj ile lpg bedava gezer ondan sonra

• Çok iyi yaptın. Sen bakma Hyundai'yi küçümseyen değişiklere, piyasadaki en sağlam arabalardan birini aldınız.

Artılarını ve eksilerini yazayım eski bir i20 sahibi olarak:

+ Sorunsuzluk (Dört sene kullandım, tık demedi.)
    + LPG uyumu ( Ne bir silkeleme ne de arıza ışığı yakma olmadı. Benzinde kullandığımdan hiçbir farkını göremedim.)
    + İkinci el ( Satışa koymadan eşe dosta gitti.)
    + Bakımları muadillerinden ucuz.
    + İç hacmi bir üst sınıfa göz kırpıyor.
    + Sorunsuz tam otomatik şanzıman. ( Akmaz, kokmaz, masraf açmaz, vites geçişlerinde de pek sarsmaz.)
    + Donanımı muadil fiyata göre oldukça başarılıdır.

- Benzinde çok yakar.
    - Şanzımanın dört ileri olması nedeniyle performansı törpülemesi. ( Manuel 1,25 gibi performansı var ne yazık ki)

Artı ve eksilerini karşılaştırdığınızda babalar gibi binebileceğiniz bir araba aldınız. Hayırlı olsun.

• Sıfırınşuan pazarlıkla 50bin TL

• Araç alınmış iş bitmiş. Bu gibi durumlarda serin kanlı olmak lazım. Bi araba alırsınız herkes birşey der fazla kafaya takmayın.
    Bize de hayırlı olsun demek düşer. Kazasız belasız kullanın demek düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Geçen hafta arkadaş sıfır i20 1.4 otm aldı eşine 46bintlye.. 8500tl daha verseniz sıfırı var. Üstelik eskisinin tipi falan baya kötü..

Sıfırının en baz modeli 46 değil 50 bin tl. Yani arada azımsanmayacak. 12500 tl fark var. Araç da henüz 10000 km olduğu için gayet mantıklı. Tabiki parası varsa yine de yeni kasaya yönelsin ama durum hiç de vahim değil.

• 4 ileri olması yeterli almamak için

• Millet çok yakar vs demiş te, bu temizlikte bu fiyata benzinli otomatik ne alıcaktı acaba?

Yarı otomatik (otomatik diye satılan) araba mı alsaydı yani!

• Chevrolet öneren insanlar amerikada falan mı yaşıyor ya da neyin kafasını yaşıyor?
    millet parayı havadan mı kazanıyor? gidecek alacak cruze ya da aveo 3- 5 sene sonra satarken ıh mıh.
    adamlar ülkeyi terk edip gitti hala chevrolet çok matahdır muhabbeti yapıyorsunuz. İyi olabilir ama Artık Türkiye gibi saçma sapan ikinci el piyasası olan bir yer için alınacak son araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeninesilogretmen

quote:

Geçen hafta arkadaş sıfır i20 1.4 otm aldı eşine 46bintlye.. 8500tl daha verseniz sıfırı var. Üstelik eskisinin tipi falan baya kötü..

Sıfırının en baz modeli 46 değil 50 bin tl. Yani arada azımsanmayacak. 12500 tl fark var. Araç da henüz 10000 km olduğu için gayet mantıklı. Tabiki parası varsa yine de yeni kasaya yönelsin ama durum hiç de vahim değil.

Sevgili yeninesilmuallim ben liste fiyatını mı söylemişim?

46bin tl peşin para aldı arkadaş.

• quote:

quote:

quote:

i10 Otomatik veriyolar artık o paraya

• quote:

quote:

quote:

3 gün önce gelen zamdan haberiniz yok sanırım. Şu anda hiç bir bayi 4000 lira indirim yapmaz.

• Arkadaş lar da belirtmiş hocam yakıt konusunda sorununuz olabilir. Onun dışında pek bir şey duymadım.Biz 40 civarına felan cruze bakıyoruz.Bir kaç aydır sürekli bişey çıkıyor neyse. Bir gözden geçirmeniz iyi olur.Opel servisleri zaten 10 sene bakıcak parça sıkıntısı zaten olmaz hocam. Ha satarken satabilir miyim derseniz de. Satarsınız bence. Zaten geri gelme dedikoduları var. Hayırlı uğurlu olsun.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Bayiye gittim peşin 48000tl den aşağı vermediler.Onada razı oldum i20 için 18 ay 0 faiz kredi veremeyiz sadece blue için veriyoruz dediler.Benimde o kadar nakit param olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

quote:

quote:

Biz konuda ne demisiz? 37500 verecek araç aradığı sürede benim dediğim fiyata alabiliyor muydu? Evet.

Valla ona göre hareket edecekti o halde.. sonuçta 4 yaşında fındık kadar arabaya 37500 vereceğine gözünü açsa idi hem sıfır araç alırdı hem de selefine nazaran daha şık güvenli ve geniş bir araç sahibi olurdu.

3 gün önce gelen zamdan bahsetmeden önce benim cumlemdeki geçen hafta sözüne dikkat edin. Sonuçta arkadaş bugün almadı aracını. Araç alma sürecinde iken 46bin tlye alınabiliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

Arkadaş lar da belirtmiş hocam yakıt konusunda sorununuz olabilir. Onun dışında pek bir şey duymadım.Biz 40 civarına felan cruze bakıyoruz.Bir kaç aydır sürekli bişey çıkıyor neyse. Bir gözden geçirmeniz iyi olur.Opel servisleri zaten 10 sene bakıcak parça sıkıntısı zaten olmaz hocam. Ha satarken satabilir miyim derseniz de. Satarsınız bence. Zaten geri gelme dedikoduları var. Hayırlı uğurlu olsun.

Hocam, Cruze alınca da size burda şehiriçi 15 lt yakar falan diyenler olur.

Aldıktan sonra burda sakın kimseye sormayın, moralinizi bozarlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

quote:

quote:

Biz konuda ne demisiz? 37500 verecek araç aradığı sürede benim dediğim fiyata alabiliyor muydu? Evet.

Valla ona göre hareket edecekti o halde.. sonuçta 4 yaşında fındık kadar arabaya 37500 vereceğine gözünü açsa idi hem sıfır araç alırdı hem de selefine nazaran daha şık güvenli ve geniş bir araç sahibi olurdu.

3 gün önce gelen zamdan bahsetmeden önce benim cumlemdeki geçen hafta sözüne dikkat edin. Sonuçta arkadaş bugün almadı aracını. Araç alma sürecinde iken 46bin tlye alınabiliyordu.

İyi de almış gitmiş, yapacak bişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Bayiye gittim peşin 48000tl den aşağı vermediler.Onada razı oldum i20 için 18 ay 0 faiz kredi veremeyiz sadece blue için veriyoruz dediler.Benimde o kadar nakit param olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldım.

Anladım. Keşke bir kaç bayii daha gezse idiniz. Benim arkadaşım peşin para ile i10 almaya gitti eşine. Bayii ikna edip 46bine vermişler i20yi. Şuan için zam da geldi artık diyecek pekbbirşey yok. En azından temiz araba aldınız. Kazasiz belasiz kullanın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.