Şimdi Ara

Hyundai İ20 otomatik vites aldım.İyimi yaptım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: General.

Bayiye gittim peşin 48000tl den aşağı vermediler.Onada razı oldum i20 için 18 ay 0 faiz kredi veremeyiz sadece blue için veriyoruz dediler.Benimde o kadar nakit param olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldım.

Anladım. Keşke bir kaç bayii daha gezse idiniz. Benim arkadaşım peşin para ile i10 almaya gitti eşine. Bayii ikna edip 46bine vermişler i20yi. Şuan için zam da geldi artık diyecek pekbbirşey yok. En azından temiz araba aldınız. Kazasiz belasiz kullanın.

Gittiğim bayide tanıdık bir bayan arkadaş vardı onun çabalarıyla o fiyata verdiler yoksa 50bin den aşağı vermiyorlardı.Bide aracı almamın nedenlerinden biride çalışanların çok ilgili, güler yüzlü olmalarıydı. VW ve ford bayisinede gittim çok asık suratlı ve havalılardı kendimi morgda hissettim.Ama hyundai bayisi çalışanları her yönüyle bana güven verdi sonuçta satış sonrası bu insanlarla muhatap olacaktım bu konu beni ikna eden nedenlerden biriydi.

• alkın34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Öğrenmek istediklerim böyle faydalı püf noktalar. Ama konu biraz amacı dışına çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

Arkadaş lar da belirtmiş hocam yakıt konusunda sorununuz olabilir. Onun dışında pek bir şey duymadım.Biz 40 civarına felan cruze bakıyoruz.Bir kaç aydır sürekli bişey çıkıyor neyse. Bir gözden geçirmeniz iyi olur.Opel servisleri zaten 10 sene bakıcak parça sıkıntısı zaten olmaz hocam. Ha satarken satabilir miyim derseniz de. Satarsınız bence. Zaten geri gelme dedikoduları var. Hayırlı uğurlu olsun.

Hocam, Cruze alınca da size burda şehiriçi 15 lt yakar falan diyenler olur.

Aldıktan sonra burda sakın kimseye sormayın, moralinizi bozarlar.

Lpg yada 2.0 dizel düşünüyorduk hocam dizel de çok yakıyor da. Birde vergisi fazla. Ama lpg candır hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeninesilogretmen

quote:

Geçen hafta arkadaş sıfır i20 1.4 otm aldı eşine 46bintlye.. 8500tl daha verseniz sıfırı var. Üstelik eskisinin tipi falan baya kötü..

Sıfırının en baz modeli 46 değil 50 bin tl. Yani arada azımsanmayacak. 12500 tl fark var. Araç da henüz 10000 km olduğu için gayet mantıklı. Tabiki parası varsa yine de yeni kasaya yönelsin ama durum hiç de vahim değil.

Sevgili yeninesilmuallim ben liste fiyatını mı söylemişim?

46bin tl peşin para aldı arkadaş.

i10 Otomatik veriyolar artık o paraya

Biz konuda ne demisiz? 37500 verecek araç aradığı sürede benim dediğim fiyata alabiliyor muydu? Evet.

Valla ona göre hareket edecekti o halde.. sonuçta 4 yaşında fındık kadar arabaya 37500 vereceğine gözünü açsa idi hem sıfır araç alırdı hem de selefine nazaran daha şık güvenli ve geniş bir araç sahibi olurdu.

3 gün önce gelen zamdan bahsetmeden önce benim cumlemdeki geçen hafta sözüne dikkat edin. Sonuçta arkadaş bugün almadı aracını. Araç alma sürecinde iken 46bin tlye alınabiliyordu.

İyi de almış gitmiş, yapacak bişey yok.

Konu başlığına bakarsanız. Hyundai i20 aldım. İyi mi yaptım? diye soruyor arkadaş. Böyle bir konu açan insana aldığı aracın sıfırı ile ilgili bilgi vermekten doğal ne olabilir?

Almış zaten biz de biliyoruz ama o zaman konu açmanın da bir anlamı yok. Konu başlığında iyi mi yaptım? Yazıyorsanız sonradan konu amacını aştı deyip sitem etmenin manası nedir onu da anlamış değilim.

Soru açık net.. İyi mi yapmışım?

Bir de çocuk gibi her mesajı eksileyen var ki evlere şenlik.. Beni alıntılayıp cevap vermişler.. Vermişim cevabımı hala eksilemiş.. Komik yemin ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Çok iyi yaptın. Sen bakma Hyundai'yi küçümseyen değişiklere, piyasadaki en sağlam arabalardan birini aldınız.

Artılarını ve eksilerini yazayım eski bir i20 sahibi olarak:

+ Sorunsuzluk (Dört sene kullandım, tık demedi.)
    + LPG uyumu ( Ne bir silkeleme ne de arıza ışığı yakma olmadı. Benzinde kullandığımdan hiçbir farkını göremedim.)
    + İkinci el ( Satışa koymadan eşe dosta gitti.)
    + Bakımları muadillerinden ucuz.
    + İç hacmi bir üst sınıfa göz kırpıyor.
    + Sorunsuz tam otomatik şanzıman. ( Akmaz, kokmaz, masraf açmaz, vites geçişlerinde de pek sarsmaz.)
    + Donanımı muadil fiyata göre oldukça başarılıdır.

- Benzinde çok yakar.
    - Şanzımanın dört ileri olması nedeniyle performansı törpülemesi. ( Manuel 1,25 gibi performansı var ne yazık ki)

Artı ve eksilerini karşılaştırdığınızda babalar gibi binebileceğiniz bir araba aldınız. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Şuan kafamda yakıt bonkörlüğü dışında soru işareti kalmadı. İş nedeniyle yıllık maximum 3000-5000km ancak kullanırım, belki onu bile yapmam onun için yakıt konusunda cebime fazla bir yük olmaz diye düşünüyorum.Tabi bu benim düşüncem farklı düşüncesi olan arkadaşlar buraya yazsınki öğrenelim.Eleştiriye herzaman açığım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeninesilogretmen

quote:

Geçen hafta arkadaş sıfır i20 1.4 otm aldı eşine 46bintlye.. 8500tl daha verseniz sıfırı var. Üstelik eskisinin tipi falan baya kötü..

Sıfırının en baz modeli 46 değil 50 bin tl. Yani arada azımsanmayacak. 12500 tl fark var. Araç da henüz 10000 km olduğu için gayet mantıklı. Tabiki parası varsa yine de yeni kasaya yönelsin ama durum hiç de vahim değil.

Sevgili yeninesilmuallim ben liste fiyatını mı söylemişim?

46bin tl peşin para aldı arkadaş.

i10 Otomatik veriyolar artık o paraya

Biz konuda ne demisiz? 37500 verecek araç aradığı sürede benim dediğim fiyata alabiliyor muydu? Evet.

Valla ona göre hareket edecekti o halde.. sonuçta 4 yaşında fındık kadar arabaya 37500 vereceğine gözünü açsa idi hem sıfır araç alırdı hem de selefine nazaran daha şık güvenli ve geniş bir araç sahibi olurdu.

3 gün önce gelen zamdan bahsetmeden önce benim cumlemdeki geçen hafta sözüne dikkat edin. Sonuçta arkadaş bugün almadı aracını. Araç alma sürecinde iken 46bin tlye alınabiliyordu.

İyi de almış gitmiş, yapacak bişey yok.

Konu başlığına bakarsanız. Hyundai i20 aldım. İyi mi yaptım? diye soruyor arkadaş. Böyle bir konu açan insana aldığı aracın sıfırı ile ilgili bilgi vermekten doğal ne olabilir?

Almış zaten biz de biliyoruz ama o zaman konu açmanın da bir anlamı yok. Konu başlığında iyi mi yaptım? Yazıyorsanız sonradan konu amacını aştı deyip sitem etmenin manası nedir onu da anlamış değilim.

Soru açık net.. İyi mi yapmışım?

Bir de çocuk gibi her mesajı eksileyen var ki evlere şenlik.. Beni alıntılayıp cevap vermişler.. Vermişim cevabımı hala eksilemiş.. Komik yemin ediyorum..

Yanlış anlamışsın sitem edecek bir durum yok.Dün anlaştık çok içime sinmezse 500tl den olurum konu açma nedenim oydu.Araç hakkında kullanıcı yorumları, servis ücretleri kalitesi, kronik sorunu varmı veya kötü bir seçimmi yaptım vs amacım bunları öğrenmekti.Zamanını harcayıp burda yardımcı olmaya çalışanlar insanları kırma niyetim kesinlikle yok.Kırılan herkesten özür dilerim.

• Pişman olacağını sanmıyorum.
  • kardeşim 6 ay once style donanım aldı 1.2 benzinli 41.500e şimdi 48.500 olmus yuhhhh
  • Şanzımanı sağlamdır sorun yapmaz kolay kolay 4 ileridir ama haberin olsun vites geçişlerinide hissedersin

• quote:

Orijinalden alıntı: eren_hp

Şanzımanı sağlamdır sorun yapmaz kolay kolay 4 ileridir ama haberin olsun vites geçişlerinide hissedersin

Toek konvertörde vites geçisi (eğer sorun yoksa) hissedilmez.

Yanlış bilgi vermeyin insanlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Arkadaşlar merhaba.1 Aydır şudur budur derken kafayı yedim sonunda bugün lan yeter artık ne olursa olsun diyip 37500tl'ye 2012 model 10000km 1.4 benzinli jump otomatik aldım(kaza,boya vs yok 2 yıl daha garatisi devam ediyor).Almışsın ne diye konu açıyorsun deseniz sonuna kadar haklısınız.Sağdan soldan duyduklarım beni biraz tedirgin etti.Velhasıl araç hakkında en ufak bilgim yok kullanan veya araç konusunda tecrübeli arkadaşlar araç hakkında bilgi verirse sevinirim.Kronik sorunu varmı, yakıt harcaması nasıldır vs gibi şeyler kafamda soru işareti kaldı.Pazartesi servise götüreceğim yamuğu falan yoksa devir işlemlerine başlayacağım.Servis konusunda nelere dikkat etmeliyim ve ne tavsiye edersiniz.Şimdiden teşekkür ederim.

almışsın hayırlı olsun.çok yakar normal kaçar yani lpg farz artık.jump en boş olanı.

• hayırlı olsun kazasız belasız
  • comanchee kullanıcısına yanıt
    Durum onu gösteriyor 2-3 ay kullanırım baktım cep yakıyor ya satar yada tüp taktırırım. LPG taktırsam hangi marka daha iyidir ve maliyet ne kadar olur.

• TsuBLK kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• Chevrolet babamın keyfinden soylenmedi. Forumdaki alsatci guruh vw ci cemaat size reno hyundai vs felan der. Çünkü onlar kullanmak için değil satmak için alıyorlar.

Arabada fren mesafesi sikintisi malzeme kalitesi yakit derdi disinda sadece alinabilir olmasi 2.eline baglayanlara bi sey demiyorum.

Alici olsam yeni i20 varken eskisine bakmazdim. Bunu satarken baya baya hissedeceksiniz. O zaman bu kisiler ortadan kaybolurlar

• Aldıktan sonra yapacak diyecek bir şey yok. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren_hp

Şanzımanı sağlamdır sorun yapmaz kolay kolay 4 ileridir ama haberin olsun vites geçişlerinide hissedersin

Toek konvertörde vites geçisi (eğer sorun yoksa) hissedilmez.

Yanlış bilgi vermeyin insanlara.

Çok ezbere konuşuyosun bu arabayla 2000 kmnin üstünde şehir içi yol yaptım bunları gözlemledim

• Ben bu aracın 2013 model olanını 8 ay boyunca kullandım. Alır almaz atiker tüp taktırmıştım (1000 tl)
    Araç iç hacim olarak çok güzeldi, arkada şaft tüneli yok, bagaj yeterli.
    Motor bence yeterli, vites geçişlerini ben hiç hissetmedim.
    Açıkçası severek kullandım, gayet konforludur, yol tutuşu falan yeterlidir.
    Şanzıman sorunsuz tam otomatiktir. 4 ileri diye eleştirenler var ama kullanıcı olarak ben hiç rahatsızlık duymadım.
    Şehir içi çok yakar (8-12 lt arası), şehir dışı 6 lt civarı yakar.
    Hemen satmayacaksan LPG şart. Ama yıllık 5bin km için LPG ye de gerek yok.
  • Arabayı alalı 15 gün oldu. Araçtan şuana kadar çok memnun kaldım yakıt hariç(şehir içi 8-10 lt ortalama)Vites geçişleri sorunsuz ve hissedilmiyor yol tutuşu tatmin ediyor. Ağabeyimin Jetta ve auris araçlarınıda kullandım fiyatına göre konforu aurisin bir tık altında okadarda olsun neredeyse yarı fiyatına. Şimdilik bana yetiyor 1-2 yıl sorun çıkarmasa ne ala.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.